pa salio sam se, nisam opet tolko glup
Printable View
pa salio sam se, nisam opet tolko glup
Mora da su dobri u sexu...bil ko volio je*** Japanku ili kineskinju ili pak crnkinju?
SVE redom! ;D;D;D
pogotovo crnkinje :fried: :fried: :fried:
I ja bi crnkinje pogotovo..
Kako malo treba da sa socijalnih tematika skrenemo na seks... ;D
Bolje da je neka vesela tema nego o bolesti
I seks je bolest - pitajte Michaela Duglasa... ;D
Ne znam zašto se diže tolika frka oko jebenog SARS-a!? Pa smrtnost mu je SAMO 4%! Ima milijon bolesti za koje svi vi mislite da su mačji kašalj i glupo zvuče a imaju puno veću smrtnost!
BTW danas sam upoznao kineskog gospodina o kojem ste možda slušali na dnevniku i koji, naravno, NEMA SARS i tip je iz kineske pokrajine u kojoj nikad nisu ni čuli za SARS! Ali ova SARS-ofobija je poprimila apsurdne razmjere! Ljudi se boje na taj klinički odjel ići zbog njega! Zadivljuje me glupost i neukost našeg naroda!
Da, možda zato jer je SARS proizveden od ludih znanstvenika u laboratoriju i greškom izašao na slobodu :lol: Ako tako nastave ko zna šta sve može "izaći" iz tih labosa.
Sve je moguce, no vrlo malo vjerojatno... :-)
No, mislim da je samo pitanje vremena kada ce se u hrvatskoj zabiljeziti prvi slucaj...
smrtnost je 10% po novim podacima!
doci ce u hrv uskoro sigurno
@ wb - što se tiče informiranosti u Kineskim pokrajinama dalo bi se raspravljat' (kad im cenzuriraju net što tek rade s opasnijim stvarima) usput u Kini postojanje SARS-a prikrivaju mjesecima...
Pa to znam, ali oni su vrlo nezainteresirani...boli k nekog tamo kineskog kuhara iz pokrajne žlj kaj se događa van njegova sela.
Inače od najobičnije gripe umre godišnje 20000 ljudi pa nitko ne radi paniku... a i salmonela vam je smrtna bolest (s večim postotkom smrtnosti od SARS-a) pa niko ni obrvu ne digne kad cijele vojarne u hrvatskoj imaju salmonelu na nedjeljnom meniu...
Ovo vam je s vip-online stranica :"...SARS je vrlo ozbiljna bolest, ali nije i najgora koja bi se mogla proširiti iz južne Kine. U usporedbi s pandemijom gripe od koje je 1918. godine umrlo 20 milijuna ljudi, SARS se čini bezopasnom bolešću...."
Više o SARS-u na http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=3434519&idnews=3429186
Sve to stoji ali pošto manje-više svi virusi i bakterije mutiraju u ljudskom nositelju vrlo brzo vi se postotak mogao povečati pa će svi onda vikati: "Jesmo vam rekli!"...
Naravno, pametan čovjek se u određenoj mjeri (ne histeričnoj) treba bojati svega i zaštititi se koliko je moguće...
od gripe ljudi umiru u nerazvijenim zemljama, sta mislis sta bi bilo da se sars prosiri tamo?
Umiru kod nas!!! Danas sam slušao predavanje na infektima i koliko god vam glupo zvučalo, gripa je smrtna bolest!!! Samo što u većine imunokompetentnih osoba prolazi bez posljedica. No brojke podleglih gripi nisu nimalo lijepe...
Još o SARS-u na: http://www.hzjz.hr/epidemiologija/prilozi/index.htm
na koji ti faks ides?
Kaj još ne znaš? Negdje smo raspravljali već o tome.. u cafeu čini mi se, thread FER...
Medicina! ;)
zalim te, sestra mi tam ide, koja si godina
Jučer mi je došao prijatelj s broda bio je u Hong-Kong-u.... ušao mi je u dnevni i počeo kašljati....možete misliti kako mi je bilo! Kaže on poslje da mu je to fora za aerodrome ako u nekom bircu nema slobodnih stolova
jes te...
...a je dok ga neko ne pošalje u "karantenu"... ;)
cuo sam u da u hrvatskoj uopce ne paze na to