dmi dijelim tvoje misljenje
slazem se s tobom - slicno mislim i ja no ipak ima nekoliko cinjenica koji siemensu ne idu u prilog. Prvo sto moram istaknuti da ja koristim s 45 vec vise od godinu dana (od njegovog predstavljanja) i sam sam ga flashirao s novijim verzijama softwarea....no nisam ludi zaljubljenik niti u jednu tvrtku ili marku (bez razlike da li se radi o automobilima, mobitelima ili space shutlovima) niti zelim nekog reklamirati...
vrlo sam zadovoljan svojim siemensom no tehnika ide naprijed i stvari se moraju zanavljati tako da sam pomislio kako ce s 55 biti dostojan nasljednik...ipak, nisam siguran da ce iduci moj mobitel biti siemens jer malu prednost dajem novim modelima poput 7250 ili 6800...pa cak i 5100 ima nekih dobrih stvari ili samsugu s 100 koji je prisutan - ipak su hi - tech u tehnologiji koju nude - siemens jos uvijek nije komercijalno ponudio (kad ce vec doci u trgovinu) niti jedan model s displayem u vise od 3 boje niti je osvjezio dizajn novih modela - ne mogu vise reci da se radi o prepoznatljivom dizajnu nego mi se cini da postaje dio svakodnevne konfekcije kao sto mi je i nokia svojevremeno izgledala...
ne tvrdim da je 256 boja malo ali ako konkurencija ugradjuje i 65000 onda mi se cini da ce kad se pojavi stvarno biti samo "novi sivi mis u polju..." :(