Jesam il ja to dobro vidia ili mi oči nisu u redu.Vidim a nevirujem.
U VIPU SAMO 1290KN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napalija sam se na taj mobitel
Kupujem ga ovaj tjedan ne na crno nego u vipa
Printable View
Jesam il ja to dobro vidia ili mi oči nisu u redu.Vidim a nevirujem.
U VIPU SAMO 1290KN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napalija sam se na taj mobitel
Kupujem ga ovaj tjedan ne na crno nego u vipa
U svakom slučaju, mob super za svoju cijenu!
Jeli znaš da li je ona uticnica za slusalice normalna (mislim za obicne slusalice) da li ima neki mp3 player i da li se mp3 može slušati dok je zatvorena
Po slikama se čini da je priključak isti kao i na ostalim Vxxx modelima. Mp3 se i do sada mogao slušati na zatvorenom telefonu, pa nema razloga da to ne bude i sada.= Citat =:
Izvorno postao Car
mislim da ce RAM3 imati puno posla.:satan: :satan: :satan:
Blago nama s tobom, nasljednikom Nostradamusa. Što volim ovakve koji pljuju po onome što nikad nisu imali u rukama.:Puke:= Citat =:
Izvorno postao zmija
Uzeo sam ga ja prekjucer... Odlican je mob, isplati se za te pare, ako se nece kvarit :D
Nego, nisam nesto bas upucen u motorolu (al ova mi se odma svidjela ;)), sta mogu stavljat od jave na njega, jel pase sve iz te vxxx serije?
Odmah mi je proradilo spajanje na memorijsku karticu preko mini USB-a (removable device prica), al motorola phone tools nece nikako... Ne vidim ga u listi kompatibilnih uredjaja, valjda treba cekat novu verziju.
Mislim da bi driveri trebali raditi ko i za sve vxxx serije... Stara fora PST i ostalo!
Sve ti aplikacije i java igre pašu i na ovaj...
Meni je super v360,samo može li se kupit negdje u slobodnoj prodaji da nije kodirana,pošto ju nudi Vip a ja sam u t-mobile mreži.:wall:
= Citat =:
Izvorno postao Car
i ja bih volio imati taj mob. pošto sam u t-mobile;znaš li di ga mogu kupit da nije kodiran...:wall: ako ne prije čujemo se navečer. hvala na pomoći
Lijep mobitel, i prilično jeftin. Samo šteta što je kamera VGA.:headbang:
Je, java stvarno paše, jedino softkeys često ne rade kak bi trebali, al može se preživjet :)= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Drivere sam instalirao bez problema, al s programima mi bas ne ide, ni MPT ni PST mi ne prepoznaju mob, probao sam neke trikove tu s foruma, al ništa...
Zanima me što sve dolazi u paketu ...znam da dolaze slušalice s mikrofonom ......zamima me dali dolazi data kabel za povezivanjem s kompom ... ako ne dolazi gdje ga ima za kupiti i kakav je to model kakvu oznaku nosi
to se lako rješi kod unlockera. odkodira ti ga za cca 50 kn...= Citat =:
Izvorno postao unreal
Možda nisi dobro postavio drivere. Ak si dobro instalirao drivere, sve bi moralo raditi...= Citat =:
Izvorno postao Sugar J
Imaš ovdje tutorial pa pogledaj
Daj reci koji to soft ima gore!? Mislim si je nabavit!= Citat =:
Izvorno postao Sugar J
Jup, slusalice (slusalica, zapravo) s mikrofonom i transflash od 64 mb... Kabela nema. Prebacivanje podataka s kompa sam probao sa mini USB kabelom i bluetoothom, radi s oboje.= Citat =:
Izvorno postao Devil_007
domich: ne znam koji soft je gore, al ako mi kazes di to mogu vidjet...
Da li netko mozda ima java igrica za Motorolu v360 da mi ih posalje na e-mail?
popovicd@net.hr
nadam se da je to moguće izvest. pitao sam jednog tipa ali on traži 150-200 kn. jedino me strah da se zbog dekodiranja ne stilta!
Jel to zapravo brandana V635 :misli:
sad sam skuzio da nije razlika je u kameri i vanjskom ekranu :)
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1058
a što misliš zašto je tako niska cijena, a nudi dosta opcija za koje su neki drugi telefoni dvostruko i više skuplji
@SugarJ : ne znam kako je na v360 , al bi trebalo bit ovako , Menu->Podešenja->status telefona->Druge informacije->verzija softvera
a s tim mini USB kabelom mogu naprimjer pokrenuti P2KTools TTC ili nešt slično
Obrisao drivere, instalirao ponovo kako pise u tutorialu, svejedno ne prepoznaje mob...= Citat =:
Izvorno postao GoGs