Kod Nokije sigurno ne izgledaju svi mobiteli isto.Oni imaju mobitele po grupama (fashion,buisness) pa svaka grupa ima drugačiji dizajn.Siemens je tek 5. u svijetu,ako se ne varam a to dovoljno govori.Zar ne?
Printable View
Kod Nokije sigurno ne izgledaju svi mobiteli isto.Oni imaju mobitele po grupama (fashion,buisness) pa svaka grupa ima drugačiji dizajn.Siemens je tek 5. u svijetu,ako se ne varam a to dovoljno govori.Zar ne?
a što se držiš toga tko je koji u svijetu... siemens, za razliku od nokie koja je prva u svijetu, se bavi proizvodnjom i drugih uređaja koji se koriste ne samo u telekomunikacijama, već i u drugim djelatnostima, a isto tako i proizvodnjom znanja.... tako da im proizvodnja mobilnih telefona nije primarna i sigurno im nije neki naročit cilj biti 'prvi u svijetu'
Htjeli ili ne , ipak svi koriste Siemens za mobilno komuniciranje.Raspitajte se dame i gospodo čiju opremu koriste naši operatori.Za one koji ne znaju : -Vidi gore!
Pa i Nokia proizvodi druge stvari. Siemensu pak svi mobiteli isto zgledaju.Isto do boli. ;D Daj molim te pogle 5 prošlih mobitela koje je Siemens predstavio pa mi reci da su svi drugačiji...
bez obzira bili tebi isti ili ne meni su baš zgodni ;D
Klasika je uvijek bila u modi , pa tako i Siemensovi mobiteli nisu neka "moderna izmišljotina dizajna" ali uvijek dobro izgledaju bez obzira na godine starosti.
Pa i meni ;D
http://images.gsmbox.com/news/89695.1.g.jpg
i sad neka neko kaže da su siemensi ružni!! :o
Sto je to gore?!?!
Nećeš vjerovati ali to je... TELIT!!!! I dizajnirao ga je neki Giorgetto Giugiaro.Ak je ovo lijep mobitel ja sam Paško patak. ;D ;D ;D ;D Ak ste žedni informacija samo me pitajte...
""neki đuđaro"" i samo tebe da pitamo
da da telit sa MMSom! Nemoš vjerovat! :o Vrhunac talijanskog dizajna kako kažu.... zabranjeno za mlađe od 18 i za one slabijeg srca :D
Pusti ti to, uskoro ce svi biti cudni, pogledaj samo aute kak zgledaju danas... I ljudi to puse...
zato uvijek ima iznimaka poput alfe i siemensa ;) :-* 8) ;D
Daj pusti Alfu.Oni nemaju baš kvalitetne aute.A ni sigurni nisu.Vidio sam na crash testu alfu 147.Sva se razbila
dobro onda honde.... kamo ovo vodi? :o ;)
Toyota je zakon....
Ajmo dosta s offtopic postovima.
Vidjeh danas S55-icu na otvaranju siemensovog novog shop-a, moram priznati da mob puno bolje zgleda nego na slikama. BTW, kamera koja ce se moci zakaciti na njega ce imati ugradjen flash.
uuuuu ;D da sam barem bio na tvom mjestu! Trebao si prošvercati kakav digitalac i okinut koju snimku pa da i mi vidimo ;) to sa flashom je dobra stvar.
Znači bit će to pravi mobitel :D
Ne bum kupil C55 čekam S55 ili ako se pojavi kakva M varijanta.
Dobra ideja al nemoj previše čekat.Ak čekaš najavi se neki novi pa čekaš njega i tak dalje. Što se tiče Honde i Toyote zbilja su loš primjer dobrih auta.Volvo je bolji.To sam jednostavno moro reć ;D
[quote author=viki2win link=board=siemens;num=1027850348;start=30#43 date=10/04/02 u 17:39:36]uuuuu ;D da sam barem bio na tvom mjestu! Trebao si prošvercati kakav digitalac i okinut koju snimku pa da i mi vidimo ;) to sa flashom je dobra stvar.
Znači bit će to pravi mobitel :D[/quote]
Vidis nisam se sjetio, a ne znam i da li bi nam dozvolili. Predlagao sam g. Neredu Kakvom da sacekamo iza presice sa palicom pa udri... "/(%$($#" ;D ;D ;D Medjutim on vam koristiti sony ericssona, a znate kakvi su takvi pa sam odustao::)
dobro onda cu ja pobrati onog s45 za onoliko kuna :P
Joj, ma ne, pa nisam ja tak mislil, pa taj SE je supac i ja bi si najradije jedan samo kaj nemam love ;D
evo jedne novije slike da nam olakša čekanje :) :)http://web.vip.hr/zlata2win.vip/c55s55.jpg