prijavljujem se na listu :evil: sunčeko im njihovo, sad će oni vidit ;D
Printable View
prijavljujem se na listu :evil: sunčeko im njihovo, sad će oni vidit ;D
Kako si bio, pa više nisi? Pa oni rade svjetske budale od nas...
Upravo tako... ma ima neko objašnjenje ali sad ga se ne sjećam...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
I ja se prijavljujem za to
ma nece oni stavit taj neki skupi router u lokalnu analognu centralu ako im se ne isplati kroz neko dogledno vrijeme(citaj: ako nemaj udovoljan broj ljudi koji ce placati pretplate...)
jer router ih isto kosta bio on za 1 covjeka ili za 50,
nije da za svakoga kupuju novi, mali s 12Vadapterom pa ih slazu na hrpu i zakljucavaju u lokalnu centralu :)
npr. ja u Opatiji za jednu liniju u kuci dobio ADSL u roku 4 tjedna a za drugu liniju ne mogu dobiti još 6 mjeseci!
jer žica vodi do druge centrale u kvartu a tam nitko nema adsl....
sve se to vrti oko novaca, boli njih neka stvar za par korisnika koji skrabaju okolo po forumima...
pa pogledaj na dno bilo kojeg njihovog dokumenta, hvale se da im je temeljni kapital preko 8 000 000 000,00 kn, tj. 8 milijardi!!!!
ej pa kaj njima znaci necjih 100 kn za adsl, budimo sretni da su i ovo uveli.... kad oni mogu sto zele.
i ja se prijavljujem za to.
E da i mene to zivcira vec neko vrijeme....mislim stvarno....i ja hocem adsl,i sigurna sam da je u mom kvartu barem 20 ljudi predalo zahtjev..i sta sad? i dalje nam je nedostupan...to me bas ljuti. :(
= Citat =:
Izvorno postao tomo
Ako ti uspije,bilo pomocu trikova ili voodoo-a..javi jako me zanima:thumbup:
Jedino što nisam probao, je da ljude nasumično napišem na tu listu, odnosno, napišem ljude koji navodno trebaju adsl, a poslije neznaju ništa o tome, pa onda rečem da su svi zbog toliko dugog čekanja odustali
Ja nisam zaintersiran za ADSL, ionako se selim uskoro. Ali znam da kod mene isto nema, i također sam bijesan (ko dedica kad je spalio Đenku). Tako da ću pomoć koliko i kako god mogu.
Pa, boli i nas što njima nije u startu isplativo uvesti na neke lokacije. Da imaju kakvu akciju, primjerice da šalju sa telefonskim računima prospekte sa detaljno opisanim stvarima što je ADSL, kako funkcionira, koliko košta i ostalo, puno bi se ljudi više interesiralo za isto nego do sada. Sad ti dođi nekom malo manje informatički pismenoj osobi i pitaj ju/ga što je ADSL i da li zna čemu služi, sigurno bi 90% zujalo.= Citat =:
Izvorno postao Dr.Tom
I kaj ja imam biti sretan kaj 20 metara dalje od mene surfaju ko ludi? Odbijam, bokte! Treba angažirati Potrošača ili nešto slično da se vidi mogu li se stvari ikako pokrenuti. I znam da će sad javiti nekolicina sa komentarima tipa "zaboravi" ili "možeš se... jel", ali ne mislim odustati samo tako.
I, BTW, nije da smo skroz nemoćni oko toga, jer i frend veli da je on još prije par godina tražio priključak za ISDN i kad su mu dali ugovor za spajanje, 3 mjeseca ih nije bilo, zato jer "centrala na kojoj je on, ne podržava ISDN". Tada je otišao u tadašnji HT i doslovce zaprijetio medijskom hajkom. Za tjedan dana su mu bili doma.
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ista fucking stvar, čekao sam ISDN 2 fuck mjeseca, i onda kad sam otišao tamo, rekli su mi da su likovi trebali biti prije tjedan dana da to instaliraju, a da najbolje od svega bude, lika koji mi je instalirao isdn znam, pa je on onda pojasnio par stvari.
Evo da se i ja požalim na njih, jer upravo takve stvari su se događale i sa isdn-om, ono tipa...jedan tjedan odem i pitam za isdn naravno kad je bila akcija za 1.kn...kažu oni vi nemate tu mogučnost kod vas u selu (Antunovac,nadomak Osijeka) e idući tjedan kad je akcija završila i mi smo dobili mogučnost priključenja na isdn :evil: , kako, izgleda nekom magijom, a u t-com-u sjedi neki tip vjerovatno kraj povečeg prekidača na kojem piše ime mjesta u kojem smije aktivirati određenu uslugu, i sad kad istekne akcija 1 kn. za dsl taj majstor če "flip the switch" i ja ču imati Dsl samo ču malo skuplje proči :thumbup: , a moram i to napomenuti da živim u mjestu koje se obnavljalo potpuno nakon rata i provučena nam je najnovija infrastruktura, ali zato u Osijeku još provlače nove kablove po okolnim kvartovima....pa kako bi to izgledalo da mi dobijemo Dsl prije grada :) .
Evo prijavljujem se i ja za tu akciju, Tomo kud si nestao s topica, ajde podijeli to pismo i snama, jer čekam adsl 1,5godinu
Sa zadovoljstvom Vam možemo ponuditi ADSL. Ako želite postati korisnik ADSL-a, molimo vas popunite 2 zahtjeva* u nastavku. Ispunjene i potpisane zahtjeve faksirajte na 0800 9009, ili pošaljite poštom na adresu: MAXadsl, p.p. 13, 10 020 Zagreb - Novi Zagreb ili ih donesite u najbliži T-Centar ili kod T-COM partnera.
U slijedećih mjesec dana ćemo vam se javiti i obavijestiti vas kad ćemo vam instalirati ADSL.
Dakle pažljivo pročitajte ovu zadnju odvojenu rečenicu(inače je copy/paste sa provjere dostupnosti) i sve je jasnije.Za možda mjesec dana će vam se javiti i OBAVIJESTIT vas kada će možda-ako bude dovoljno zahtjeva naravno- instalirati stvar.
Jadno.Mene zaboli glava kada gledam reklame na njemačkim programima i tamo DSL flat za 7,95€ mjesečno i to sa brzinom koja je HT T-comu najveća.
Ja ga namjerno neću(a dobro bi došao) jer su cijene previsoke za ovako JADNE BRZINE.Sramota.Čekam što će biti sa raspetljavanjem lokalne petlje da novi fixni operateri mogu radit normalno i bez one mjesečne naknade* koju se plaća T-u.
*mjesečna naknada - hrvatska uljepšanica za riječ PRETPLATA,navodno su ju izmislili mobilni i fixni operater-znamo koji.
Zapravo, dok i stigne do mojih krajeva, past će i cijene i povećati će se brzine, jer znam da to neće biti tako skoro.
evo da se ja pozalim,moram da sam sretiniji od nekih..jer imam adsl 768/128..i naravno cekam 1.5mbit...posto mi nisu prebacili zvao sam sluzbu za korisnike...tip mi je reko da je 1.5 mbit aktivan,a ja se kao ne spajam na njega...reko mi je kao da je on tu nemocan-ZAMISLI!,proslo je i 10 dana otkada sam da zahtjev za promjenu brzine a oni nista...jucer sam prijavio kvar,tip me nazvao,dosao mi doma..i napokon se uvjerio da nisam ja taj kome nevalja linija nego t-com sucka...rekao mi je da ce nazvati zagreb pa da ce on to rijesiti sto brze moze,ajd i da to vidim,nadam se da ce uspijet sto prije,i ovi koji nemaju adsl-good luck with it :)
evo tek sam sada vidio sta je sms freak napisao..
Vidio sam ja reklamu na francuzima 4mbita za 18 eura....ostao sam bez teksta... :(= Citat =:
Jadno.Mene zaboli glava kada gledam reklame na njemačkim programima i tamo DSL flat za 7,95€ mjesečno i to sa brzinom koja je HT T-comu najveća.
evo ujak javio on je uzeo u njemačkoj Tcom max adsl brzina 768download i 128upload flat rate na akciji za 5,95€ mjesečno uz ugovor 12 mj. dobio besplatni modem, i došli mu ga postavit u roku od 3dana, javio im je u petak, adsl dobio jučer (ponedjeljak) a mi ga tu čekamo po 3 mj. min.
to je smijesno,ujak ti ima vezu ko i ja za 50 kn dok je ja placam 300......:(...bas smo u k***u...
hehe izgleda da su se "usrali" poslao im mail prekjučer i još nema odgovora, može me posjete he he ;D
i ja sam čeko da mi odgovore kojih tjedan i pol
e bas su se usrali :) oni po defoultu ne odgovaraju na takve stvari.
a vi ljudi inace pusite stvari ono ales inkluziv i isli bi u Egipat za 100€ ukljucena klopa cuga i sve to.
pa da ti daju 10 MB vezu za 150 kn nemogu biti u minusu.
Uvijeti su postavljeni iz Europe i majstori trebaju 100.000 korisnika do kraja godine, resurse imaju i samo polako. To sto vi pusite reklame ne znaci njima nista.
Vec godinu dana je prikljucenje na DSL besplatno (a kao trebalo bi se platiti) sto me podsjeca na Franckovu ciglicu koja je bila 3 godine na reklami sa XY % sniženja (ali vi koji kupujete ste u plusu) a cijena kave je na tržištu pala.
Da mi je znati tko će provjeravati koliko će korisnika imati na kraju godine.
I jasno mi je da smo prilično ili pak potpuno nemoćni u svojim zahtjevima, s kojima bi mi njima plaćali njihovu jadnu uslugu.
A Tomo se ništa ne javlja... pretpostavljam da nije uspio dobiti ikakav odgovor.
Ja jedino svaki dan pošaljem jedan te isti mail, a i ne bi me puno koštalo da se obratim medijima bar da ih malo prikažem kao korporaciju kao i svaku drugu u svijetu: pohlepnu, makar svaka razumna osoba to i sama zna. Da mi internet doma nije toliko važan, odspojio bih se odavno i mjesečno uštedio 250-300 kn. Ali, nije tako....