isssuse boze ti si ANTITALNT za ista vise od faking tostera , idi se igrat s legičima pusti nas na miru molim te!!!!!
Printable View
isssuse boze ti si ANTITALNT za ista vise od faking tostera , idi se igrat s legičima pusti nas na miru molim te!!!!!
Sto se tice vipa,kombinirajte ga sa mobitelom.
Imao sam Vip karticu i prije 2 mjeseca sam presao na Simpu, i jos uvijek mogu slat' poruke bez obzira na to sto sam izgubio broj!
loooool
pa normalno da mozes
ne VIP je zakon , ja sam vec registriro tri broja na sebe
vise mi lili ne treba , fala lili ;)
molim!;!!!!!!!!!= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
lol.nezna se prijaviti.Sta znas.Izvini ako je uvreda al stvarno je smijesno
Malo smirite strasti. Vi ste se kao svi pamentni rodili i sve znate, ma jel' da? Ako dečko ne zna naučit će, a pametnjakovići bi se mogli suzdržat od komentara jer nismo ovdje da bi se rugali tuđem neznanju nego da jedni drugima pomognemo.
Pridružujem se ipak malo pazite na odnos prema drugome kako bi se osječali da vas netko ismijava.= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
...ne mogu da šutim - a što se i ti javljaš, isto neke jednostavne stvari ne znaš...bez uvrede...= Citat =:
Izvorno postao ZUTI__MRAV
...za ostalo:
= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Dali zna neko link sa kojeg mi mogao i iz Srbije da saljem besplatni sms(posto koliko vidim ovi su samo za hrvatsku mrezu)?
Naisao sam danas na jedan dobar servis, pa da ne otvaram novu temu:
Apolo Basic - Dobijete 10 kredita kad se registrujete, i, ako se neko drugi registruje i vas napise kao "refferer-a" dobijate jos 10 kredita. Znaci, mozete se registrovati pod necijim brojem (i potom primiti aktivacioni kod na taj broj), upisati svoj broj kao refferera (u settings) i vama ide jos 10 kredita. :)
Inace, ima i Yahoo widget za ovo, sto je jako korisno, kada mozete da saljete sms sa vaseg desktopa. :)
Evo, nasao sam i widget:
http://www.softpedia.com/get/Windows...lo-Basic.shtml