k750 ima kvalitetniju sliku od w900
Printable View
k750 ima kvalitetniju sliku od w900
K750 nema QVGA, a W900 ima QVGA display, znači najmanje duplo bolja slika je kod W900.... Slična kao kod SGH-D600...
Pogledaj benchmark ta dva mobitela, pa ćeš vidjeti razliku, a ima i slika od obadva modela, na nekoj stranici= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
jel neko zna kolko ce bit cjena?..
Govorimo o displayu, a ne o performansama....hardver= Citat =:
Izvorno postao error
Evo bas sam gledao na mobilnom svetu cijena 750€
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/8...son/W900Cijena 750€.
Znaci kod nas ce biti sigurn 50-100€ vise ako ne i vise
Skupo, skupo
Evo vidim da se raspravlja i o debljini W900i, te da ga se veličinom uspoređuje i sa K750i ( http://www.cafe.mobil.hr/showpost.ph...00&postcount=8 ), pa evo dvije konkretne fotke koje sam upravo slikao, gdje se dobro vide razlike u veličini između ta dva moba.
http://img79.imageshack.us/img79/802...k7503lu.th.jpg
http://img79.imageshack.us/img79/18/...k7502gx.th.jpg
Bez obzira na reputaciju W900i meni je K750 br.1. Izlaskom novijih modela na trziste (W810/W850?) ova mrcina od telefona pat ce u zaborav.
To sa tim okretajućim mehanizmom je totalni promašaj. Isto kao i kod S700, ovakav uređaj neće naići na poseban odaziv. Kad se rastvori, izgleda kao da ploču imaš prislonjenu uz glavu.
da da zato se meni i ne sviđa kaj je tak ružan i veliki hahahaha
u kojem god stanju bio jedan je od najelegantnijih na tržištu kojim ipak dominiraju muški:jump:
Niti meni se ne sviđa takav način preklopa, no kod W900 su ipak otišli korak dalje i ugradili sistem opruge, tako da nakon početnog pomicanja "preklopa" gornji dio dalje sam 'skoči', kao skakavac... i to stvarno učini ful brzo! A odlično je što se može izabrati i da se čuje zvuk isukavanja sablje pri otvaranju koji odlično pristaje uz to otvaranje.. :)
evo vidim da je ova tema dosta stara, al sam si nabavio w900 prije tjedan dana, pa eto d anapisem dojmove.
kao prvo kad sam ga dobio me udarila realnost, mobitel je stvarno ogroman, znaci zakljopljen velicine k750, a debljine brijem kao n80 sto je stvarno debelo.
inace to nakon par dana i ne predstavlja toliki problem, sigurno mi je draze da je mob malo deblji nego siri, sad o kvaliteti izrade nemogu bas puno rec jer je mob star godinu dana, a taj mehanizam amo ga nazavt slajd je u odlicnom stanju ono.. zakljopljen nema nimalo lusta a otvoren ne seta ljevo desno neg kad ekran pocnete drmat rukom onda osjetite kako milimetar seta gore dolje.
mob dolazi sa hpm80 slushkama koje imaju ugraden radio, i onaj daljinski je laksi nego onaj kod hpm82/85 pa ne seta previse ljevo desno dok hodate, kvaliteta zvuka je zadovoljavajuca, npr kad ukljucite MEGABASS vocal ne cujete vise od silnog basa, tak da mi je draze drzat vlastito. vanjski zvucnik je dosta glasan i zvuk je jasan.
video je fakat odlican, znaci nije VGA ali brijem da je QCIF i vrlo je dobra kvaliteta, mislim daleko bolja od ostalih SE uredaja, slike su takoder odlicne, cak mi ispadaju kvalitetnije nego kod k750, mislim sto bi bilo logicno jer je w900 novij uredaj, plus to ima flash sa jednom ledicom, koja je mozda mrvicu slabija od duplog flasha kod k750.
tezi je od k800 samo 10grama tako da vam nece 'spadat' hlace zbog njega.
znaci na kraju pod minus kod ovog uredaja bi stavio velicinu samog uredaja, i sporost menija i animacije kod palenja uredaja, imao sam prije par dana w950 i kad sam ga upalio ona walkman animacija je samo proletila, kod w900 bi doslovno mogli popusit cigar dok prode animacija, sto se tice menija dok imate standardne ikone sve je to ok, na razini k750, ali cim upalite flash temu cjeli meni se uspori, kao i listanje walkman playera sto je takoder sporo.
a pod plus bi stavio sve ostalo oko ovog telefona, jer je video s 30fps, 2mgpx camera sa autofocusom i 470mb interne memorije plus 3g i velik qvga ekran fenomenalna konbinacija.
ne znam sta da napisem o ovom uredaju vise, prvo sam bio skeptican oko njega ali sad sam siguran da ce ostat kod mene dulje vrijeme.
30 fps...nisam imao pojma nasuprot veličini ovo je najugodnije iznenađenje u svezi w900 jer sam odustao od njega kad je tek izašao cijena i nepristupačnost ...odlična stvar
pa bilo je poznato da je video extra kod njega, sad cijena je bila ogromna brijem oko 4000kn kad je izasao, sad ako imas srece naides na njega za 1200-1400kn. jedino mi je bed sto ima walkman 1.0 a vec izlazi walkman 3.0 player zbog toge brijem da necu drzat telefon vise od godinu dana kod sebe jer jednostavno zaostaje, a vidim nisam bateriju spomenuo, sinoc sam ga napunio i danas slusao jedno 2-3sata muzike neprekidno (duga voznja busom ;D) i sad na kraju dana baterija ima jos 70% u sebi, sto je vrlo dobro ka dpogledamo cinjenicu da je uredaj star godinu dana, inace bat je ista kao kod k800/k810/w300 itd..