Mladenacke hlace:wall:
Nisam našao onog smajlija koji povraca
Printable View
Mladenacke hlace:wall:
Nisam našao onog smajlija koji povraca
1)Nemoj ga ni trazit jer je vjerovatno osto negdje uz tvoje ime
2)Ak ti se ne svida trid nemoras citat.
3)Odjedri u troskoku
4)Razno
@svi ma bio sam evo jucer i u amadeusu , al nije mi to to , nekak su mi preklasicne, preozbiljne. htio nes ko ovo sa slike tak neka boja , ili da mozda malo vise vuce na onu grimizno zelenu il kak se to vec zove.
naso sam takve u levisu cini mi se 600 kn
sad sam nabrijo mamu da uzmemo tatu da idemo u subotu do merkatonea jos pogldat,ak ne pravac soping centar precko.
:D ok , ok , popi nes za srce= Citat =:
Samo nemojte ovaj topic pretvoriti u "gle'te što sam si kupio/la". Ili pak otvoriti novi. To bi me moglo dokrajčiti
btw kaj velte na šuze?cafa a??hehhe
http://img386.imageshack.us/img386/7/8437nu.jpgs
..možda ja danas odem uz put u merkatone pa ću pogledat!:rolleyes:
ok , id be gratefull
pa napisao sam ti da imaš levisov outlet u mercatoneo,ima hlača za 30kn....najskuplje 300..heheheheh
zaboravio sam kaj to outlet znaci...da je to ko neka kopija levisa il kaj. ..
odi na kvatrić i tamo ti je varteks i na 1. katu ti je levis
Varteks na kvatriću ne radi.Preuređuje se.
tam ti imaju od svega po par brojeva= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
.sorry imala sam najbolju namjeru ali smo se zadržale u t-comu pa u Lučkom smo čekale jednu curu kaj je kasnila i nisam stigla!:-/
ma kakva kopija,pa ne bi ti ja kopiju preporučio,to ti je tvornički dućan i dođe samo par brojeva od svakog modela
Evo ovako: jučer me put nanio u onaj Shopping Centar Dubava - tamo gdje je Pitarello. Imaju fakat ogromne popuste. Vidio sam par hlača onak zelenkastih, dosta široki kroj i tako to. Cijene od 180kn do 350kn. Ima košulja (od 35kn nadalje), ima sakoa po 200tinjak kuna. Također, na istoj lokaciji, Morandi ima velike popuste (trenirke, traperice, cipele, itd) i tako to.
Velim, nisu neke firme te traperice, ali izgledaju OK.
ohoho mogo bi tam svratit ... da mi e usput - nije ,,, al hvala bd.
dobro lili nema veze idem ja u subotu s starcima..
pozdravi majku i oca......
tatin sin_