@KaKaV NeReD Zasto si toliko skeptican u vezi toga??? Tko te je toliko razocarao???
Printable View
@KaKaV NeReD Zasto si toliko skeptican u vezi toga??? Tko te je toliko razocarao???
ma sto je najbolje nisam skeptican niti razocaran. samo sam realan :)
= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
A po cemu bi to njemu bilo neisplativo kad ionako nema troska izmedu dva vip broja, a s druge strane dize 0.25 lipa ostale pozive??? Malo razmisli pajdo!
Reci molim te kako su i preko koga povezane vipove bazne stanice :spin: i onda shvatiš da troškova ima :bunny: A ovo drugo, razmisli, više neće biti vipu kunica kad se budu pozivali vip friens brojevi, on to kao što sam kaže u izjavi za novinstvo mora nadoknaditi "Uvođenjem naknade omogućavaju se besplatni pozivi prema odabranom broju te druge cjenovne pogodnosti za korisnike."= Citat =:
Izvorno postao andro2001
ma opce se ne brinem za vip..s naknadom tza aktivaciju i podizanjem 0.25kn sve su oni to naplatili.
loooool= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
nered reci ko te to razocarao???
hahha
inace dobro zvuci ova akcija , modza to starm aktiviram , iona ksamo mamu i zove ..
Nisi dovoljno ocito upucen u naplatu i povezanost baznih stanica. Malo se raspitaj pa ces skuziti da je trosak uvik isti bez obzira na promet i ustvari je nula, ali je u ovom slucaju manji dobitak koji se dobije od poziva prema friends broju. Ali zato je dobitak od ostalih poziva povecan, ali prezivili bi oni i da su stavili bez 0.25 lipa za uspostavu.= Citat =:
Izvorno postao jay
Imaš pravo, nisam upućen u točnu naplatu tih interkonekcija, ali i ti griješiš kad kažeš da povećano korištenje reursa nestvara dodatne troškove.= Citat =:
Izvorno postao andro2001
S drugim se apsoluno slažem, ali nije cilj preživiti nego zaradititi :rolleyes:
vjerojatno nisi niti ti upučen u naplatu i povezanost. Sumnjam da bi na njihovom mjestu ostavio da ljudi kupe bon od 35 kn aktiviraju spomenuti beneit za 10 kn i troše resurse 24 sata 7 dana. Treba malo i gradit mrežu, dovuč struju do novih baznih stanica, ishodit građevinsku i lokacijsku i ko zna kakvu ne dozvolu za baznu stanicu, tamo gdje nema prilaznog puta do BTS-a također ishodit sve potrebne dozvole i sagradit ga, pa plačat struju za bazne stanice .= Citat =:
Izvorno postao andro2001
.....ideš.....= Citat =:
baterija se isprazni nakon 3 sata razgovora pa ovo 24/7 ne stoji ..
a i kaj ces pricat cjeli dan s istom osobom , pa da mi je i Cameroon Diaz na vip frendu nemam kaj tolko s njom pricat,
vjerovatno nisi skužio što znaći "troše resurse 24 sata 7 dana".
Stari tvoja logika stoji, samo što kad imaš previše resursa i nitko ih ne koristi. Pa daš tele2 mreži, a oni nikako da startaju. Onda smisliš kako promovirati svoju mrežu, a da zarada ostane ista. Jer viruj da nije tako ni VPN nikad ne bi postojao. Je je plaćaju ljudi pretplatu, ali tvojom logikom oni bi puno više plaćali da nema vpn-a, ili ne bi????= Citat =:
Nekako mi se čini da je danas 12-i a ograničenja se ne spominju. Ekonomija ti je loša strana ili je ne znaš povezivati s tehnologijom.
Živio prika!
P.S. Dva posta više je gruntovčanin dobro reka. Ionako nećes cili dan visiti s tom osobom na vezi! Ili ti oćeš??
Navod iz uvjeta a vjerojatno vrijedi i za vip.me korisnika: "12. Pretplatnici tarifnih modela VIP Start 0, VIP Plus 0 te VIP Extra 0 mogu razgovarati 1000 minuta prema VIP.friends broju uz 0 kn/min. (plus 10% tolerancije - maksimalno 1.100 min.), a nakon toga će im pozivi biti naplaćeni prema cijeni poziva unutar VIP mreže za pojedini promotivni tarifni model"
@andro mislim da je odgovor o ograničenjima dao jay pa nebih više o tomu.
što se tiće resursa; zbog čega da oslobađaju nepotrebno resurse kada to nemoraju ako stave neko ograničenje. o tomu sam pričao. ako daju unlimited onda bi trebali pripremiti slobodne resurse za to. vjerujem da ti je sada jasnije :)
imam tarifu 0 i oko 70% vremena mi je veza aktivna s vip frends brojem..tak da moze se reci da dobro koristim tu beneficiju
evo točnog navoda iz pravila upravo za vip.me korisnike: "VIPme korisnici koji aktiviraju opciju VIP.friends poziva za 0 kn/min mogu razgovarati 1000 minuta mjesečno prema VIP.friends broju uz 0 kn/min (plus 10% tolerancije - maksimalno 1.100 min), a nakon toga će im pozivi biti naplaćeni prema standardnoj cijeni za VIP.friends pozive unutar postojećeg VIPme tarifnog modela."
Dakle to vam je prosjek od 36-37 minuta dnevno, toliko mogu razgovarati i s babom a ne s Cameron Diaz :D Baterija se može puniti dok razgovaraš :)
A ti andro2001 samo trebaš shavtiti da su oni tu radi našeg novca, a ne mi radi njihovog!
I svakako pročitajte ovo: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=207331&postcount=14
ja sam pare spremio, ali izgleda da će mi poslužiti za nešto drugo :)= Citat =:
Izvorno postao khideg
Ovo s naplatom je stvarno ciganski posao, a sto se tiće resursa stvar je u tome da ih oni ne moraju dodatno oslobadati već su oni već spremni, ali se ne koriste. U tome je stvar zasto su isli na ovu promociju. Njih to ne kosta nista jer je bez obzira na akciju sve spremno. Kuzis me???= Citat =:
meni su rekli da su to napisali samo da se ograde, ako pocne se to jako koristi,ako sve bude umjereno i ako im mreza ne bude opterećena, na to se nece gledati i sve ce biti besplatno non stop...
sad cemo vidit.
sve oni to rade u vip-u jer se boje dolaska tele2 pa nam mazu oci sa tarifom0,a treba citati ono iza redaka!
Ma zva sam ih i ja. Zena tvrdi da 100% nece naplacivati jedino da s tim brojem visis 24/7 sto ne virujem da itko ima volje...
evo me...ja visim...zato me to i brine...
= Citat =:
Izvorno postao khideg
Aj ti ces se nekako prosvercati. Ti si rijetka biljka :spin: :spin: :spin:
sta ti radis u vipu, pa da s takvom sigurnoscu to govoris?