pa tako bi i zvezda kod nas bila ispod 6. mjesta jel ove je sezone dosta jaka naša liga= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Varteks, DINAMO, Osijek, Zagreb itd.
Printable View
pa tako bi i zvezda kod nas bila ispod 6. mjesta jel ove je sezone dosta jaka naša liga= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Varteks, DINAMO, Osijek, Zagreb itd.
Gledao sam Osijek - Rijeka i ako vam je Osijek bas onako mocan,skidam vam kapu!!!!
p.s.kao domacini,nijedan sut u okvir gola.
Dinamo sam gledao protiv Rijeke,ali kao sto rekoh slaba je Rijeka,da bih vam mogao reci pravu snagu Dinama.O Hajduku ni reci ;)
pa puno su bili pred rijekinim golom više su prijetili
jesi pročitao kuževu izreku
Ne,neznam ni ko je Kuze... neciji trener verovatno.... sta je rekao???
Kolko znam mi smo prije par godina došli kod vas na neki kup i finale su bili Dinamo:Hajduk
Zaista ne znam o cemu ti pricas... :-/= Citat =:
Izvorno postao zeus
Ma bilo je prije min. 3 godine
rijeka je odlaskom ercega(fc) izgubila više nego što je dobila krpanom i zekićem. jednostavno, kada su igrali užasno, erceg bi dobio jednu loptu i to bi bio gol. krpan(sc) trči ko idiot, ali ne može gol pogodit ni sa pola metra. isto tako mi nije jasno zašto su mujdžu(dl) pustili. u napad nije išao, ali je obranu držao odlično. u cijeloj sezoni nisam vidio da ga je neki igrač cijelu utakmicu vozao. čavala su držali predefanzivno i nisu iskoristili njegovu kreativnost i dribling. to je igrač nepoznat van riječke regije ali po mome mišljenju je jedan od boljih u ligi na svojoj poziciji (ofenzivni lijevi(aml)), riješili su se butića(mc) (pohvalno). došao je rendulić(dml) (u kamenu je bio odličan igrač, ali ovdje se još uvijek nije prilagodio), kerkez (koji igra jedino na mjestu zadnjeg veznog(dmc), gdje igra dokapetan tadić i nije mi jasno koji k. su ga uzeli), budicin(obrana(dc), ne znam kakav je igrač, došao je iz autrije....), za slučaj žilić ste svi čuli.....
ko zna, kada se poslože, možda opet budu išli visoko....
Ma DINAMO će normalno biti prvi, mora!
= Citat =:
Izvorno postao david_ri
slažem se njih dvojca (krpan,i zekić) su ko nebo i zemlja neznaš ko je više zicera fulao samo da si uštimaju napad bili bi dobri
a DINAMO ĆE BITI UZETI DVOSTRUKU KRUNU JEDINO IM hajduk ;D ;D MOŽE PARIRATI ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ljudi moji, kakav hajduk? svaka čast hajduku, klubu koji ima veliku prošlost, ali ove godine hajduk nema prosječnu momčad, a kamo li tek za najviše domete. nesigurni golmani, propusna obrana, nekreativna i neborbena sredina i napad koji ne može dati gol... momčad ima potencijala, ali tek za sljedeću godinu ako se dodatno pojača. ove godine hajduk se mora grčevito boriti za ligu za prvaka.
objektivno dinamo ima najrazvikanije igrače i normalnog trenera koji im je složio glavu i rep. ako se ne budu razbahatili imaju najveće izglede za osvajanje titule. veoma zanimljiva će biti borba za drugo mjesto..... varteks je prerano ušao u formu, za očekivati je da će pasti tijekom sezone, ali će biti tu negdje.....
zagreb je opet loše krenuo u sezonu, kao i lani.....ako se opet poslože onako......
Ne kod "njih", nego na tradicionalni turnir u Široki brijeg.= Citat =:
Izvorno postao zeus
Inače Široki je ove sezone jedini Hrvatski klub koji je uspio proč u skupinu nekog euro natjecanja, Liga uefa. I to su izbacili podgoricu čini mi se.
Pa,to je vas klub?Nisam znao... Koji je na tabeli?:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao member
Neču ti objašnjavat zakaj kažem NAŠ. Informiraj se malo sam...
Ako je ono sto ja mislim,onda je i CSKA iz Moskve "NASA EKIPA",a oGrckoj reprezentaciji da ne govorim :bunny: ;D :spin: :king:= Citat =:
Izvorno postao member
= Citat =:
Izvorno postao member
E sad si me sjetio kada je Dinamo vodio 1:0 i prekinuto zbog navijača
ćirohit und stchimus http://www.index.hr/clanak.aspx?id=280420
neg kak se priča naokolo bablji tračevi, govorka se da štimac i ćiro namjerno tope hajduk tako da igubi na vrijednosti pa da ga kupi onda štimac al to su glasine... ;)
danas sam se vidio sa frendom iz varaždina i pjevao je neku pjesmu navijačku ovako ide:
sve je u dimu baklje se pale hebemo tovare splitske budale , hebemo purgere zg pedere antitalente ,ekipu vinkovce ,a armada šaka jada dobit će batina još ovog dana a kohorta slavonska šuga dobit će batine od cijelog juga
pa pjesma je smiješna ali me vrijeđa pa sam ga na "šusao";D ;D
tebi je ta pjesma smjesna? meni je totalno jadna... taj ko je to izmislio kako ga nije sram da se ta njegova 'pjesma' pjeva van njegove sobe
ma to ti pjevaju varteksovi navijači