kupio bi si stan u austriji, kojeg bi rentao dok ne zavrsim faks onda bi otiso tamao :) a mozda bi si i neki autic kupio
Printable View
kupio bi si stan u austriji, kojeg bi rentao dok ne zavrsim faks onda bi otiso tamao :) a mozda bi si i neki autic kupio
kupio bi stan u Austriji kojeg bi rentao comi dok završi faks....s tom lovom bi otplaćivao novi auto
Kupio bih stan u Aus... hej, čekaj malo! Nije fer!
kupio bi djedu knjigu i kapu..mami bluzu,tati novi mob,burazu testni parfem,a se bi novu majicu i igricu za psp
Ja nemam pojma sto bih s tolikom lovom.....e znam..kupila bih dionice erikssona
Za početak, ona računica iz prvog posta mi nikako nije jasna... 45k eura za 50m2 stana. Novogradnja. Zagreb. ===> no way!
Dalje, s 10k eura namjestit oba stana!? Po 50m2 svaki? ===> definately no way!
A šta bih sa 135 - to je danas cca. jedan stan u Zg, svojih 50-60m2, solidno opremljen, plus 10k eura za pizd*rije, plus 20ak k eura za uložit u dionice, fondove itd. Ne sam uložit, nego povjerit frendu koji radi u banci na tim poslovima. Pa nek se lova vrti. S 20-30k eura se može dobit svojih 2000kn mjesečno van. A to nije uopće loše, uz redovitu plaću ;)
Aj BD ne kvari ljudima veselje....nek mastaju ...sta dijete zna ste je keka ojra:))))
Golf 5 GTI, stan u ZG, stan na moru, a ostalo potrosio
Tako je, Eriksson, imaš ti pravo. Ima i boljih stvari za radit sa 135k jura.
Pazi, samo jednom se živi, ne? Skupim ekipu, nekih 10-20 ljudi koji su ti full OK, i onda se sjedne na avion do Amsterdama (;D - ne, nije ono što mislite, narkići!) pa se presjedne u avionček do Kariba. Tamo se uleti u "White & Blue" vilu (na plaži, naravno), s bazenčekom, s pijeskom, morem itd. Pa se jedno 2-3 tjedna onak yebeno ruži i zabavlja. Cuga, muzika... dapače, pošto govorimo o Nizozemskom dijelu Kariba (mali Antili), onda se i žiža (tko želi) od jutra do sutra.
Pa se ima čega sjetit kad dođu teška vremena. Veliš "eeee, imao sam para"... ali isto tako veliš "i potrošio sve na brzaka". I na kraju dodaš "Al sam se yebeno prvoeo"... I razvučeš smile, onaj iskreni smile, od uha do uha...
Samo mi objasni ovo s tobom i sa mnom, odnosno 'uleti se u "White & Blue"...' ;D ;D
Odigrao bi loto !!!! 132000€ je fakat malo :D
Otišla bi na put oko svijeta i nebi se vraćala dok sve nebi potrošila, a otišlo bi to sam tak...:D Naravno nadam se da ne bi naišla na razne Rite, Kathrine itd. :D
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
ma jasno da imam pravo..ponasala bih se mjesec dana ko pijani milijarder:)))))
pa dok dura dura....life is too short;D
Pored dobroga auta i stana i vikendice napravio bi VIPparty za forumaše s foruma ;D
@bd ja ti iznosim cinjenice,upravo smo kupili stan , mislim moja mama , az oko 45 tisuca eura , 45 kvadrata , u vrbanima
imas u jednom tridu
tak da znam kaj pricam
Nas BD misli da se stanovi kupuju samo u Zagrebu:p:))
Ma nemam ja ništa protiv, Grunt. Dapače, drago mi je za tebe. Samo velim da sam i ja nedavno kupovao pa znam kak se cijene kreću. Zate pare dobit nešto, to je premija. Pa u limenkama su stanovi iznad 1100 eura :retard:
Pa BD je spominjo stan u ZG-u, ne vrbanima... ;) ;D= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Nego, jeste zadovoljni stanom? Ono, zidovi pravi a ne od malo tvrđeg kartona, balkočić možda, pristojna kuhinjica, kad prdneš u wc-u ne čuje te cijela zgrada... ?
Ako ste zadovoljni onda ste super prošli!
LoL WB pa ja sam kupio svoj za 32000€ (50m2) a vjerujem da takav stan u Zagrebu bi koštao i do 60000€ sve ti zavisi od lokacije a zg je fakat precjenjen.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Ma kaj bi bio precijenjen, vidiš da možeš dobiti vip.me karticu besplatno ak se nađeš u pravo vrijeme na pravom mjestu ;D
Da kasnije čak netrebaš ni bonove uplačivati da bi razgovarao ;D ;D ;D (ja ih imam viška pa ih dajem đabe)= Citat =:
Izvorno postao gog
Je, to stoji. Cijene su tako prenapuhane da to nije humano.
A ne možeš ništa, jer kredu je lako dobit pa svi dižu krede i kupuju, pa je i dalje potražnja puno veća od ponude, ergo i cijene su do neba...
Užas su cijene u ZG, stvarno.
Stvarno sve ovisi o lokaciji. Za 30000 eura je frend našao jebenu hižu sa vrtom, okolo priroda... ali naravno van zagreba (negdje prema zagorju).
Ako se makneš od grada, svakako. Evo, primjerice, naši su nešto gradili u Varaždinu, i cijena je bila 900 eura (novogradnja, opremljeni stan, elita lokacija). U ZG za 900 eura jedva da ćevose moš' pojest :retard:
A ako se makneš van grada, dobit ćeš glavobolju za koju godinu zbog gužvanja ujutro (na posao) i popdne (s posla), pa cijene goriva, itd... Ma sve je to ludo.
sve je u redu sa stanom , nism ojos uselili naravno , al bili smo tam , novo novcato je , ljepo iznutra , blizina tramvaja , blabla.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
istinabog , nisam ja nekak reko sve cinjenice ... mama je dobila popust .. dakle kvadrat je oko 1000 eura , inace lik prodaje po 1800 za cash ..
al kupno gledano , ja bi dobijo za 45 soma eura :thumbup:
@svi slazem se da su cjen stanova prejerano skupe al fora je u tome ka jce samo jos i rast - pokupujte nekretnince dok jos mozete.znam kak je u njemackoj , bratic mi je star ko ja , zivi tam 20 godina , i starcu mi zive jso prije 20ak godine , i jso nemaju sta, dakle oni 40 godina daju 500 eura mjesecno za naamninu!!!
500 eura * 12 mjeseci * 40 godina --- UZAS!
bitno da oni imaju bmw 318ti i focusa :rolleyes: