shvacam kaj mislie pod zloupotrebu ...
Nadam se da ce i sipma izbacit nesto kao ovo , nisam zadovoljan dovoljno sa onih 7 brojeva.
Printable View
shvacam kaj mislie pod zloupotrebu ...
Nadam se da ce i sipma izbacit nesto kao ovo , nisam zadovoljan dovoljno sa onih 7 brojeva.
to je potpuna glupost ogranicenje na 1000 min.zasto se onda zove tarifa0,kad razgovori nisu neograniceno besplatni?!
Ne mogu vjerovati! Ipak je 'nered' s pravom bio sumnjičav! Ispada da je stvarno stupila na snagu odredba da se samo do 1000 mniuta mjesečno 'tolerira' besplatno, a dalje se naplaćuje. I to i za pretplatu i za ovu novu Vip.me tarifu.
Znači khideg, od sada manje, puno manje razgovora sa friends brojem.
Kaže gospodična iz službe za korisnike da je to uvedeno zato što su oni proračunali da je tih 1000min mjesečno prosjek dosadašnjih razgovora sa friends brojem na dosadašnjoj Vip tarifi 0.
A jesu gadovi!
ma proracunali su moj k... ja pricam mjesecno oko 8000 minuta.
Ma nema naplate, odnosno oni tako tvrde, a da je to uvedeno iz predostroznosti radi nekakve zlouprabe. Kakve pitam se???
Mislim, ne znam kaj da ti kažem. Ja sam zvao prije kojih pola sata i žena mi je rekla točno onako kako sam gore napisao. Ja se ne bih igrao, jer mi onda mogu uzet pare kad im se sprdne.= Citat =:
Izvorno postao andro2001
sta se drugo moze i ocekivati od vip-a!
danas su mi sa 100% vjeroj. tvrdili da nema naplate.
ovo vrijedi za korisnike orginalne tarife 0 (za ostale neznam):
Dakle išao sam se jučer prebaciti sa plus 0 na start 0 i onaj će ti prodavač meni da će naplatiti promjenu tarife na idućem računu 61kn (50+pdv), e sad ja kažem da to nije tako nego da je besplatno da su mi rekli u korisničkoj i onda on kao tamo nešto prepravi i gle čuda odjednom bez naplate.
nema on sta prepravljat,,, on smao treba promjenit tarifu, a sustav odreduje dal je s naplatom ili bez naplate, ne moze on odrediti sutstavu da naplati...
o da, može!
ipak su mi naplatili 50+pdv za promjenu na nižu tarifu al sam ih zvao i rekli su da će to maknuti jer su me njihovi djelatnici krivo informirali.= Citat =:
Izvorno postao jay
haha.l.reko sam ti da on ne moze nista naplatiti,da to sustav odreduje.
evo malo novosti
http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=3...&idnews=302809
oba nasa operatera su potpuna sramota,jos da i tele2 bude takav!?:bunny: