Valjda misle da niš ne karaš.:zbunj: ;D= Citat =:
Izvorno postao sirius
Printable View
Valjda misle da niš ne karaš.:zbunj: ;D= Citat =:
Izvorno postao sirius
moze bit,a s curom zivim vec 2god!;D
a mozda misle da cura neda hebiga.ma moram potrazit lutku u podrumu da stavim sliku,strava je,onak plava perika,usta okrugla i hm... isto ko i guza taman da udje bez problema!!!!!!!Cure foruma oprostite na ovom postu.;D
Jesi ti iskreno napisal godine ?
da fakat to je i meni prvo palo na pamet
znaci imo si 19 kad si poceo zivit s curom
ludo
Upravo na to i ciljam...
da,sigurno,a cura nema tatu sama je zivjela sa sestrom i starom pa ono,a ja sam imao priliku za bolji zivot pa sam i njj pruzio sansu na neki nacin.Ma ja imam jedne od najboljih staraca na svijetu,dobro ocuha i staru.
to je ljepo . . mislim i ja imam dobre starce al nebi imo di stavit curu
molim.........vot a fak;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao sirius
Kad smo kod lutaka, Pinocio možda bi ju trebao provozati sa sobom u autu... Ovo sam slikao jedne noći na Jarunu, umro sam od smjeha kad sam to vidio... LOL ;D
http://web.vip.hr/brle44.vip/DSC03967S.jpg
JBT,jel to Shiletova Corsa? :jump:
ma mislim stvarno nije joj ni grudnjak dao a sta da se jadna premrzne pa ukruti..:bunny:
Bas me zanima da li su nase devojke (sa foruma) dobijale poklone slicne tematike i sta su radile sa njima? ;)
Kada smo već u sexy-vodama ja sam dobio crvene muške tange za 25-26ronđoš od jednih legosa i nikada ih nisam isprobao unatoč svim moljenjima od strane ženske populacije(sama pomisao od špage u guzi mi se diže kosa)lol.
A sada za jubilarni ronđoš zamislite šta dobijem od kuma; nisam znao dali da plačem ili da se smijem-dobio sam pokrivalo za PCmonitor -a ono gori kod mene dan i noć tako da mi je totalno beskorisno. Ili je to bila poruka da se maknem od njega ;D
necu rec kaj sam ja dobio za mjesec dana sa curom od nje , mislim granici sa degutannoscu :rolleyes: , a ima veze s donjim rubljem , mislim ono modza je to nekom fora al meni nije :-/
kaj strap-on dildo ti je cura poklonila? nije zadovoljna s originalnom 'alatkom', pa te željela upgrade-ati? ;D ;)
ovo je sad preslo u pravo vrijedanje.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
i ja bi strap on...iliti umjetnu kitu samo bi je smontiro na pakšu pa štemo dve cure istovremeno...kad je jednoj unutra,jednoj je vani...napraijed nazad i ponovo;)= Citat =:
Izvorno postao **gogi**
al ga cijepidlacis pa bas moras.;D .pa jel moras istovremeno...;D odvoji dio sebe za obje...daj sve od sebe :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao IggXy
dat cu sve od sebe i iz sebe:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Ma kakvo vrijeđanje, samo pitam... :)= Citat =:
Izvorno postao **gogi**
samo pazi da ne pretjeraš :comp:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
nije mi poklonila ***** nego donje rublje , napiso sam izmedu redaka
kkav si ti doktor ak to ne vidis
valjda nije okulista...:beer:= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan