Ajde samo javi ovdje kad isprobaš da li dobro radi..
Printable View
Ajde samo javi ovdje kad isprobaš da li dobro radi..
štos je u tome što nesmiješ ponovno aktivirati uslugu nego samo preusmjerenja= Citat =:
Izvorno postao darkovsky
ok radi! dakle ako odbijem poziv, ne dobijem poruku, a ako mi je iskljucen mob i neko me zove onda dobijem poruku, odlicno!
I ja velim ODLIČNO! Hvala KaKaV NeReD ! Da sam malo pametniji, sam bih skužio :-))
Jedino što me još živcira je napomena kod svakog poziva da mi je aktivirano preusmjerenje.. Ali to ću pregrmit..
meni nema te napomene! sto kada ti zoves?
Vjerojatno je to samo na Nokiji... 'Kao' neka obavijest da je preusmjeravanje aktivirano... Ma traje 1 sekundu, tak da ako je to cijena.. Neka bude
na svim telefonima se javlja da je preusmjerenje aktivno.
negdje je Pozor neki pozivi skreću ili uvjetno preusmjerenje ovisno o modelu.
eto, probavam sebi dokazat suprotno vec par minuta, ali svaki put kad nazovem neki broj nista mi ne (po)kaze, i sve je isto ko i prije nego sto sam ovu uslugu ukljucio s onim kodom...:bunny:= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
ma jos i bolje! :thumbup:
Meni isto ništa ne pokazuje (da je preusmjereno). Nije mi pokazalo niti jednom do sada, makar mi je usluga uključena. Ko ne vjeruje, mogu mu pokazati... ;)
meni je u zadnjih par dana znalo izbacit dok sam zvao poruku
conditional forwarding??? šta got to značilo:rolleyes:
Ditto...
nema ni na v3 ni traga o oznaci forwardinga... ali radi, sve 5
Napravio kako piše. nakon toga došla poruka da je usluga deaktivirana. Provjerim u proslj. poziva, a ono opet isto: UKLJUČENO! :wall:= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Šta sad, zašto neće da se isključi???
Evo sad je OK. Valjda treba neko vrijeme da se isključi.
Ubacio sam kod i sad je u redu, samo što opet javlja da je preusm. uključeno. Izgleda da se trebam pomirit sa time na ovom mobu.:rolleyes:
bilo je i vrijemda to uvedu.
...mislio da isključim to, al sam se ipak predomislio jer sad dok ne nabavim još jedan mob dobro će mi doć jer dosta mjenjam karticu...
@nered i gdje se onda to preusmjerava ako upišem taj broj???
to je samo virtualno preusmjerenje na 7002 da bi se na tom mjestu zabilježio dolazni poziv i onda se šalje SMS na tvoj broj.