Tako je to kad se čovjek sakrije iza kompa...
Printable View
Tako je to kad se čovjek sakrije iza kompa...
Osjećam se tako ugroženo nakon ove teme...
Otkud si ti iskopala ovaj thread iz 2003? ;D= Citat =:
Izvorno postao lili
A bit će da čita sve po redu - savjesna dama je pročitala da treba prvo pročitat pa onda pitat... I sad ima štivaaaaaaaa :spin: ;D
Evo i moj glas! Slažem se sa većinom da treba biti ograničenje!
Naravno i moj glas!!
Uvijek će biti takvih koji će dolaziti samo zbog provokacije.
exkjuzmi-kaj sam to ja našla(azakaj sam ja uvijek kriva za sve')??????'- a Gogač? :rolleyes:
ovo je summary svega :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao member
lako se skrivat iza ekrana i bit svakom loncu poklopac.to su uglavnom ljudi iskomplexirani u RLu. kad nekog upoznas u RLu , onda saznas kakav ej zapravo.
(wboy , fala na Pirahni :rolleyes: )
I ne samo nadimke članova, već i avatare koje koriste. Primjerice, novi avatar od bbbrlje. Čemu ustaški simboli?
Istina frish-KI... Ali to je već druga priča, stvar ukusa.. O ukusima se ne raspravlja :D
Ustaški simboli nisu stvar ukusa...
Mislim da to više nije stvar ukusa, već nacionializma za koje smo rekli da se neće veličati ni popularizirati u bilo kojem obliku na forumu. Ja sam isto Hrvat, ali neću takva obilježja isticati.
Bit će sankcionirano, samo da se s glavonjom dogovorim na koliko....
ustaska velicanja najbolje razumiju domovinski branitelji-koji ih i velicaju, ne samo oni, vec i njihova djeca..kak vi ne razumijete da hrvati u to doba nisu imali izbora i da im je tad jedini izlaz bio udruzit se s hitlerom!!
http://www.beepworld.de/memberdateie.../robnikada.jpg
video dokazi za neimformirane:
klik ovde
:rolleyes: ..ma joj...ko danas koga razumije,nejdemo OOFF!!!
Da ovdje se govori o nadimcima a ne o politici!
Da nečemo Off (Btw nije Pavelić prodal Istru i Dalmaciju Hitleru,već Musoliniju) :closed:
o politici, a pogotovo ustaškoj nemamo zašto raspravljat. vjeko, uzmi nešto knjiga iz povijesti pa pročitaj, a nemoj tupit ovdje o nečemu o čemu znaš toliko malo da je sramota to kaj pričaš. osim toga, to nije tema ove rasprave, pa eto nek tu bude kraj političkim prepiskama. hvala...
Nazalost, treba!
Zasto nazalost, zato jer bi najzahvalnije, kada bi se na vlastitu prosudbu pojedinca moglo prepustiti odluku o odabiru avatara, nicka...
Medjutim, kako se svakim danom, na ovom i raznim drugim forumima dokazuje, podosta je ekstremista i bezobzirnih, koji svoje uvjerenja namecu, na mjestima koje to nisu zasluzila!
sve vidim da si se ti boria u ratu...sta dovodi do zakljucka da moras slusat cacu;D grow up:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao vjeko
Ne znam šta konzumirate, ali očito dobro puca. :headbang: :headbang: :spin:
:ban:
Ne treba ogranicavati izbor nadimka, al takve inteligencije treba jednostavno odmah zabraniti...
Samo ne kuzim tko je izvukao ovu temu iz naftalina.
...netko nepametan koji je glasao u anketi...