imaš pm:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao nix1001
Printable View
imaš pm:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao nix1001
Hm... a niko ne spominje Sound Forge.
Sound Forge 8 je inace jedan od najboljih programa za audio obradu. Sta taj ne moze, e onda to ne moze nijedan drugi. :D
Ja njega koristim i super sam zadovoljan.
Veceras testiram ovog Nerinog, pokusavam sve moguce i nemoguce bitrate-ove i tako to... :)
ima jedan mali tini vini programčić zove se mp3cutter. :) težak je svega 711kB, njime se mogu koristiti i najveći bedaci ili pak ljenjivci kojima se neda istraživati cool edit...
ja osobno koristim edit i tamo se stvarno mogu napraviti čuda :D skinula sam ga preko LimeWire-a. bilo je poprilično brzo i bezbolno :)
e skini "SUPER © Version 2006.17" program je strava mozes sve....smanjivat mp3-ce i video i sve...skini pa vidi...
Ja to sve radim s programom pod imenom AudioConvert.Program je dosta dobar i možeš konvertirati iz wma u mp3 i obrnuto i još mnogo više.Jedino kad prebacuješ pj. na mob. treba smanjiti bit rate i i promijeniti type stereo u mono i to je to.;)
ims blaze media pro pa si njega skini odlican je i imaj jos jedan super program lime wire na njemu mozes nac mp3 video programe i slike
Ja to radim s Power MP3 Cutter Joiner.
Izrezes kako oces, promjenis bitrate, i to je to.:spin:
na koji bitrate je najbolje promijent pjesmu za k750i i jel postoji neki ogg player za SE K750i
...ja kada si skratim pjesmu i spremim kao mp3 na mobu mi ne čita, a ista pjesma samo cijela onda mob čita (nokia 6600 sa mp3, wma, ogg codecom), gdje može biti prob?
Ja koristim Easy CD Extractor 7.1,extra program.
za sta je cool edit pro 2, za video ili muziku
Za muziku... Ako nekome treba imam ja crack za njega....= Citat =:
Izvorno postao hack100
Cheetah Audio Converter-konverzija raznih audio formata,a za mp3 određuješ bitrate pa time i veličinu mp3 pjesme(8 kbit-320 kbit)
nero 6 i 7 ima usebi program za odrezat konvertirat i ostalo šta se tiče mp3-a
Koristim Mp3 to ringtone gold.......s njim sa i na starog t610 konvertirao mp3 u AMR.....baš sve program ima....
JetAudio
Krasan player s mogucnoscu i convertiranja i rippanja cd-a i editiranja glazbe, przenja audio cd-a, slusanja net radija,.... eh da i gledanja videa (ukljucivsi i DVD formate).
Sve na jednom mjestu! ;)
MP3 Direct cut za rezanje mp3-ca
tako je.nero ima wave editor za rezanje mp3-ca i vrlo jednostavan.= Citat =:
Izvorno postao scorpion
Ako netko hoće besplatan program koji može raditi sve od kompresije, rezanja, spajanja više mp3ca u jednu, ukljanjanja šuma itd. a ima volje potrošit pola sata da pohvata specifičnosti programa preporučam Audacity.
Sučelje je malo ružno i zastarjelo ali kad se radi u njemu jako je pregledan. I napominjem, ako nešto ne uspijete napraviti i pomislite da program to nemože potrošite još malo vremena u njemu, treba ga samo skužit a onda čuda radi.
= Citat =:
Izvorno postao Eminem
ISTINA JEBOTE!!! TRAŽE KO KRETENI PO FORUMU
= Citat =:
Izvorno postao techno_knight
kao prvo ne prostači na forumu a kao drugo ne vrijeđaj članove foruma jer ćeš pobrati ban!
MP3CUTTER -ok besplatni soft i super stvar-jednostavan za korištenje
Ja sam skinula Cool Edit Pro 2 ali nemam pojma kako sada jednu mp3-cu smanjiti. Pomoć!
Ako mi netko može objasniti bila bih mu zahvalna!
Jedan od bolje rješenih programa!!!
Code:Super MP3 Editor v5.0
Posted on December 13th, 2006 in Applications by admin
http://img187.imageshack.us/img187/3...rresizedm1.png
Super Mp3 Editor is a professional digital sound editor. It enables you to record and modify any audio files as you wish, which means you can record and play sounds, import and export audio files, drag-and-drop, trim, copy, paste, split and merge files. Super Mp3 Editor also provides you over 20 cool real-time effects to apply to each file. Its unique features include unlimited Undo/Redo, Waveform and Spectral View options, and audio effects filters etc. It supports for most popular audio formats like .wav, .mp3, .wma, .vqf, .ogg. With Super Mp3 Editor you have a complete digital audio studio at your fingertips.
Features:
* Play, record, edit, convert, mix, split and analyze audio files
* Unlimited Undo/Redo
* Simple Drag & Drop
* Real-time Pre-Listen for all effects
* Load and edit-capability for large files (can use virtual memory)
* Waveform and Spectral View options
* A variety of real-time effects - including Echo, Reverb, Fade in/out, Normalize, Invert, Tremolo, Chorus, Vibrato, Noise Reduction, FFT filters and more…
* Digitally restore old recordings with noise reduction.
* Record audio from cassettes, vinyl records, radio, etc.
* Convert files to/from different formats, such as .wav, .mp3, .wma, .vqf, .ogg files.
* Bookmark support for selection
*Friendly, Intuitive interface
* It also includes a schedule function for automatically recording scheduled events
And Many More…http://rapidshare.com/files/7286957/...ditor_v5.0.rar
RAR Pass: qwerty
jel ima netko crack za cool edit pro 2 ili dbpoweramp?