i gdje to mogu napraviti...
kako ne košta...
Printable View
i gdje to mogu napraviti...
kako ne košta...
Ne košta ništa jer si već platio priključak kad si kupio Vipme komplet i ne mogu dva puta naplatiti isto. Zamjenu možeš obaviti u VIP centrima, kod VIP partnera itd. , najvjerojatnije tamo gdje si kupio mobitel. I ne zaboravi da uz sve ono kaj ti piše na reklami plačaš još i 12.50 kn naknade za korištenje radiofrekventnog spektra.
kakav radiofrekventni spektar sad...
ok zaboravi
To ti je korištenje radio frekvencije ili po naški :Porez na zrak Tu državni proračun ubire masnu šušku.
e pa da, to mojoj staroj (ima pretplatu) piše na računu a ja se uvjek pitam koji je to *****...
Ja sam zadovoljan poprilicno na pretplati... sada cu vipclub bodovima uzeti S55 bez kamere za 1800kn, u to je uracunat 800kn popust...
@ šljaka: cronet je novi sim naplatio svima na slijedećem računu, i to 70 životinjica...
To nisam znal, svi su oni pokvareni, zar ne?
Svi zele zaraditi...
Jedno je zarada , a drugo je varanje...
ali zajedno je >zarada na varanju!
Slazem se... svi su oni pokvarenjaci...
ah, pa tako se danas živi... sve u sve,mu ništa posebno... da sam na njihovom mjestu, i ja bi varao, sve za papiriče!
za korisnike koji drugu mrezu i fiksnu telefoniju zovu :
-vrlo malo, do 30min mjesecno ne trebaju razmisljati ni u ludilu o pretplati
- tu i tamo, oko 45-60 min mjesecno, ti su na granici za malu pretplatu
-oni preko 75 min mjesecno su kandidati za pretplatu.
Uvijek vam ostaju poruke kao nacin komunikacije s onijma koji su na drugoj mrezi
...pa kad je bila promo akcija bilo je besplatno (mislim na ovih mjesec dana od 01. 10. do 01. 11. 2001. godine) a kasnije se naplačuje 100 kn + PeDeVej iliti 122 kune...= Citat =:
karaman:
@ šljaka: cronet je novi sim naplatio svima na slijedećem računu, i to 70 životinjica...