e moj wajtboj davno ja predlozio da dobijemo pravo na vece slike i veze kilobajtaze( cak i preko urla) ali izdali me i forumasi koji nisu glasali u anketi, zappan iskoristio priliku zatvorio temu i reko NE . . . tako da o tome mozemo sanjat . . . .
Printable View
e moj wajtboj davno ja predlozio da dobijemo pravo na vece slike i veze kilobajtaze( cak i preko urla) ali izdali me i forumasi koji nisu glasali u anketi, zappan iskoristio priliku zatvorio temu i reko NE . . . tako da o tome mozemo sanjat . . . .
E sad je vrijeme za ustanak, bunu i revoluciju!!!
Forumaša sigurno ima sad više nego kad si ti postavio tu anketu... i sve ćemo ih maltretirati i prijetiti na private da glasaju i bore se s nama rame uz rame! :D (šala, pas koji laje ne grize - ja sam bezopasan)
Bar bi moderatori mogli imati neke benificije :) ... da ih se bolje razlikuje. :japan:
pa ispod imena ti pise moderator . . .
whiteboy pa "preštelaj" si avatara na potrebnu veličinu... ;)
Baš si mi zanimljiv,nekako uvijek uspiješ skočiti na nešto što napišem...i da,hvala,znam čitati između redova(plavi izrast mi još nije izbio ispod crne boje..)= Citat =:
Poslao: coma_zgb
nije mislio na tebe ti imas decka
da bilo bi dobro da su svima malo veče slike, ali onda se i sporije ućitava strana......
20 kb?!?!? i tako, ne znam, 20ak postova po stranici, ajmo reći barem 5 ljudi koji sujeluju u raspravi... 100 kila minimalno samo na slike?!?! ukratko - no way, sorry... :)
netko je meni svojedobno dao link za online program za smanjivanje slika kad sam svoj avatar smanjivao, ali nisam zabilježio adresu (a post ne mogu pronaći di je to bilo.. pa ta dobra duša koja je meni preporučila taj online proggy, neka opet javi. program dobro resiza i animirane gifove tak da nemaš beda
Potražit ću malo... možda se Player sjeća?
Ma nije mi toliko do tih kilobajta koliko da piksela... najgore mi je kad sam htio staviti 10-ak slikica koje su za 1 ili 2 piksela bile prevelike pa nije išlo... a deinstalirao sam photoshop i corel (virus) u kojima sam znao raditi s resizeom tak da sada nemam programa za obradu slika...
Evo ja sam stavio taj link u favourites --> http://www.gifworks.com/cgi-bin/gifw...=transfer_open
Znači li da je zappan "zaboravio" na :beer: koju duguje...
Hvala Playeru! :)
ma nemislim ja nikad nista lose, vjeruj mi:angel:= Citat =:
Poslao: Mystique
Baš si mi zanimljiv,nekako uvijek uspiješ skočiti na nešto što napišem...i da,hvala,znam čitati između redova(plavi izrast mi još nije izbio ispod crne boje..)
pa tvoja i tako i tako nije 65*65 nego manja= Citat =:
Poslao: flOorKilla
da bilo bi dobro da su svima malo veče slike, ali onda se i sporije ućitava strana......
65 x 63
Takvu sam je našao...
ja sam u postavkama promjenio sliku, a ova stara je ostala...
pa mozes u paintu= Citat =:
Poslao: whiteboy
Potražit ću malo... možda se Player sjeća?
Ma nije mi toliko do tih kilobajta koliko da piksela... najgore mi je kad sam htio staviti 10-ak slikica koje su za 1 ili 2 piksela bile prevelike pa nije išlo... a deinstalirao sam photoshop i corel (virus) u kojima sam znao raditi s resizeom tak da sada nemam programa za obradu slika...
Znam ali mrzim paint... :) Toliko je jadan da mi je prekompliciran ;D
nemreš u paintu! (smanjiš sliku ali ostane bjelo sa strane...)
mozes ovaj moj cucak je radjen u paintu sa dijela fotografije 1600*1200! samo se trebas malo vise potruditi ali se moze
Možeš - ja sam svoj avatar u njemu obradio ali se treba malo potruditi...
ma evo-sad sam probo, odem gore na image- atributes, i smanjim, slika se smanji, odnosno ostane ista, samo se ostalo makne...
ma neznam...
Skinite IrfanView - mukte je a opcije za pregled i sređivanje slički zadovoljavajući (ima resize)...
Kod painta smanjiš bjelilo (kursor na čošak i pojavi ti se strijelica za smanjivanje)...
pa ista stvar! smanjiš sliku, ali 'prereže' se........
Pa onda Gifworks (URL je zakeljio p4e) ili Irfanview...
odes na image-->stretch/skew i odredis postotak smanjivanja= Citat =:
Poslao: flOorKilla
ma evo-sad sam probo, odem gore na image- atributes, i smanjim, slika se smanji, odnosno ostane ista, samo se ostalo makne...
ma neznam...