Ma nije to bitno ovaj frajer opet ima vise prednosti vidjeli ste kako su te poluge zajebane Mirko je protiv Minutaura izgubio gotov meč valjda ce sad imat vise srece
Printable View
Ma nije to bitno ovaj frajer opet ima vise prednosti vidjeli ste kako su te poluge zajebane Mirko je protiv Minutaura izgubio gotov meč valjda ce sad imat vise srece
Meč za povijesne anale: Cro Cop ne smije završiti na parteru
KONAČNO je na red došla jedna od najvećih teškaških borbi u povijesti MMA-a; Fedor Emalianenko izaziva Mirka Filipovića, nakon skoro dvije godine od kada se očekuje njihov međusobni okršaj.
Do prvog otkazivanja meča došlo je u kolovozu 2003. godine, kada je nepobjedivi Emalianenko slomio šaku u borbi protiv Garyja Goodridgea. Nakon toga je Filipović izgubio svoj status prvog protivnika zbog poraza od Antonia Rodriga Nogueira.
Činilo se kako će se dva najveća borca u povijesti ovog brutalnog sporta konačno susresti na teškaškom Grand Prixu 2004. godine, no Cro Copa je tada zaustavio Kevin Randleman.
Fedorova ozljeda šake uznapredovala je nakon borbe s Tsuyoshijem Kohsakom, inače jedinim borcem koji je pobijedio "ruskog medvjeda".
Tako će se najočekivanija borba Ultimate fighta konačno održati u nedjelju, na turniru Final Conflict u Saitama Super Areni, a ne na Critical Countdownu, kako je bilo planirano.
Dakle, što će u nedjelju ponuditi Mirko Filipović? Svakako svoje najjače oružje - lijevi high kick, piše Sherdog. Način na koji ga Cro Cop koristi sličan je načinu na koji Alexandre Franca Nogueira korisiti svoju giljotinu u Shooto-u.
Cro Cop ne ruši protivnike isključivo udarcima u glavu; on ih deklasira i snažnim udarcima po tijelu. Dobar primjer za to je i borba s Ibragimom Magomedovom, koji inače trenira s Emalianenkom. U njoj smo mogli vidjeti kako Mirko izvanredno koristi svoje ruke i šake, što je potvrdio i pobjedama protiv Marka Colemana i Shunga Oyame.
No, snaga našeg najvećeg borca ponajviše se istaknula tijekom njegove borbe s Heathom Herringom. "Teksaški divlji konj" dao je sve od sebe kako bi oborio Mirka; od puzanja po podu na sve četiri i zauzimanja poznatog stava, vjerojatno su mu "izgorila" oba koljena.
Vratimo se na Randlemama; ako ga stroj poput njega nije uspio slomiti, tada je sasvim sigurno kao Mirko posjeduje veličinu kao malo tko u borilačkom svijetu.
Ono što zabrinjava, kako se navodi na Sherdogu, Mirkova je borba na parteru. Ako se osvrnete na borbu Filipović - Silva održanu u travnju 2002. godine, primijetit ćete kako je Cro Cop tek zadržavao Silvu na podu dok ih sudac konačno nije razdvojio.
Iako će odgovor na to biti kao se Mirko od tada uvelike razvio kao borac, te da sada predstavlja nešto sasvim drugo, još uvijek nismo vidjeli uvjerljiv napredak u borbi na podu. Tu se Mirko može samo braniti. To ne znači da Cro Cop nema potencijala u takvoj borbi, nego tek da još nije maksimalno napredovao, kao i da mu stand-up borba mnogo bolje leži.
Govoreći o Emalianenku, zna se da je njegovo glavno oružje ground-and-pound. U tome bi mogao držati lekcije i velikanima poput Kerra, Colemana ili Ortiza.
Ako se prisjetimo borbe protiv Nogueire u ožujku 2003., ili osvete Koshaki, tada nam je jasno da Fedor jednako snažno udara na koljenima, kao i u stojećem položaju.
Zapravo je fascinantno kako Emalianenko koristi svoju snagu na parteru, te ju dokazuje u stand-up položaju. Iako je uistinu golem, ima izrazito lagan korak i prednjači u okretnosti. Ipak, to mu neće biti dovoljno da čak i uz nadljudske pripreme pobijedi Mirka na nogama.
Kako stoji na Sherdogu, rijetki su slučajevi u kojima Fedor prima udarce u klinču. Dokazi za to mogli su se vidjeti u njegovim okršajima s Nogueirom, naročito na novogodišnjem Grand Prixu. Što reći za Emalianenka kad se nađe na parteru, nego da je smrtonosan.
Ipak, u meč s našim velikanom Fedor ulazi s ozlijeđenom šakom desne ruke, te je sasvim sigurno da odmah nakon borbe karijere odlazi na operaciju.
Nadajmo se da njegova ozljeda ipak neće utjecati na tijek nedjeljnog meča koji je i prije svog održavanja ušao u anale borilačkih sportova.
index.hr
SHIT
Šile tvoj tekst duže se čita nego što Cro Cop ima borbe!!!!;D:thumbup:
Nadam se da neče staviti nekakav "bokser" lol= Citat =:
"Spreman sam onoliko koliko su dopustile okolnosti. Boli me palac desne ruke, ozljedu kažiprsta također još osjećam. U nedjelju ću nastupiti sa zaštitom na šaci." - rekao je Fedor za Sportske novosti.
SJ**I GA MIRKO JJJJJEEEEEEEEEEEE CroCop CroCop CroCop CroCop CroCop
još samo 11 sati-počinjem odbrojavanje!!!!:thumbup: :thumbup:
ja vec svrsavam
daj ljud chill ono:-/
filipović izaziva njega,a ne ovaj njega...jedav čekam,mene je prpa kao da se ja borim...ma razbit će mu mirko rusku p****!;);)
U isčekivanju najokrutnije borbe za naslov svjetskog prvaka u ultimate fightu
http://www.index.hr/images2/FEDORVELIKA.jpg
NEDJELJA, 27, kolovoza. Saitama Arena u predgrađu Tokija. Hrvatski gladijator Mirko Filipović i majstor samba Fedor Emalianenko. Bivši ruski vojni specijalac i nekadašnji hrvatski vojni policajac. Eksplozivnost i tehnika nožnih udaraca protiv kompletnosti i dominacije na parteru. Prije podneva saznat ćemo što će presuditi u borbi za titulu svjetskog prvaka u ultimate figtu.
Bit će to borba za prestiž i moć, ali i borba na sve ili ništa. Fedor Emalianenko konačno će stati nasuprot naše najveće borilačke ikone, te će u najokrutnijem i najatraktivnijem meču u povijesti ovog sporta pokušati ostati na tronu.
Mirko Filipović nikada nije bio bliže, no ukoliko izgubi meč protiv aktualnog vladara PRIDE-a, pitanje je kada će mu se za to pružiti nova i izglednija prilika.
Prije godinu dana Cro Cop je izgubio od Brazilca Minitaura, stoga je borba protiv Fedora Emalianenka biti prelomni trenutak njegove karijere.
Sasvim je sigurno da će okrutni borac, čijim venama teče rusko-ukrajinska krv, pokušati borbu odmah preseliti na tlo, gdje je nepobjediv.
Unatoč Mirkovim golemim naporima, Emalianenko je još uvijek u golemoj prenosti u borbi na parteru.
No, brzinom, dobrom logistikom i udaračkom tehnikom šakama, a ponajviše razornim lijevim high-kickom Mirko može detronizirati svog najžešćeg suparnika, te prije svog 31. rođendana ući u povijest.
Japanci su već odavno ovaj meč proglasili "mečom stoljeća", a unatoč činjenici da Emalianenko još nikada nije poražen u PRIDE-u, stručnjaci i mnogi veliki svjetski borci tvrde kako su šanse podjednake.
Na najposjećenijem borilačkom siteu Sherdog, 63 posto ljubitelja ultimate fighta prognoziralo je pobjedu svjetskog prvaka. No, to je uistinu zadnja stvar koja bi mogla omesti nikad jačeg i nikad spremnijeg Mirka Filipovića u pohodu na svjetski tron ovog brutalnog sporta.
Prije povijesnog ogleda između Emalianenka i Cro Copa, po drugi put će se u Japanu boriti i Brazilac Fabrizio Werdum, inače borac iz Cro Cop teama, i Fjodorov borac Zentov.
index.hr
Ja sam narajcan ko malo dijete skystar2 namjestena na Amos hard ociscen pocinjemo s snimanjem u 11:30h
AJMO MIRKEC KIK SOME RAŠUNS!!!!!!
evo sad bas , dvije borbre prije filipovica , gledam nekakvog bradatog kripla protiv nekakvog kineza .. leze na podu i na prvi pogled izgleda koda se dvije muske osobe , da prostite , ševe
obojica uzdisu , imaju karakteristicne pokrete napred - nazad , tu i tam jedan drugog zagrle
mislim ono
fedor je bolji i jaci
i to je cinjenica koju nakon ove borbe nitko nemoze porec
eto izgubio!!!!!!!!!!!!! sranje!! baš sam tužan!!!!!!!!!!
i po meni je ovo jedna od losijih filipovicevih borbi
siguran sam da je mogao nesto vise napravit, mogao ga je uparteru lupat sakom po glavu a nije ni to niti mu drzao ruku
******! baš jedna od lošijih borbi. u stand up borbi je izgledalo kao da se Mirku neda. činio mi se preopušten,nije ga tako mogao dobiti. šteta. možda su mu đapanci nešto u rižu stavili???:D
@killa mogao je bit malo više agresiva i malo manje defenziva u tome se slažem ali boraš uzet u obzir da je fedor ipak životinja teškog kalibra i kada udara šakama da koristi snagu cijelog tijela, a osim toga da se primjetit da je mirko bio puno više umorniji ali je barem dosta uništio fedora :D
@gruntovcan tak se te borbe odvijaju u parteru, znam da smiješno izgledaju ali je to najbolji položaj da se nekog satre dok je na podu
šteta,meni je borba bila napeta,no djelim mišljenje da je filipovič ipak mogo nešto više napravi,ali vidjet čemo mi njega još u napadu na tron
To svakako jedva čekam kada će ga mirko ponovno izazvat
Svakako se slazem da je Mirko mogao puno vise pokazati i to pogotovo u stand up borbi jedva da je upucivo ikakve udarce ljevicom da ne spominjem high kick. Puno vise se koncentriro na to sta ce uraditi Fedor nego da razvija svoju borbu.
U jednom trenutku ga je mogao imati a onda se dvaputa poskliznio a to Fedor neprasta kao i protiv Fujite.
Na parteru se pokazao vrlo kvalitetan cak i onaj jedan pokusaj poluge je za pohvalu ali Fedor kao ground and pound borac ga je dobro napunio u glavu tako da je nabrzaka odusto od poluge.
Jako mi je zao ali sada je ovo vec 2x izgubljen naslov a godine lete. A ovo se pamti.
Nemre to tak skoro. I od fedora i od minotaura je spušil, prema tome - prilike je bilo i propuštene su. Izazivač je a brani se cijeli meč...******.= Citat =:
Izvorno postao Skyward
nevjerovatno,i Cikatić je rekao da Mirko nikada neće biti prvak.Ja stvarno ne znam,umjesto da ide naprijed i da proba nešto,on se brani,a on je izazivač,znam da je glupo sad pričati kad mi nismo unutra bili,ali hebiga u odlučujučim trenucima ne forsira svoju šoru ni sebe,samo se brani i pazi na Fedora,tako se ne postaje prvakom...možda prvakom Hrvatske ,ali ne svijeta
:rolleyes: baš tak:.je*iga!
Ja moram gledat reprizu jer sam u 5 ujutro došao pijan doma, tak da sam prespavao budilicu...f**k!!!
mislim da je repriza u 20h ak se nevaram!= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
imam ti ja snimljeno, gigu i pol, pa reci di da ti posaljem ;D
Dok to skinem, već će ga Filipović izazvat na novi meč...ne znam kak ću gledat u 8, kad je okupljanje ovdje, a komp i TV mi nisu u istoj sobi...
Nije bila nešto posebno borba, uglavnom su se valjali :D= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Aha, povalili su se ;D