ima i tu istine :)
Printable View
ima i tu istine :)
Pa za ME45, ne bih točno znao, ali probaj malo surfati, sigurno ćeš nešto naći. Evo možeš početi na www.sl45java.cjb.net pa gdje te put odnese
@viki
Majstore, tebe cijenim kao žešći autoritet po pitanju Siemensa, nek' se nitko ne uvrijedi, imam problem, radim dakle nešto s mojim novim polovnim S55, zatraži mi PHONECODE i upozori me da imam još dva pokušaja, znači ili ga je netko mijenjao, mislim da je serijski 0000, ili je konfigurirao svoj kada je prvi puta koristio SECURITY SETTINGS, ja mogu probati sad s 0000 ali onda će mi ostati samo još jedan pokušaj pa radije ne bih.
Šta moram napraviti da saznam ili promjenim taj PHONECODE koji ne znam.
Nadam se samo da ne moram paliti za Zagreb.
Da se upustim u to da tu kod mene to dajem nekom hackeru, može li to uopće netko rješiti osim Siemensa i koliko bi me oderali za to?
Ja bi odmah probao sa 0000 i riješio se te dileme. Ako uspije super i nemaš više problema a ako ne ionako je svejedno koliko još puta možeš pokušati kad telefon ide 'pod nož'...
Očito je netko probao utipkati kod i to krivi. Kad dobiješ novi mob pod opcijom CHG. PHONECODE ukucaš svoj kod kojeg ćeš kasnije koristiti. Od koga si uzeo mob? Zovi čovjeka i pitaj ga ako se sjeća šta je ukucao. 0000 ti neće pomoći ako to nije kod. Rađe probaj ukucati pin2 (to sam negdje pročitao) iako sumnjam da će pomoći.
Ja kada sam prvi puta upalio S55 pitao me da namjestim doticni kod, i jesam... ne postoji mislim tvornicki, nego tko ga prvi unese kad se susretne s opcijom...
nemozes nikako saznati koji ti je kod, imo sam takvih problema sa s35
Ah uvijek mu možeš sa nekim programčićem "skinuti" phonecode pa unijeti novi :) :) :)
da ja to imam za sve 35-ice , ali mislim da nepostoji jos za s55 ipak je to novi model
Ma i ja mislim da je neki majstor koji ga je prvi kupio ukucao neki svoj kod, ja do tog majstora više ne mogu doći, znači ništa.
Ako pokušam s 0000 i nije, ostaje mi još jedan pokušaj, ako onda probam s PIN2 i ne upali(BTW to mi i smrdi jer PIN2 ima veze s karticom a ne s mobačem) onda više ne mogu koristiti mobač dok ga neki majstor ne razvali jel' da?
Da ga dajem nekom hackeru ili da ga nosim u Siemens u Zg, koliko bi me to koštalo, bi li mi ga uopće htjeli uzeti ako je crnjak, zna li tko??
Viki?
I da, zašto nema S55 sličica među inim Avatarima, da ga ponosno postavim, nemam više 7650!?
To sam i ja pitao zappana, no nista mi nije odgovorio... zato je meni jos uvijek c55 kao avatar...
kostat ce ti 160 kn tako je meni trebalo za s35, ali mi se tip sazalio (valjda zalosno izgledam) i napravio besplatno
Nemoj ništa ukucavati... strpi se možda ispliva kakav programčić na netu. Ako ti vrag neda mira rađe ga odnesi u servis. Nazovi pa ih pitaj koliko bi te došlo.
Što se tiče s55 kao avatara već ćemo mi zappana nagovoriti :) evo idem mu poslati sliku....
Zivio :beer: :beer: :beer: :beer:
Evo, vidim da je avatar za S55 postavljen kao opcija, stoga cestitke vikiju i zappanu... ole!
Hvala za pamet i za Avatar.