radodajke,drolje
Printable View
radodajke,drolje
ivici to malo nepoznato možda, on nije iz zagreba...
Aaa, sori onda! Ma šminkerice su u cijeloj hrvatskoj iste - i na Splitskoj ili Hvarskoj rivi, i u Zagrebu... zajedničko obilježje - mmmmm!!!!:D
šala mala :jump:
Ma kužim spiku-tantruše, to su valjda ove ribe što skitaju u tu vašu Tantru, to je valjda sad IN lokal, to i Hemingway, jel da?
Ma da, sad je to kao 'in' i wannabe jet-set šminkeraj tamo odlazi pa nije zgorega tamo povremeno zaći i baciti malo oko da šara kad već ruka ne smije! ;D ;)
e da je para ja bi svako malo odlazio tamo
Ma kad sam u Metropolisu popijem kavicu oko podneva u
Charlie-u, bude tamo toga puno, tih Zg Špica-Maca, ali bude atomskih komada.
U Tantri i Hemingway-u nis još bil ali budem, prvom prilikom.
ajmo sovim u kafič- 'gdje izlazite'
pravi lovasi ti ne izlaze u takva mjesta, nego iskljucivo "wanna be" ekipa... kupe trojku, pa nemaju za benzin i takve spike...
Vrag vidim sve znaš.... a kamo onda ide prava ekipa (ako je ja ne pozovem na svoj lum-tu ;) )? U Tantru se isključivo ide da bi se napasle oči na probranim macama i popilo nešto što gori (npr. B52) pa onda dalje u noć...dakle Tantra je usputna stanica u ponekom noćnom izlasku... uostalom i ja i tvoj buraz znamo s ekipom s medicine tamo zaći (iz gore navedenih razloga)... a nekakve tipove s 'trojkama' ne gledaš (možda samo odlikaše s 'peticama' kad već toliko voliš BMW). ;D