E vidjet ćete da će u ovo doba sljedeće godine već biti normalno sa symbian ima 400MHz, QVGA i stereo...
Printable View
E vidjet ćete da će u ovo doba sljedeće godine već biti normalno sa symbian ima 400MHz, QVGA i stereo...
Gdje je godina dana od danas... Govorimo o bliskoj budućnosti, a ne o nečemu što će biti za jednu godinu. Kud letaš, čovječe?
Definitivno sam odlučio da pričekam s kupnjom novog moba dok se ne ispune barem dva od slijedeća 3 kriterija:
- Veća rezolucija ekrana (stiže na proljeće 2006)
- Jači procesor (najkasnije jesen 2006)
- QVGA video jači od 15fps. (neizvjesno)
I to je to. Što se tiče pixela na kameri 1,3MP mi je dovoljno da mogu printat slike, tako da mi ne treba 2MP, samo zauzima više memorije.
Tako da moja 6630 definitvno mora izdržat još godinu dana.
Good luck, Druže. Ja znam da ne bih izdržao. Pojeo bih si ruke do laktova.
Ma ja sam ih već izgrizao, al ministar financija je taj koji mi kaže što mi je činiti.
mob je cool ali nebih ni ja dao za njega vise od 500 €... to je preskupo za mob.
Meni je moj za sada dobar ali budem još malo pričekao dok Nokija ne izbaci svoje mobitele sa >1GB procesorom i 3D grafičkom karticom da mogu u miru igrati CoD na njemu. ;)
čuo sam da je n70 najvljen za 19.9.05.
U ponedjeljak sam bio u Mobisu u ZG i na moje izravno pitanje o dolasku dotične nokije, tip reče: "U 11. mjesecu". :deal: :dunno: :cry:= Citat =:
Izvorno postao khideg
nije nemogućer, jer mislim da se ovo 19.9 odnosi na njemačku ili tako nešto.
Zašto bi u Njemačku dolazila 2 mjeseca prije? Koji bi bilo razlog?
U Njemačku uvijek dođe prije, valjda jer je glavno i najveće tržište u europi, ali 2 mjeseca razlike se i meni čini puno.
ne kažem da je u njemačkoj, ali negdje sigurno je...
a uostaliom,sta je tu čudno da mob dolazi 2mj ranije u njemačku???
ma nije to 2mj..
ako je 19.9 to je skoro 10 mj, a ak u 11 dolazi kod nas to je 1mj i 1 tj... to je logično