ajde stari, oporavi se što prije i dođi nam na forum
Printable View
ajde stari, oporavi se što prije i dođi nam na forum
eto to je jedino točno= Citat =:
Poslao: Gleep!
J***š auto, mobitel, MMC..ništa ne vrijedi ljudskog života
ja sam vidio da je viki bio na forumu ujutro i sada je, a nista nije napiso!
a to ti je tak kad se na naše glupe postove nema kaj reč :D
A tko ti dojavljuje novosti o viki-u???
Pa netko treba i prenest' napisano (kad nemamo kao na Zapadu net u bolnicama)...
Možda je bila njegova cura provjerit da li i dalje mislimo na vikija pa mu javit...
Ispricavam se ako vas zbunjujem..da, Viktorova cura je. On ce se sutra javit. Mene vise nego njega zanima sta pise... Kad je tu nikad mi neda da gledam :cry: :dunno:
pa registriraj se i sama (pod nekim imenom da te ne skuzi) pa ga od doma spijuniraj ;D ;D ;D
a morat cu...
Ja sam svoju curu pokušao nagovoriti da se registrira i sve najbolje joj o forumu stalno brijem ali bez efekta... možda samo s kontraefektom :D
şve najbolje o forumu.... Ha!
dobro ajde tu se stvarno najbolje informiraš o svemu kaj te zanima al tvojoj trebi to nije potrebno, zato ima tebe kaj si na forumu...
Istina.
trebali bi stavit Zenski kutak i na forum :jump: da mi zene mozemo malo tracat muske koji trose vrijeme na forumu :evil:
evo...
otvori si u kafiču temu 'kokošinjac' :D
'killa je prenagal...
Ovo neće izaći na dobro drugi član 2win je na forumu... ;)
eeej.. ovo mi se svidja.. otvoriti zenski kutak na forumu... ko hoce moderirat? (samo zene s ovog foruma dolaze u obzir!)... ajmo zainteresirane, javite se (keti2win, mistique, mobyfanica, marina...).
nikad neznas ko ima pi... u gacama od ovih na forumu
hmmmm... imas pravo, nekak bi trebale dokazati :)
ma gle... nije nit bed, ak se nekom od muskih mota po zenskom fourmu 'undercover' to samo o njemu neke stvari govori, ne bih se hito mijesati u njegov zivot, ali opet... well, ipak - njegova stvar ;D
:retard: viki2win is back in town... viki2win has left the building (bolnica) i uspio se nekako dovući do svojeg omiljenog foruma i ekipe (nije mu puno trebalo :spin: - by keti2win) koja mu je silno nedostajala ovih najgorih 7 dana u životu....:-/ svima vam puno HVALA na dobrim željama!! Sada je sve dobro, došao sam doma! Hvala kakvom neredu, šljaki na iscrpnom izvješću o forumu i mojoj curi koja me je držala za ruku (još uvijek to čini :kiss: )
dobro došo viki!
v2w, dobrodosao natrag
zvso sam bolnicu u subotu,rekli su da me najvjerovatnije doktor nece pustiti :(
glavno da si sada OK i da te k2w drzi za ruku
:jump:
Živio nam Viki i da uskoro se nađemo na :beer: , makar bilo i Rally.
ja ne pijem pivo...beefeater recimo zvuci bolje...
@jsp_m Priznajemo sve kaj sadrži bar 1% C2H5OH