Za to ne znam. Nisam ni ovo vidio, već samo navodim ono što su mi drugi rekli da su vidjeli. A T-Mobile je primjerice ponudio kao odgovor poluprazne police sa uređajima. Kakva je to organiziranost, kad 2/3 mobitela nemaju u ponud?
Printable View
Za to ne znam. Nisam ni ovo vidio, već samo navodim ono što su mi drugi rekli da su vidjeli. A T-Mobile je primjerice ponudio kao odgovor poluprazne police sa uređajima. Kakva je to organiziranost, kad 2/3 mobitela nemaju u ponud?
Imam svježe infromacije, drugi tjedan Vip sniživa cijene mobilnih uređaja.
info si dobio otkud? nešto provjereno ili?= Citat =:
Izvorno postao M. NeMeC
Ma, kaj onda kaj snižavaju cijenu uređaja kad su cijene poziva iste. Jeftinije prođeš na kupnji uređaja, ali zato i dalje deru na pozivima i porukama.
Da provjereno, imam neke veze u Vip-u. Htio sam kupit V360v pa sam saznao da će cjene uređaja pasti tijekom ovih dana.
đabe ti veza kad telefona nema :)
a što se tiće cijena uređaja . cjenik se mijenja svaki tjedan :)
T-mobile je spustio cijene Simpa start paketa na 120 kn,20 početnih na računu i u idućih 8 mjeseci sjeda na račun po 10kn.
Shugavo ako se mene pita.
ma očekujemo neki boom, a možda ga uopće ne bude, nažalost= Citat =:
Izvorno postao sms freak
je ali nadamo se da je to samo početak i da će još toga biti!
"Nadamo" je ključna riječ.
...ovo je očito najbolja ponuda dosada :D - bolja od Vipa i Tele2...= Citat =:
Izvorno postao sms freak
ma divna stvarno je povoljna to je samo pokusaj neuspjeli..vipov box 100kn sa 100 odmah a ovi razvlace..= Citat =:
Izvorno postao Eminem
ajd T-com daje poposut na pakete od 50% ukoliko postanes ili ostanes korisnik pretplate jos 24 mjeseca!! To je prva akcija od pojavljivanja teleta...
Ne plaše se oni još. Zapravo, ni nemaju nekog velikog razloga jer se neki primjetniji odljev iz postojeće dvije mreže u novu neće dogoditi, a ako bude bilo nešto slično tomu, onda će to biti kroz idućih par godina. Svi su kukali nad T-Mobileom i VIP-om, a sad kad je konkurencija ovdje, samo se povlače i izmišljaju toplu vodu za razloge... Hrvati se boje svake promjene. Strašno.
nekog prestrasnog odgovora i nece vjerojatno biti. moguce da ce nesto sniziti cijene ali ne u toj mjeri da budu u potpunosti jeftiniji od Tele2. Mislim da smo raspravljali o nekoj od tema da najjeftinijeg operatera nema. Stos je u tomu sto se operateri prilagodavaju nekim navikama telefoniranja kod korisnika i plasiralu tarifne modele koji nisu svakom povoljni vec ovisno o navikama i potrebi korisnika.
Tele2 ide na foru cheap&simple i takvi ce i biti. Treba uzeti u obzira da u citavoj grupaciji Tele2 ima nekih 3000 zaposlenih, znaci 3000 u (mislim) 25 zemalja i na oko 24-25 mil. korisnika, a toliko zaposlenih imaju VIP i Tmobile zajedno u HR. U HR ih je navodno 38 zaposlenih. U Austriji su tek nedavno dobili svoj pozivni broj. Tu naravno nemogu odhendlat vrhunsku kvalitetu na koju su neki useri navikli.
Imaju najjeftinije cijene pozivanja za neke korisnike, a neko se opet oce cuti sa trebom po 2-3 sata dnevno i onda mu je VIP jeftiniji, a neko pak oce razgovarat sa 5-6 brojeva cijelo vrijeme i tu mu je Tmobile bolji.
Cudno ali istinito ipak ima i ljudi koje zele koristiti MMS i GPRS i Email i raznorazna sranja koja jos na Tele2 nisu dostupna. U VIPu i Tmobileo postoji i VPN koji zasada nije moguc kod Tele2 a tu je podosta korisnika.
Kad im bude neka tarapana vjerojatno nece moci uz toliko zaposlenih odraditi prituzbe i rijesiti probleme u nekom krecem roku.
dosta ce ljudi uzeti Tele2 kao dugog ili cak treceg operatera pa ce nositi po dva-tri telefona ili mjenjati SIMove kad oce nazvati nekog u toj mrezi.
Dogodit ce se vjerojatno slicna situacija kao i s trecom mrezom Vega u Sloveniji koja funkcionira kako neki kazu jedva, ali ipak funkcionira.
Jos malo ce Bozic i Nova pa ce opet biti raznih akcija i opet ce hrpa ljudi zaglavinjat po jeftinije telefone u VIP i Tmobile i obavezat se jos koju godinu.
Cinjenica je da su VIP i Tmobile znali da Tele2 dolazi i spremni su za odgovor ako to bude potrebno jer je ipak velika lova u igri.
Postoje vjerojatno i kalkulacije tipa imati 1,5 mil korisnika po malo skupljim cijenama usluga ili 3 mil sa jeftinijim racunica je jasna sa skupjim imas manje posla a isto zaradjujes.
E to se čeka, bilo kakav odgovor...= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
No u čemu je stvar:
Meni je recimo istekao ugovor na godinu dana (kao i mnogima) i apsolutno ničim me ne mame da ostanem kod njih. Iako ću naravno ostati uz VIP (iz mnogo razloga, da ne ulazim sad u to), ali poanta je u tome da se nije smjelo dogoditi da u vrijeme izlaska novog operatera koji ima cheap-n-simple ponudu na koju je ekipa masovno pohrlila da ja (ili bilo tko) ostanem slobodan glede ugovora i ne ponudi mi se odmah, pa čak i prije isteka ugovora, neka primamljiva ponuda koja će me vezati za njih još jednu godinu...
nisam siguran da su vip i t, odgovoili zpravo jos.
Pa naravno da nisu još. Zašto bi skidali postojeće cijene? Ionako hrpetina ljudi nema pojma ništa o Tele2, njihovim pogodnostima, da li su uopće počeli raditi, kakva im je pokrivenost. I zbog takvih razloga ostaju tamo gdje i jesu. I dobar dio njih i dalje kuka.
Frend je htio prošli tjedan u T-Mobileu uzeti nekakvu jeftiniju Nokiu na 12 mjeseci za 99 kn, tako da u sadašnji nekodirani mobitel može ubaciti Tele2 karticu koju je već kupio. Nisu imali polovinu uređaja. Došli smo opet danas, oni i dalje ništa nisu dobili, jedino što bi im trebalo ovoga tjedna stići je Samsung E330, čini mi se. Mislim, kako se takvo što može dogoditi, da po tjedan-dva nemaju mobitela, ono zbog čega tamo ljudi dolaze u 80% slučajeva. Kao da dođem u mesnicu i vele mi da nemaju još teletine jer se krava još nije otelila.
evo cini se da je VIP odgovorio ? - http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=230956#post230956
Ja to nikako ne mogu smatrati odgovorom, kad se radi o još jednom promotivnom razdoblju.
vidjet će te odg. na tele 2 za par dana,radi se o novim start paketima,koji su i više puno više nego povoljini
Kaj će mi start paket, kao dugogodišnji vipnetov korisnik ne želim mijenjati broj da bih ostvario neke pogodnosti...
Potpuno se slazem...opet u akciji ona VIP - ova odlika...= Citat =:
Izvorno postao gog
Mozete ostvariti popust, ali prije toga morate ispuniti nas popis od 91 uvjet!;D
I fala bogu da su i "jednostvno" uspjeli zakomplicirati. Tipično za Vip.
mob uzmeš,dekodiraš,karticu prodaš...ja pričam o paketima za simpu