usta moja hvalite me ;D= Citat =:
Izvorno postao Vuki
usta moja hvalite me ;D= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Da vas ne poderem ;D;D= Citat =:
Izvorno postao bbbrljo
Ma ne - zaozbiljno sam mislio da je to neka psina više nego čin terorizma.
Pa stvarno ako je netko več fanatični terorista ego mu nebi dopustio da napravi ono što je taj njonjo napravio.
Nego evo šta je on htjeo; baja mislio ajd ja krknem tu petardu pa se ozlijedim pa pokupim ogromno osiguranje od odštete na radu koja se poštuje u stranim zemljama i odem u invalidsku penziju ali nije mu plan uspio(tko mu kriv kad nezna dozirati i ima mala muda).
a ne kao kod nas čovjek bez nogu i ruku a opet ništa od penzije(bio onaj slučaj kod nas na TV)
hvala Bogu da si bio u pravu, sta bi tek bilo da su bili tereoristi.....
da smo mene ovo isto zabrinjava. kak je mogao kriminalac radit kod njih. neko ga je morao postaviti. POA ?
Kaj je najbolje, ovi izgleda uopće nisu ništa provjeravali: tip se javio na oglas, oni ga primili. Oni nisu pitali dal' je kriminalac, on to nije naveo u CV-u... Ono, sami su si krivi.
Zato i šute ko ribe.
Ja mislim da bi i Eriku trebalo dobro "pretresti",jer koliko se secam i ona ce uskoro dobiti neki posao pri vladi ili tako nesto. ;)
Tako je! Možda skriva baklju, ipak ide na utakmice u jazine...= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Sad sam se s Vladom čuo, i on veli da nema pojma o tome :confused: :retard:= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
hahaha;D ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
hahahahhhahaha Vlado....LOL
ma ne nosim ja baklje na utakmice....bacam upaljace:)))))))
o jess Kolinda Grabar Kitarovic se ipak odlucila posvetiti djeci:))))))):rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Sad se pazi kad ovo pročitaju novak i kirin...= Citat =:
Izvorno postao erika
Ne verujem... pretres mora pasti... ima li dobrovoljaca?;D= Citat =:
Izvorno postao erika
p.s.eto i na bombe kroz salu i humor brzo zaboravimo... iz iskustva vam kazem.... bez smeha nema zivota,zato i ne treba zameriti sto u ovako ozbiljnoj temi odemo i malo OFF :thumbup: