Ja znam par osoba koje imaju sony i radi dobro , o Pioneeru cujem dorbe stvari samo istia, Kenwooda imam osobno , nemojte to bas otiso mi ekran :retard: popravak 250 kn!!
uzas.
Printable View
Ja znam par osoba koje imaju sony i radi dobro , o Pioneeru cujem dorbe stvari samo istia, Kenwooda imam osobno , nemojte to bas otiso mi ekran :retard: popravak 250 kn!!
uzas.
ima mp3. vidio sam pise na kutiji u ducanu a i tip mi je reko da ima. Ali mi je reko da je ovaj clarionov bolji. Neznam, meni se isto pioneerov cini bolji. Razmislit cu pa cu sljedeci tjedan vjerovatno uzet nest od toga= Citat =:
Izvorno postao VandaL
a gle sto se tice clariona pioneer mu nije definitivno u rangu s njim,samo sta je clarion manje zastupljeniji na nasem trzistu,ali vjeruj mi da neces pozalit koji god da uzmes za te novce.
evo kupih pioneera deh 4700mp. odlican je
kad ćemo se ganjat , riceru?
dobar izbor, vjeruj mi!!! ja sam dosada imao 3 pioneer-a, 2doduse su mi ukrali i to jedini razlog zasto sam ih toliko imao! hehe
svaki put kad izlazim iz auta cu vadit plocicu i nema bojazni od kradje
Jesi ga sam montirao ili si dao njima?
ziher ... on se boji kemisku rastavit :lol:
ma lik je montirao. za 50kn. Nemam iskustva s tim stavljanjem pa mi se nije dalo zajebavat. i gledo sam kak to tip radi tak da sad mogu sam
oces meni sad znat oprat auto,sad kad se bolje snalazis?
Ja sam prva 2 mjeseca stalno vadio pločicu van,al sam onda odustao.Valjda ga neće nitko ukrasti.Vjerovatno ćeš i ti tako..= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
Ja je vadim već 5. mjeseci i nije mi nikakav problem jel radio ipak pre više košta da bi ostao bez njega= Citat =:
Izvorno postao Mraz
Hebes radio, znam ja jednog sto su mu provalili sipkom u auto i uzeli samo plocicu (glupan je je drzao u pretincu), a steta na autu oko 5000 kn, bez radija.....
e to je malo teze. nisam to nikad radio. morat cu gledat kako autoperac to radi= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan