ak ce barbara radulovic t bit voditeljica, gledat cu svaki dan , ona mi je jedna od najzgodnijih Hrvatica uopce.bas je prirodno ljepa, svaka cast.
inače zanimljiva je razlika u nagradi na kraju kod nas i u deu - isto je milja ,sam eura ;)
Printable View
ak ce barbara radulovic t bit voditeljica, gledat cu svaki dan , ona mi je jedna od najzgodnijih Hrvatica uopce.bas je prirodno ljepa, svaka cast.
inače zanimljiva je razlika u nagradi na kraju kod nas i u deu - isto je milja ,sam eura ;)
...e bome neće bit ko prvi, nikada...jer meni je prvi bio odličan i još pamtim događanja u kući...= Citat =:
Izvorno postao McLaren
ja mislim da neće bit toliko popularan kao prvi BB, a to su svjesni i u RTL-u pa su zato ponudili Sopekici da vodi taj cirkus...
pogledat ću u nedjelju, ako mi se svidi gledam i dalje, ako ne, je*iga... :)
Ne mora biti da će mu pasti gledanost...zato su pomakli dobne granice, potpuno uredili kući itd. Meni se baš čini da bi ovo mogla biti vruća sezona...
ma ste čuli pitanja koja su im postavljali pri odabiru...ma to budu se sam jebali...100% :DD
Nismo čuli. Gdje bi čuli?
jes ti iso na odabir ??? tako znas ili.... :spin:= Citat =:
Izvorno postao Betmenko
http://www.iskon.hr/2004/12/18/0028007.17.jpg
Suvoditeljske pozicije zauzeli su Boris Mirković i Renata Sopek, koja će zamijeniti nikad prežaljenog Nenu Pavinčića. Glavnu palicu držat će Antonija Blaće. Drugi Big Brother je spreman za male ekrane.
Jedina osoba koju će kandidati vidjeti tijekom svih 120 dana boravka u Big Brother kući, bit će jedna od kandidatkinja prve sezone toga showa, Antonija Blaće, otkriva Jutarnji list.
Simpatična i brbljava Tonka je izabrana nakon što su iz igre za voditeljicu druge sezone Big Brothera ispale Barbara Radulović, Barbara Nola, Paola Valić i Ana Brdarić.
Njoj je to prvo voditeljsko iskustvo i uopće se ne trudi sakriti tremu i uzbuđenost zbog odgovornosti koja joj je povjerena.
"Ugodno sam iznenađena, a sada već i nestrpljiva da sve počne. Osjećam veliku tremu i odgovornost jer želim posao obaviti kako treba. Ne mogu procijeniti kakav dojam ostavljam, to treba pitati druge, ali sam sigurna da ću dati sve od sebe. Iskustvo koje sam stekla kao kandidatkinja pomoći će mi da bolje razumijem stanare i suosjećam s njima", ispričala je Tonka za Jutarnji.
Glasnogovornik RTL-a je, pak, objasnio zašto je izbor pao upravo na tu mladu Šibenčanku: "Tonka je u prvom redu izuzetno ambiciozna mlada djevojka, elokventna je i u svakom slučaju pravi odabir za mjesto voditeljice druge sezone Big Brothera. Sigurni smo da će postati veliko televizijsko iznenađenje.
iskon.hr
Nije Tonka ni loša sam se ljudi pre*eravaju pa kažu da je debela i da je nebi ni štapom...iako nakon spominjanja Tonke i i ove slike naprave znate već šta...:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Šile
zdebljala se u BB kuci i to je ono sto joj je suvisno...ima se za sta uhvatit...
Barem izgleda normalno, a ne ko da je iz etiopije jučer došla.
ja se samo nadam da u ovom BB nece bit likova popust Filipa jer mi je stvarno pio pickica kakve nema..uzas zivi..= Citat =:
Izvorno postao member
E, ako nešto mrzim to su mi tipovi koji komentiraju cure poput Antonije da su debele kravetine, a sami izgledaju ko nasukani kitovi s pivskim trbušinama. Ma, get a grip! Antoniju znam osobno i cura je stvarno okej. U najmanju ruku.
Ma nemam ja pojma, nisam to pratil nego samo sam pogledal cure i ta antonija mi je najbolje izgledala od njih.= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
cura voli brbljat i to mozda nekima smeta..a i svi su se udebljali u BB kuci a postoje picajzle kojima svaki gram vise smeta...ja sam pobornik one stare bolje se ljeljat nego zuljat...:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao member
..... pa imala je poslije emisiju ili kaj već: Mršavite sa Antonijom!.Baš sam ju vidla danas u exluzivu ,baš mi je OK!!(ko bi svima ugodio):thumbup:
Tocno to, malo previse klafra ;D= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
al valentina je sije i to nadebleo a i nasiroko..= Citat =:
Izvorno postao gog
Tko kaže da je zbog toga...možda te netkO ne voli pa ti dao neg. :spin:= Citat =:
Izvorno postao IggXy
ma treba pozitivna masa, to se traži!= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
mršav izgled u žena su potencirali modni kreatori i stilisti koji su uzgred rečeno, svi pederi!
oni su u BB kući bili full kao kunići, hrani ih i promatraj. normalno da su digli kilažu! svi koji su nakon srednje otišli nekamo studirat, udebaljali su se, govorim iz vlastitog primjera, a i iz empirijski dokazanih činjenica.
Meni je Antonija simpatična,al kak je sad ona odjednom voditeljica?Danas izgleda svatko može bit voditelj.Nije bitno jel zna išta..naučit će usput.Ne kažem da su trebali stavit Olivera Mlakara,al nekog ko je bar malo to prije radio.
da, to je nešto što me užasno iritira kod RTL-a... obično se veliki i nazovimo ih važni projekti dodjeljuju voditeljima koji imaju nekakvo iskustvo u vođenju, i naravno, kojima to ide od ruke...
nemam ništa protiv Antonije, baš kontra, ona je utjelovljenje savršene osobe, ponosi se svojim izgledom i ne brine ju što drugi misle o njoj jer je sebi savršena, ali stvarno mislim da je njezino mjesto trebao dobiti netko drugi...
Bolje nju nego onu karmelu šta nezna kojoj pravi djecu jer Antonija je bila u BB kući i zna što se događalo,princip "igre"...i njoj samo kažu o čem da brblja dok bi olviveru mlakaru trebali pripremiti cijeli tekst= Citat =:
Izvorno postao Mraz
Meni je ta Antonija užasno antipatična i premazana je svim mastima, razočaran sam-nije mi za voditeljicu BB-a, voditelj bi pomeni trebal bit neko poput Gobca.....
Meni nije nikaj čudno da su baš nju izabrali. Bila je u kući, prošla je sve ono kaj ovi novi tek moraju, pred kamerama je prirodna, komunikativna...= Citat =:
Izvorno postao Mraz
Dok npr. ona Darija Knez kolko sam ja vidio je živa umjetna katastrofa pred kamerom.