super, ja sam doso danas cuku vremena nakon sto su dijelili, poludio sam kad sam cuo
Printable View
super, ja sam doso danas cuku vremena nakon sto su dijelili, poludio sam kad sam cuo
Pa de si kume ;D Zaboravio sam da si mi kolega postao ;D
ups, offtopic...
ontopic:
Mislim da se 3. operateru gaće tresu ;D Od toliko podijeljenih kartica dobar dio će ljudi sigurno zadržati..
pa ja bi zadrzao, samo da nabavim
Mislim, koja je to fora dijeliti samo u jednom gradu?! Kretenski. To je trebalo biti drugačije raspoređeno i organizirano.
trebali su bacat iz aviona........
jel tko zna kad ce dijeliti u osijeku?
dijelili su u Rijeci, kod moje škole oko 10:00 sati, ja nisam znao koliko ih se može uzeti, pa sam uzeo samo jednu..
ajde shvati da vrijedi ZG = Hrvatska, sve ostalo je periferija i provincija...razlike se svakim danom povećavaju.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Čuo sam da su davali samo jednu karticu po osobi
Kaj to samo ispred faksova ili postoji i mogucnost da budu i ispred srednjih skola?' Tocnije gimnazija?
kolko sam ja skonto nema pravila... moras imat srece i potrefit kad djele negdje...
onda cu morat malo vise svrljat po gradu ;D, a jel postoji neko odredjeno vrijeme djeljenja ili kad im se sprdne?
isuse kaj niko nezna di su sutra??'
o zagrebu govorim
neznam dal da se dizem ujutro il ne
ma spavaj, kuzis ne mozes znat, od 8-11 dijele,,poslje toga ne djele, a gdej,,to ne pise nigdje u tome i je fora, inavce bi svei cekali, a ovako ide slucajnim prolaznicima.
yebi ga bas sam tada u skoli :(, valjda ce biti i iduci tjedan....
ok fala ti,ajd laku noć= Citat =:
Izvorno postao khideg
ja nabavio dvije hehehehe :)
nazovite službu za korisnike i reći će vam na kojem će faksu dijeliti kad... akcija se neprovodi samo u Zagrebu!
bit ce i u pozegi. cekaj ispred gimze il na centru ispred tehnicke. moraju doc. dijele svagdje. rasiri sator, vrecu za spavanje i polako... doci ce.
Ako netko nabavi jednu viška, preporučam se... Ja u to doba crnčim :(
ja krecem u lov upravo,nadam se da ce bit nesto
Ispravljam: glupo je kad dijele samo u većim gradovima.
A sta bi ti da u svako selo zađu?
koliko fakseva ima kod tebe u Kutini ?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
lol pa kakve to veze ima s faxevima, mislim ocito ima veze za VIP , al isto tak mogu djelit kod nekih omiljenijig bircrva u manjim gradovima , kod kina i sl.
ak je grad manji od Zagreba , ne znaci da nema mladih
on topic : danas prodbjeo na filozofsko mi nista !!!
sreo frendicu , vel ida su u pon bili tam.
odna sam otiso u Boogaloo na kavu.
danas cu szvat sluzbu az korisnike s maminog moba pa kaj bu
Očito se koncentriraju oko studenata... Ono, treba nekako odabrati lokaciju. A studenti, kak nemaju para i to tako, pa im VIP okloni nekaj, pa su sretni.
Inače bi se neka baka iz Zakurnjaka Donjeg bunila da njoj, osim struje, ni VIP kartice nikad nitko ne dođe dijelit.