A da stvarno... :wall: još sam mislio dodati da mislim da je bug zbog ankete... Uglavno, neznam gdje mi je bila logika ovaj put, hvala momci.. Idem se regenerirati :D
EDIT: Znam, zeznulo me ono s datumom zadnjeg posta!
Printable View
A da stvarno... :wall: još sam mislio dodati da mislim da je bug zbog ankete... Uglavno, neznam gdje mi je bila logika ovaj put, hvala momci.. Idem se regenerirati :D
EDIT: Znam, zeznulo me ono s datumom zadnjeg posta!
@XLR8R - postavke su takve da glas na anketu diže temu. moguće je isključiti, ali ovako novi glas izdigne temu da pokaže aktivnost makar i na anketi. moja je procjena bila da je bolje to imati uključeno, iako ponekad zbunjuje.
@sipe - ne znam o čemu je točno problem, nekaj im ne štima s parsanjem linkova. tako se sruši i na javascript linkove, kad sam im prijavio bug, odgovorili su da to nije bug nego nešto nešto što nisam baš razumio kaj mi je čovjek htio reć... uglavnom, linkovi s dvotočkama sruše se na parsiranju. obzirom da mi nisi dao link na temu, ne mogu počistit
rekao sam ti da ne brineš oko toga. samo stavi novi sig i on će automatski biti prikazan odgovarajuće manjim slovima.= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
@gog - pokrenut ću reindeksiranje baze
@zappan: zaboravio sam na anketu kad sam pitao, bolje da digne temu ako se glasa.. Za sig sam već skužio i to je ok ;) Hvala!
Još nisi?!? Pa petak je odavno prošao :)= Citat =:
Izvorno postao zappan
Koji put kada se logiram na forum piše mi da mi je zadnji posjet bio u to vrijeme kada sam se ulogirao(što znači da ako se ulogiram u 20:15 piše mi da mi je ujedno i tada bio zadnji posjet) te mi je time onemogućeno pregledavanje novih postova jer ih ustvari "nema". Zašto se to događa????
...ja nemam taj problem...= Citat =:
Izvorno postao Skyward
Meni se to samo dogodi ponekad, a nravno da nije da mi netko zna šifru pa se ulogirava umjesto mene tako da netko to nebih pomislio i banao me!
nešto ti ne štima s cookiejima. provjeri postavke u browseru.
Zappane,hoce li opet nekada proraditi ceo PM na e-mail adresu (znas vec o cemu pricam,vec si mi bio sredio to,al se srusilo :( )
Jel to samo meni forum opet jako spor ili i drugima? a jos mi i T-Com brzinu povecao
...izgleda opet problem sa Avalonom...
meni vec od jucer polako sepa ali otvori u granicama normale...
zasto se vise ne dobiva obavjestenje o PM na mail ako mi stigne PM ovdje na forumu
ili si isključio opciju u svojem profilu, ili je tvoj mail server koji koristiš možda zaključio da je tome mjesto u spam filteru ako ga imaš uključenog.
Opcija mi je ukljucena. Ne znam, prije je radilo, al u negdje zadnja 2 mj ne radi. Gdje imaju te opcije za spam filter? U Thunderbirdu ili...?
imaš u TB-u ako aktiviraš, a imaš možda aktiviran anti-spam filter i kod svog pružatelja usluga e-maila (e-mail s kojim si registriran mi nije poznat mail servis tako da ne znam kako je podešen, to ćeš sam morati provjeriti ili se raspitati kod njih).
Deaktivirao sam spamfilter u Thunderbirdu ali ne radi. A mail sam dobio na forumu myforum.lasyk.net za par puta pobjede na natjecanjima u pravljenju tema za mob. Pitat cu tamo webmastera sto je
...PROBLEM:
radi se o ovoj temi - http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=9047 :
http://img276.imageshack.us/img276/4...blem1aa.th.jpg
ma puca na linkovima ako se news server navede kao full link
...aha, ok, sad bar znam u čemu je stvar... hvala...
Jedno malo glupo pitanje:
-Poslao sam post sadržaja "UT" a on ga je prikazao kao "Ut". Edit posta ne mjenja stvar.
Jel to bug ili možda feature..?
forum ne dopušta da sva slova u postu ili naslovu budu velika (jer to ispada ko dernjava), pa onda samo prvo slovo svake riječi ostavlja veliko, ostala smanjuje. Ako staviš nakon UT i neko malo slovo, onda će UT pisati kako si zamislio.
To mi je malo bedasto :(
Ovo kaj se linkova tiče, to s vBulletin bori da svi zaborave newse :)
U zadnje vrijeme mi se tu i tamo pod nove postove pojave teme koje piše da imaju novih postova ali ustvari nemaju
http://img464.imageshack.us/img464/7...blem8lf.th.jpg
http://img464.imageshack.us/img464/1...lem15if.th.jpg
Zbog ankete se podižu postovi... Netko je glasao :)