Nije svima još... ali doći će. Meni je došlo za sve brojeve koje sam rezervirao (za starce i slično... ;D ).
Printable View
Nije svima još... ali doći će. Meni je došlo za sve brojeve koje sam rezervirao (za starce i slično... ;D ).
meni došao mail! sutra idem potpisat ugovor. valjda neće bit problema! iako danas sam zvao službu za korisnike tele2 i rekli su mi da će rezervirani brojevi iće tek za 2 dana. tako da sam sad potpuno zbunjen. al idem sutra svejedno provjerit.:rolleyes:
ako ce ti se dat cekat u redu..
otići ću i ja sutra pa ćemo vidjeti.... budu li oni ovako odgađali prije će doći kartice četvrtog operatera:)
ma ja sam u imotskom i u nas ovdje nema baš navale za tim karticama. tako da nema ni reda:) != Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Ne odgađaju oni ništa, pa nisu mutavi. Imaju posla i narudžbi preko glave. Tek je sve krenulo. A taj četvrti, ako dođe, to još sigurno neće biti par godina.= Citat =:
Izvorno postao aksicni
a čovječe onda ću morat nosit četiri mobitela!;D ubit će me zračenje!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Evo, moj rezervirani broj ipak neće propasti. Predat ću ga jednom članu sa foruma. Da si ipak osiguram mjesto u raju. ;D
Hoćeš li moći? S obzirom da je rezerviran na tvoje ime?
Aha. Provjereno je. Samo me trebaju kontaktirati iz Službe i ja velim na koje ime da ga prebace.
bio sam po broj, uzeo sim karticu ali za aktivaciju ču morat pričekat do idučeg tjedna, valjda je tako sa svim rezerviranim brojevima
uzeo broj i sve riješio danas. sve radi bez problema. eto čini se da sam prvi koji je uspio podić rezervirani broj! aj baš super!!!:spin:
zar nije suktaky prvi?
mene broj ceka ali mi se neda cekat u redu. nema zurbe. imam jos 10 dana da ga dignem
a vidiš da njegov nije aktiviran. moj radi bez problema. ma nije ni bitno. glavno da sam ga uzeo.= Citat =:
usput da kažem i ovo; kažu mi ovi što tamo rade u tom tele2 dućanu da se u zagrebu ne stigne spakirat toliko paketa s mobitelima koliko ih mogu prodat. ja dok sam čekao nekih pola sata je prodano više od 10 komada i to ovdje u imotskom, mogu onda mislit kako je u zagrebu. kažu da se ni u snu nisu nadali da će imati takvo potraživanje za njihovim start paketima. eto dobro im je krenulo.
ah pa kako nece kad su ih dobro izreklamirali po tv (dnevnici,vijesti)
kad ljudi cuju da je nesto jeftino odma svi navale
ja sam riješio rezervirani broj isto. nisam ništa platio, kaže on 95 lipa a ja mu vadim karticu, a on ma ništa ništa :D
karticom si htio platit tih 95 lipa?? dakle ljudi...
= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
ja sam prvi koji ga je podignuo a ti prvi koji ga je aktivirao eto. bolje si prošao:)
lol ;D ostale su mi pare doma imao sam samo visu u džepu :rolleyes:= Citat =:
bio maloprije u ducanu nema guzve i nikog zivog pitam se ja jel to moguce kad kaze zena da do ponedjeljka nemaju nista od tele2. pa ocu ja uopce stic podici taj broj.
trebali su privremeno napravit nekakav stand, neko mjesto negdje u centru zg i to sa vise blagajni, jedno 5,6 njih i onda nebi bile tolike guzve.
a i mogu se kladit da su sigurno i zbog tih guzvi izgubili nekoliko musterija
Ja sam danas uzeo rezervirani broj i sve funkcionira.
Zbog tih nekoliko nestrpljivih sigurno neće propasti. A kaj s gigantskim i super organiziranim T-Mobileom koji trenutno u svojim poslovnicamam nemaju hrpetinu modela?= Citat =:
pa šta samo ja trebam čekat na aktivaciju i to još jedno4-5 dana
a znao sam da ce se frish-ki nadodat na ovo moje :)
pa nece propast, samo kazem...
Lako je za to, a šta kad ja dođem i tražim cijenik prijenosa podataka (gprs) i ženska ni ne zna da imaju odrđeni model-paket koji na internetu visi i mjesec dana prije nego obavjeste svoje osoblje o tome. Slične stvari su se događale i u Vipu= Citat =:
Izvorno postao frish-KI