da... stvarno mogu ti mnogo nahvaliti ovaj mob... pogledaj po plavom oglasniku, pogledaj u nekim njemackim trgovinama (mozda imaju dostavu) malo se raspitaj, ako ne, onda si uzmi 220... neces pozaliti...
Printable View
da... stvarno mogu ti mnogo nahvaliti ovaj mob... pogledaj po plavom oglasniku, pogledaj u nekim njemackim trgovinama (mozda imaju dostavu) malo se raspitaj, ako ne, onda si uzmi 220... neces pozaliti...
nema......= Citat =:
Izvorno postao sstrizic
Meni je lik ponudio mpx300 za moj 220.Odustao sam kad mi je rekao da treba da doplatim 500e.Kaze redak model.Za te pare cu uzeti imate jam i zadrzati mpx220.Jel moguce da ovaj fon stvarno ovoliko kosta?
Cuj, idkreno, vidio sam u na netu da ima neka trgovina di ga prodaju po oko 700€ kao super gadgeti...
Ja sam jaaako dobro prosao... jer ja sam ima dobru vezu i kupio Mpx100, Mpx300 i Mpx 200 zajedno za oko 5500 kuna...
te novce sam sakupio kad sam prodao svoju staru mpx200, P900, V525, C65 i Nokiu 3100
i taj tjedan sam neš dobio i od snimanja DVD-a... nekih 600-700 kunića i to je bilo to...
onda je došao Lik, i donio mi jedno 15ak exkluzivnih mobitela...
W800, P910, s E730, Mpx 100 200 220 300, neke mitchubishi-e... stvaaarno su oooodlični, ali ipak su Mitchubishi, pa bi bio bed to kasnije prodati, dok kontam sad ako budem prodavao, ovo su dosta traženi mobiteli... i jako rijetki...
a možeš i nama tak neke srediti mobove??aj usporedi malo mpx300 i p910??
e taka pitanja su stvarno bezvezna...
sto da kazem?
to je ko da usporedjujes bilo koji Pocket PC sa Windowsima sa P910...
u biti mojim riječima, spoji nokiu 9500 i T-mobile MDa... i to stavi u super dizajnirano kuciste...
evo ti, oni ce ti pomoci, jer mi se stvarno neda pisati o njemu...
mog sam reci da je jako lako s njime rukovati, ima super tipke, i ne dogadja mi se da pritisnem 2 od jednom sa svojim čevapima...
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-t...2/Motorola/MPx
i P910:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-t...Ericsson/P910i
Imas Mpx100 u Americi i Japanu za oko 250$
Tražio sam po internetu Mpx ili Mpx100 ali nigdje nema opcija za kupnju pa ako imaš preciznije neku adresu bio bih zahvalan....
Pitao sam fckn Ram3 ,kazu da 100 nece biti u prodaji a Q dplazi u 1q 2006.
Usput i pitanje: jel se isplati dat lovu za 220 zbog bluetootha(jer jedino mi to fali kod 200,kamera me ne zanima).
:-/
Isplati se. Ne samo zbog bluetooth-a, nego i zbog brzeg procesora i zbog vece interne memorije, a i jos par sitnica koje zivot znace. A kamera je sh**!!!