Hmmmmm:rolleyes: a nist zaboravi na oke:))))) hahahahahhahhaah= Citat =:
Izvorno postao niten
ma::thumbup:
Printable View
Hmmmmm:rolleyes: a nist zaboravi na oke:))))) hahahahahhahhaah= Citat =:
Izvorno postao niten
ma::thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao erika
= Citat =:
Izvorno postao Mobyfan-ica
He,he,he.... eto konacno ivama jedna prilika da se nasladjujete u pobedi...
Sad sam stigao sa posla,pa ne znam kako smo igrali sa Rumunijom!?Nezvanicno sam cuo da smo ih dobili 3:2,a koliko se secam oni su jaci od vas ;D
Pa naravno,zar nisu lepe... mada kad bolje razmislim,nekada je zavodljiviji jedan lep osmeh nego ceo odbojkaski tim (dobrih) guza :rolleyes: :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao erika
p.s.nije vam losa ona Poljak ili kako vec!?:spin:
Maja Poljak u trenutku veselja skinula dres!!! hehe
evo c/p
mora da je starom bilo drago!!!= Citat =:
Jedna od junakinja susreta, Maja Poljak (šest blokova), od velike radosti skinula je dres i potrčala u zagrljaj svog oca Željka Poljaka, nekadašnjeg vrsnog košarkaša
cijeli tekst:vecernjak
kako su vase veceras prosle? ;)
Jesu li se danas skidale? :)
spuhale od poljakinja 3.1 mislim
APP. guza odbojkaskih, moram reci da omrcen ima daleko najbolju:)))))hehehheeheh
ma one se skidaju da se ulizuju sudcima.
:D :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Glupo što neće biti bar jedna partija hrvatske u puli... Pa makar finale hrvatska-italija ;D
Jel vam to ona petica iz reprezentacije?Vec su mi neke devojke pricale kako je sladak :-/= Citat =:
Izvorno postao erika
je je kot bombon....ja moram na inzulin cim ga vidim;D= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Pa sto ga ne spopadnes negde? ;)
Joj,kako glupo danas izgubismo od Azerbejdzana :(
p.s.a vasa TV nikako ne propagira ovo prvenstvo,zasto?
kod nas se prenosi svaki mec nase reprezentacije
mi imademo veoma jadnu tv
koristiš ga i inače, ili samo ....= Citat =:
Izvorno postao erika
sala mala:))))= Citat =:
Izvorno postao david_ri
gledao jučer Bugarsku - Tursku... Ono osrednje ali nisu se ni trgali ko mi sa azrbejđanom :-/ ?? weard...
a boqte one iz azerbadjana...su ko sumo hrvacice...ona mammadova...ma mislim ko ono moze skuhat....uffff
Sutra tacno u podne.... duel za 7. mesto.... Hrvatska - Srbija & Crna Gora!!!!
= Citat =:
Izvorno postao erika
Ko se zadnji smeje,najsladje se smeje... ;D= Citat =:
Izvorno postao Mobyfan-ica
U utakmici za sedmo mesto Srbija je pobedila vasu reprezentaciju sa glatkih 3:0 (25:22;25:21;25:14)!!!! Mec je upravo zavrsen!!!
p.s.jos da dodam da smo mi imali najmladju reprezentaciju na prvenstvu!!!
Hvala svima na cestitkama,unapred!!!!:king:
eto, čestitam....= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
nisam gledao utakmicu, ali vjerujem da je bilo OK, tu na sreću nema fizičkog kontakta, pa je sve vjerovatno prošlo sportski.
ide mi više na qrac da se u svaki segment života, pa i sport mora petljat politika.
******,za to smo sami krivi.... ja licno,politiku ignorisem,ali sta da radim kad vecina ne postupa tako :-/= Citat =:
Izvorno postao Inovator
čini mi se da nikad nećemo prevladat neke stvari, nedozvoljavamo si da krenemo dalje...= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
ja sam recimo baš htio vidjet pandan Good Year lige, ali u nogometu. Samo recimo UEFA se budni jer bi to kao bila malo prejaka regionalna liga, previše para bi izgubila... Zamisli Dinamo-Zvezda, mislim da bi stadioni opet konačno bili puni, a s vremenom bi se išlo samo radi sporta, a ne radi toga da se pokaže ova ili ona ideologija!
poštovanje