Hvala Care
Printable View
Hvala Care
t-mobile ima aktiviraš se odnosno registriraš se na https://moj.t-mobile.hr/default.aspx?usr=1
i ako si na pretplati imaš 30 mjesečno a simpa 20 besplatno a izvan toga se naplačuje!!
jel zna netko dobru stranicu sa sms porukama ali da mozes stavit da je poslano sa bilo kojeg broja? da zamjenim posiljatelja? a da radi?
čemu to zahebavati ljude okolo bezveze??
pa neznas o cemu je rijec! onda jel ima tko?
http://www.freesmsforall.co.nr/
Evo naišao sam na jednu stranicu, sa koje možete besplatno slati sms poruke. Bed je jedino u tome što možete slati 2 poruke po konekciji (znači nakon što pošaljete 2 poruke, morate se disconnectirati i ponovno connectirati kako bi mogli poslati još dvije i tako dalje...)
Broj se upisuje ovako : 003859XXXXXXXX
UŽIVAJTE!
Ja i dalje koristim VoipBuster, ali samo s moba jer s kompa mogu poslati samo par poruka prije nego me bloka, a s moba i 20-ak, pa mijenjam acc svaki put kad stari bloka. Najveća pogodnost je što mogu registrirati svoj broj, pa ne se ne moram potpisivati (to treba autorizirati unošenjem koda iz SMS poruke, pa se ne može zlorabiti).
Još ima jedno ograničenje, a to je da acc mora imati barem jedno slovo. Sestru sam sprda tako što sam otvorio acc (ako je njen broj 09xxxxxxxx) O9xxxxxxxx (primjetite razliku između 0 i O) i poslao joj poruku "Zdravo ja!". Caka je da se na mobu ne primjeti razlika između O i 0, pa joj je izgledalo kao da joj je došao s njenog broja (jedino je problem što imenik pravi razliku).
Meni radi slanje s moba, ali danas više nisam mogao otvoriti novi acc. Valjda ce proraditi i to.
samo kod vip-a zna nekad bit npr. da ti poruka dođe tek za pola sata ili nesto manje, ako je guzva, pa to moze bit problem, vecinom stigne normalno, al...
a kako se vrsi to slanje preko mob.. je li to neki free nacin ili???
pa kako to funkcionise... da li to moze radit u BiH... i je li moze link za to...
a sad jos jedno vjerojatno glupo pitanje....;)
ja cim vidim da se spaja nesto na net na mobu odmah trazim 'cancel' jer ubiti neznam koliko to trosi para....pretpostavljam da se naplacuje promet a ne vrijeme provedeno na netu....
koliko dodje onda 1kb prometa?
koliko se prometa napravi za ucitavanje recimo ovog cafe mobila?
postoji li opcija da se ucitava samo tekst?
naplaćuje se po 100 kb=5.91 kod vipa,a kod t-mobile a cijena se kreže isto u rangu vip-a au tele 2 je jeftinija oko 2 kune za 100 kb (ispravit me ako griješim)
u mobitelu isključiš prikazivnaje slika i u control panelu na forumu isključiš da ti se prikažu avatari i potpisi forumaša
Najbolji program za broswe internet je opera mini jer kad se stranica učitava prikazuje kolika je veličina
Poečetna stranica foruma je oko 16 kb (testirano na opera mini 4.o i k750)
a sta je ona opcija web'n'walk koja ukljucuje 5MB za 15kn ??
Ako si prepaid korisnik/ca, onda :
Dakle,time dobiješ 5MB prometa za 15 kn (što i nije tako loše ako pogledaš da ti je inače 100kb nekih 5 kn,znači da bi ti po toj tarifi 5MB uzelo 250 kn ;) )= Citat =:
Slanjem SMS poruke* sadržaja A na broj 3636.
Nakon slanja poruke primit ćete povratnu poruku s popisom plaćenih opcija koje možete aktivirati te pripadajućim rednim brojem. Odabrani redni broj pošaljite u poruci na broj 3636, nakon čega ćete primiti poruku s informacijom da aktivaciju morate potvrditi slanjem SMS poruke sadržaja DA. Ako je aktivacija uspješna, putem SMS poruke primit ćete potvrdu.
* Cijena SMS-a je u skladu s cjenikom vašeg Simpa tarifnog modela.
a to mogu aktivirat i preko Moj T-Mobile?
Da,možeš i tako :)
Evo ti link pa si pogledaj ;) http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-41-00.asp