evo ja sam gledo cjelu tekmu, i razočaran sam girom, nije igrao kao inače, samo 10 koševa, 4 skoka, 1 asistencija inače orlando je dobio 89-80
Printable View
evo ja sam gledo cjelu tekmu, i razočaran sam girom, nije igrao kao inače, samo 10 koševa, 4 skoka, 1 asistencija inače orlando je dobio 89-80
A sta bi bilo da nije bilo T-Maka?
misli, gira je dosad uvjek super igrao, tak da sam mislio da bu tekma bila super, i nisam spavo cjelu noč samo zbog gire, kad ono...
ali atkinson je legenda, i neču ga nikad zaboravit, bile su zlatne godine za cibonu kad je igrao tu...
Valjda Atkins= Citat =:
Poslao: flOorKilla
misli, gira je dosad uvjek super igrao, tak da sam mislio da bu tekma bila super, i nisam spavo cjelu noč samo zbog gire, kad ono...
ali atkinson je legenda, i neču ga nikad zaboravit, bile su zlatne godine za cibonu kad je igrao tu...
joj, jučer sam u kinu gledo ovaj johny english sa rowanom atkinsonom...... pa mi se pobrkalo mater mu...
Chaky Etkins je legenda
da, nama tu u hrv. on je legenda, a tamo njima u nba je samo jedan mali čovječuljak, ništa bitnije i boli ih....... za njega
Pa velika je razlika u Nba i Hrvatskoj ligi
MA ozbiljno?
Stvarno..............
ma mete živcira ovaj aco kaj ne dovede nekog crnju 'kak spada'.......
nema nama bez crnaca nista jesi vidio onog malog crnju iz C.Zvezde Skuni Penna dobar je a?
zamisli da nam atkins dođe opet....
dobili bi euroligu
E kad bi..
Portland i Orlando ispali
kad če opet hrt ima prijenos?????
Nemam blage...pogledaj na www.hrt.hr
evo ja sam vidio imas 9.5.2003 u 4 i 30 ujutru Lejkersi-San Antonio
ipak prekasno! mogli su nač neku tekmu malo ranije...
ja cu gledat legnem u 10 h i navijem clock u 4h odgledam NBA action i utakmicu
kak možeš tak rano zaspat?
ja buljim u tv do 2-3 i onda nemogu više tak da definitivno neču gledat tekmu...
ipak hrt je kriv
Sto se tice spavanja i jela to mogu uvijek
jeste vidli kak je san antonio zgazio lakerse!!!!! 114:95.
jao sram ih bilo.
nebu lakersi ove godine prvaci...
To za Lejkerse cemo da vidimo ali jestel vidili Dallasa kak je razbio Sacramento
ma san antonio vodi 2:0 ja mislim da su lakersi u ku***
a od sacramenta sam isto očekivo više
u pol5 tekma hrt 3