Pretpostavljam da to jače ždere bateriju...
Printable View
Pretpostavljam da to jače ždere bateriju...
ma nema ništa od GPRS roaminga.
pod 1 nemaš se preko kojeg APNa spojiti na GPRS jer ti nije dodjeljen.
a drugo sumnjam da itko ima postavke za GPRS pa da bi se mogao na njih nakačiti i vidjeti bilo kakav roaming.
Moguće je da je motorola osim Tele2 GSM signala uhvatila VIPov GPRS i prikazuje ga tako.
Osim u Zagrebu= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
I Splitu, zar ne? I tamo imaju par svojih odašiljača.
ne bih se kladio za Split, ali za Zagreb je u ugovoru određeno da nesmiju imati roaming
Ovo za gprs mi hvata t-mobile :five:= Citat =:
Izvorno postao jay
Cijeli jedan ;D;D;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
E sad ne kužim. Kako to onda realiziraju. Nije valjda da za svaku baznu stanicu moraju posebno odredit oće imat roaming ili neće. Samo u Zagrebu ih je je cca. 100. Stvarno ne kužim.= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Pa na području Zagreba koriste se bazne stanice od Tele2, a ne VIP-ove.
hoce tele ponudit neke nove usluge uskoro.
Negdje sam pročitao da "uskoro" spremaju MMS, a time onda i GPRS. Ali, ja ne bih na to računao prije početka godine.
ne znam dal će im bit isplativo furat GPRS.
Možda misle furat prijenos podataka preko UMTSa kada ga dignu kako kažu sljedeće godine. Al onda opet MMS mogu koristit samo oni koji imaju UMTS telefone pa opet stvar nije uredu.
Zove mene netko na 095 broj i ja mu odbijem poziv i ugodan ženski glas kaže njemu "Žao nam je, ne možete ostaviti poruku za ovaj spremnik poruka, Doviđenja".
Reko valjda je sekretarica malo u banani, idem ju deaktivirat i upisem kod kad na telefonu
"Govorna posta je vec deaktivirana." . Nazovem ja opet i odbacim poziv s Tele2 kad glas opet kaže: "Žao nam je, ne možete ostaviti poruku za ovaj spremnik poruka, Doviđenja"
Idem provjeriti preusmjerenja kad pozivi preusmjereni na govornu poštu. Poništim ja preusmjerenja i idem opet nazvati, a ono ista stvar javlja se žena kako joj je opet žao i tako.
provjerim preusmjerenja, još uvijek aktivna.
Naplata ide a nemože se ni poruka ostaviti a niti isključiti.
Valjda im je to neki problemčić koji će riještiti.
Tako je i kod mene, mada čitam na njuzima da neki su uspijeli deaktivirati sekretaricu. Ja nazovem govornu poštu, veli da ukucam svoj broj ili da ako zovem sa svog telefona, da samo prtitsnem "#", te mi nakon toga veli da je nevaljali ili nepostojeći broj, tako nešto. Imaju oni još problema sa tim, pretpostavljam.
A možda je teti stvarno jako žao...
...ma to su dječje bolesti, valjda će to sredit uskoro. Inače, koristiš 095 često? Kakva su iskustva (osim navedenog)?
ja sam napravio par razgovora. signal onako srednja zalost al ga ima.
**** ih ja. Piše im u uputama da je svima već aktivirana, ali u stvari nije.
treba ju aktivirati pa onda deaktivirati.
Oni su napravili preusmjeravanja na govornu poštu koja nije aktivna zato ona teta tolko žaluje.
Kaj sad onda sa tom govornom poštom? Kaj treba napraviti da ju deaktiviram?
pa napisao sam ti. Treba ju prvo aktivirati pa onda deaktivirati.
Kako pretplatnici još ne mogu provjeravati svoje stanje na računu kao što mogu prepaid korisnici sa određenim ukucanim kodom, jedini način za to trenutno je da se nazove služba za korisnike, ostave se svoji podaci (ime, prezime, datum rođenja,mjesto življenja) i tada možete dobiti podatak koliko ste potrošili u tekućem mjesecu. Ako mislite tu uslugu korstiti nešto češće, onda si odaberete 4-znamenkastu šifru koju ćete reći nakon ostavljenih podataka kod prvog poziva i ubuduće ćete kod poziva samo reći tu šifru kako ne biste trebali ostavljati sve one podatke. Nije bog zna kaj, ali opet nešto.
Isto tako, ako želite ispis svih poziva na svojem mjesečnom računu, možete to zatražiti pozivom na isti broj, jer je ispis besplatan.
Ili jednostavno staviti kvačicu na ugovoru kad ga potpisujete :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Pa, ja nisam bio prisutan dok se ispunjavao ugovor, pa nisam mogao znati za te kerefeke.
a danas podneo ugovor,,kazu oni meni,,ne mogu ti ja staviti kvacisu,to moras sa sluzbom?????
jel ta opcija vec radi?
PS. kakav signal srednja zalost..pun je non stop.
ne znam jesi na BTSu od VIPa ili od Tele2 u ZGu ga bas i nema svugdje
Vidim usluga poziv na čekanju im radi, ali kada staviš osobu načekanje s druge strane se ne čuje ona glasovna poruka da te je stavio netko na čekanje već sama tišina.