Opet podržavam Pinokijeve riječi, ali ja imam SX1 i nikada nisam imao Nokiu, pa ako Siemens ne izbaci nesto dostojno N70 onda ostajem na Siemensu
Printable View
Opet podržavam Pinokijeve riječi, ali ja imam SX1 i nikada nisam imao Nokiu, pa ako Siemens ne izbaci nesto dostojno N70 onda ostajem na Siemensu
do prije tjedan dana sam igrao sonic na nokii 6600 :D
Zamisli,platis tel. 800 eura i izadjes van,a neko ti dobaci: "Kako ruzan tel."!Kako bi postupio???
p.s.meni 8800 deluje malo zenski!!!
Meni je 8800 prekrasan :) al mi je bio lijepsi onaj prijasnji 8850 mislim da se zvao... onaj od magnezija
p.s. ubio bi osobu koja mi kaze da imam ruzan mobitel :D
slažem se s xzibitom i meni je prekrasan,a iskreno me boli ku*ac kaj drugi misle
Ja kad bi kupio nekaj takvoga gdje više plaćam dizajn, bolio bi me qurac za to što netko o tome kaže, da je ružno ili šta ja znam, bilo bi mi bitno da sam JA sretan i zadovoljan.
malo OFF...= Citat =:
Izvorno postao Xzibit
To jos nisam igrao,jel to onaj od 5Mb sa N-Gagea?Ajd posalji,ako imas volje!?
kucaduhova[at]yahoo.com
sa ngage-a je... ima cca 7.5mb... mogu ti poslat da... imas dovoljno mjesta na yahoo?
Al je je*en osjecaj imat 8800 u rukama, ...meni nije ni u jednom trenu bilo zao para za taj mob, ...samo da je jos kartica memorijska! :)
imao sam i ja 8800 u rukama.. je*eno dobra, istina.. al previse para i pre malo funkcija... radje bi potrosio pola i kupio si razr dvojku kad izadje...
da,al ko će čekat godinu dana za razr2?
i ja sam je držao ali nije me se posebno dojmila lijep je ali je sklizak tj. brzo se znoji ali tvoja lova tvoj izbor
aaa, odmah bi ju uzeo, danas sam ju bas gledao u mobisu i imao u ruci. malo je skup-> 7999 kn, ali jos kad bi se na crno nes naslo...
@smr201: imas jos kakvu ponudu? :D
koliko košta uopće na crno?
...evo pogledao u oglasniku - cijena je od 600€ - 780€ ...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
znaci oko 5k kn... previse kvragu! :D
ne vrijedi ni upola.:smurf:
Mobitel odlično izgleda a i kvalitetan je,al previše ga se cijeni i ima običnu SVGA kameru mogli su barem 1.3mpx stavit, po funkcijama nije ništa posebno a cjenu mu ne pada tako lagano kao i ostalim telefonima.
uzeo bi ga odmah bez razmisljanja ako uopce postoji onako "glupa" ponuda od 2k kn!
Naravno da ne vrijedi kakvo je to pitanje mobitel je samo za snobove koji se vole kurčit mobovima,samo moje mišljenje...;)= Citat =:
Izvorno postao Smr201
moj prijatelj ima 8800 ali ne svidja mi se toliko,ko sto se dize fama da je za ljudi sa visokih slojeva,ta dubokih djebova.a i to sto ima neki titanim ili tako nesto uopste me ne impresionira,,,,,
samo za pokazivanje:-/
i mnogi mobiteli su jeftiniji a pruzaju puno mogucnosti...= Citat =:
Izvorno postao abd
Osobno za taj mobitel ne bih dao ni 300€. A kad bi mi ga netko kojim slucajem poklonio, odmah bi ga prodao i kupio pravi nabrijani Symbian smartphone.
= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
no no,da je mob bzvz,nebi toliko kostao,jest da je malo sugav... a n90 mi ima brat,prevelika za moj ukus..:thumbup:
ma nokia je najkvalitetniji mobitel...po meni..;D