istina i vec ako bi uzeo mob. naso bi u imeniku tel. broj kuce vlasnika i poslo mu karticu postom. jer po meni vaznija mi je kartica nego mobitel.= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Printable View
istina i vec ako bi uzeo mob. naso bi u imeniku tel. broj kuce vlasnika i poslo mu karticu postom. jer po meni vaznija mi je kartica nego mobitel.= Citat =:
Nemora značit...dobro sam odgojen pa sam več našao tri mobitela dosad i samo cap karticu i prodam ga...našao sam bio 3310 par tjedana nakon što se pojavila u oglasniku...znaš kolko je tad koštala?= Citat =:
_____LOL______= Citat =:
Izvorno postao IggXy
Hahaha. A jesi me nasmijao :D :D :D :D= Citat =:
Izvorno postao IggXy
nego nek netko napiše jer kome murja pronašla telefon i na koji način.
policija je općenito nesposobna i baš se njima oće zajebavat za nečiji mobitel. ovo vrijedi i kod bicikla i sličnih stvari.
meni se nekaj slično dogodilo na jarunu prije dvije godine; ostavim ekipu i idem do auta i doleću dva lika i kažu: policija, vadi sve iz džepova:" ja ih čudno pogledam i vidim da su malo stariji klinci i fino izvadim iz žepa nož, rasklopim ga (a malo je veći) i čekam kaj bu bilo; ak je murija stvarno najebal bi ko žuti a ovi se samo pogledaju i zbrišu.
murja je uvijek kolko tolko pristojna osim ak ne naletiš na neke brđanine
meni nisu nikad ukrali mob.... ali jesu mojoj frendici, ona ga je slucajno ostavila u skoli. vratila se u skolu da ga potrazi i nije ga bilo... poslije tjedan dana mi setamo hodnikom kad ono cistacica ima isti mob ko i ona... bio je to sagem my c 5m ili tak nest.....
...pa kak su ga ukrali ak ga je ostavila u školi...pa i ja bi uzeo neki mob kad bi vidio da ga je netko zaboravio, a nije ga došao odmah potražit...= Citat =:
Izvorno postao muras
ja često imam drugačiju situaciju: cijelo ljeto radim u restoranu. ne možete vjerovati koliko često ljudi ostavljaju mobitele. da ih ne vraćam, bio bih materijalno osiguran za neko vrijeme...... jedini put mi je ostao kad sam skužio nakon pol sata da je nekome ostao na stolu, a idućih dana nitko nije došao pitati za njega......
vratila se 10 min poslije nastave......= Citat =:
Izvorno postao Eminem
i jel prijavila Policiji ?
da...... i nije nist bilo od toga......
od prijavljivanja policiji nikad ništa ne bude
sto se kradje i policije tice-> meni su prije 2god iz auta ukrali radio, jaknu moju i od frenda, mobitel od mene i od frenda (N8210 i N8310), handfree, cd koji je ostao u radiju, strgao mi plastiku oko utora za radio i unistio bravu od vozacevih vratiju->policija: zar ti mislis da cemo ti to vratit? pa to ide na drazbu!
WTF???
i da, prije pola godinu, opet mi ukrali radio iz auta...sad sam kupio noname za 250kn, pa neka ga kradu!
LOLcina................................
ja znam jednu osobu s ovog foruma kome su uzeli r600 na prepad , prijavio je murji i vratili mu za cca 3 tjedna :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao bbbrljo
edit:to nisam ja
sto se auto krada tice , ljudi, imajte alarm u autu...dobro ak imate jugica nemojte , racunam da u jugice nebute osatvlili mob za 2000 kn , ali svai bolji auto - imajte nekakvu zastit.
i tu ne mislim an kondome, neg na nekakav arm , makar primitivni.
lopina ce uvjek izbjec auto sa alarmom , kad ih ima tolko nezasticenih.
Molim forumaše da se vrate na temu o krađi MOBITELA i da se okane rasprave o radiima i sl. stvarima.
Moderator
Evo što je se dogodilo jednom rodjaku od mog prijatelja, dosao mu drogeras i iglom mu prijetio da ce ga ubosti i ovaj mu dadne Sony Ericsson t630.
E vidite sad ovo, mojoj frendici se dogodi ista situacija, i ona nekom momku, neznam jel bio narkić i jel imao iglu, uglavnom joj je prijetio i bio je užasno očajan, ona mu je rekla da se mobitel može pratiti preko satelita i da ce ga brzo policija scepati, ne znam jel ovo 100% istina, al samo znam da ona jos uvjek ima svoj mob (CX65). A ako se zaista dogodilo dobra je fora. A što se tiče milicajaca, oli ti ga policije, to ti je isto kao da kažeš nastavnici "nastavnice narkic mi klepio mob". Ako si iz malo bogatije obitelji nece ti ga pronaci jer kontaju "ma ima novca kupit ce novi odmah sutra", a kad si prosječan boli ih muški spolni organ da li ćete dobiti mob nazad. Barem je tako u BIH. Meni frend kaze blokiraj mob phonecodeom i nece njemu nista vrijediti, ako te neki levat pljačka to je OK, al ako ti naleti budala uzet će ga bilo kakvog. Tako da Vam preostaje samo da čuvate mob blizu spolnog organa (u džepu) i da svako malo provjeravate je li mob još u džepu.
Ah što sam napišo ovo gore, više me ruke zabolile, malo sam filozofirao, ali nemojte mi se baš puno smijati....
da ali policija i drzava ima svoje obaveze ako se podnese krivicna prijava. U vecini slucajeva zavrsava da se nista ne napravi, zato jer svi razmisljaju " a koji ce Ku..c oni napravit". takve stavri treba tjerat do iznemoglosti, a na kraju postji ustavni sud jer policija i drzavno odvjetnisto krse ustav ako ne poduzmu nesto.
ajme ma(r/j)ko sto pricas gluposti= Citat =:
ustav krsis svaki dan kad pogledas u dupe kolegici na poslu .. i to jednu od temeljnih nacela.. pa nisi zavrsio na ustavnom sudu;D
ali svakako se slazem da treba prijavljivati, sto nikako ne znaci da ce oni ikada zbog toga nesto poduzeti
zakljucak je da ako treba/zeli/smije (/itd) policija vrlo lako moze doznati od operatera gdje se tvoj telefon nalazi, trangulirati ga na 3 metra
ali znas li koliko bi to posla bilo? a ovdje ionako nitko ne voli raditi, zar ne?
he gdje su nestali moji postovi?
...zbog ovoga su obrisani...nisu se ticali teme pa sam ih obrisao...= Citat =:
Izvorno postao Eminem
meni nikad nisu ukrali mob,niti sam ga izgubila...mislim da bih se osjecala ko frishki kad bih skuzila da ga nemam...nek nosi sve kaj hoce,samo mobitel nek mi ostavi...
pa kad sam bila bezobrazna i sl.mama bi me kaznila tako da bi mi uzela mobitel...to mi je bila najgora kazna...
iako,jednom je decko nasao mobitel i dao ga meni... :) i dok sam se ja odlucila bi li ga uzela ili ostavila baterija se ispraznila... :( i tako je ostao kod mene... iako sam zvala neki broj koji mi je ostao u glavi a bio je od doma,ali nitko nista... :(
= Citat =:
ti si vjerojatno murjak, ili fakat imas e1000 i 9500, i ako nađes mob vrijedan 1000kn bilo bi ti tesko sagnut se po njega, i prodat ga, jel ti pare ne trebaju..:mega:
hehe.. svi ste sjajni i bajni..onak setas rivom, i tup naletis na novi 8800, lud mob neda se unistit, tako da je kao u kutiji, sagnes se, a ono uistinu pravi..pogledas meni, ono na njemackom, ali kako tako uz neciju pomoc pronađeš vlasnika i saljes vlakom u berlin sutra... jeb** se cijeli dan ali na kraju uspijes vratit mob i nastavis sretan sa svojom recimo 8210.. brijete svi, sutradan bi ga otiso dekodirat..i stavio svoju karticu i hvalio se svima na novom mobu..dok vlasnik se vjerojatno ni bi ni vracao, ne vidim smisla kupovat mob vrijedan 7000kn ako ne mozes kupit jos 10takvih.. a onaj koji pati i daje sve za novi mob koj ce za 6mj bit kanta i nije bas bistar... za par godina ce i kod nas bilo koj mob bit za kn uz odabir određene mreze...
no cinjenica je da vjerojatno nikad necu naletit na izgubljeni 8800..
ja sam isto vratio nađen novcanik jednom jer tu su sve iskaznice i vazne stvari i kakav sam odg dobio : "htio si mi ukrast novcanik" ono mislim si..
ali iskreno ko bi od vas da nađe na trgu novčanicu od 1000kn viknuo jel netkom ispalo mozda..ja bi se prvi javio;D
sad da se vratim na temu s krađom.. jel ikog policija pitala za serijski broj, prica se da se tako nekako moze nac mob preko signala(ili to samo vrijedi za mob kupljene u ducanu?),ili samo preko kartice(a to je mala sansa da ce netko koristit nasu karticu)...ili nesto drugo? sumnjam da se policiji da zaj*** s tim ali, mislim barem sam procitao da se preko signala moze naci mobitel..sad koliko je to istina, zna li netko nesto vise??:-/
Ja bi sigurno vratio čovjeku mobitel ako bi uspio doći do njega pa makar bio 3210 ili 8800 jel nisam gad koji uzme mobitel. To što ti ne bi samo govori o tome koliko si pošten. Baš me zanima šta bi napravio kad bi tako izgubio mobitel ili još bolje da ti ga netko ukrade. Znam kako je izgubiti mobitel i znam kako je onom ko ga je izgubio