ne svacam koajje to logika - imas 14 necega ,a dat ces max 7 .
kaj ak recmo nades neki suepr sreden auto , ne gazen , za 9000 eura?
mislim ono daj razmisli malo
i pogle si vise fiat bravo i bimmer e 36 imas dost para
Printable View
ne svacam koajje to logika - imas 14 necega ,a dat ces max 7 .
kaj ak recmo nades neki suepr sreden auto , ne gazen , za 9000 eura?
mislim ono daj razmisli malo
i pogle si vise fiat bravo i bimmer e 36 imas dost para
ako se nadje, dat cu 9kila, ako ne, maksimum koji dajem je 7...= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
jednostavno ne želim na polovan mali auto dati više od 7kila, osim ako nije stvaaarno sper..
a što se tiče onog fiat preradiš i izgleda ko ferari, to ti je isto ko da se preseravaš sa rossi-evom replikom od 50 kubika...
Sad sam malo zastao i procitao Ford Puma... sada trenutno nonstop razmisljam o njemu... unutrasnjost je da boli glava... puno ljepsa od svih ovih drugih auta koja sam gledao, pa tak... dobar savjet sto se tice auta... nikad ga se nebi sjetio...
imala sam namjeru predlozit mazdu 323f, al vidim da si je vec uzea u obzir, auto je zakon(iako ja imam posla sa jednom iz 91. ;) ) sigurno je kvalitetnija od gnojeva, se/rata i sl. :)
prodaj staru pa imas i motor i auto ;)= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
hehe, da bar...= Citat =:
Izvorno postao raveillusion
trenutno nemam vise motor... prodano...
ma to je ona odlucila, sad cu 18 pa cim dobijem vozacku, odma da se vozim autom, jer sam prije na motoru divljao...
heh, a brine se ko svaki normalni roditelj... sta cu...
mozda eventualno se vratim na skutera... ak ostane od obrade auta love...
ipak nesto od onih novaca bi bilo dobro ustediti pa za popravke u sljedecih nekoliko godina cuvati...
no sve u svemu nasao sam tipa koji prodaje pumu, jedino sto je negdi na moru a jos nemam ni njegov broj... treba se pretplatit na online burzu...
a to mi se neda, pa dok ja dodjem tamo, pa dok vidim auto pa ako mi se nesviđa... hehe nastanu problemi, ssad strpljivo iščekujem pumu u slavonskoj burzi, a dao sam i oglas da ju kupujem... nju, civic, 323f pa sad imam si zapisano koliko prosječno koji auto vrijedi uzimajući u obzir i njegovu starost, očuvanost, prijeđenost kilometara, tak da kad vidim auto, odma ću vozaču ponuditi maksimalnu cijenu koja ja mislim da je prisstojna za pojedini auto, osim ako cijena nije viša od one koju vozač ponudi...:)
krompirko neznam kakvi su tvoji mjesecni prihodi i kolko te starci vole :d ali svjestan si da su djelovi za takav auto astronomski skupi ?
ma dodje i isto: skup auto-skupi djelovi al se rjedje kvari, jeftino aut-jeftini djelovi al se cesce kvari.;D= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
@ krompirko: kad budes opet planirao kupit nesto na dva kotaca, starcima obavezno napomeni da su skuteri puno opasniji od motora iz razloga sta su puno nestabilniji i svaki trren se mogu raspast;D
eee to i ja tvrdim mnogima.... dobar auto, se manje kvari... nego los auto...= Citat =:
Izvorno postao raveillusion
Mjesecni prigodi nisu jaako veliki... ne daju mi cesto starci lovu, ali zaradim... web design i tak... pa nekada puno, nekada malo, al uglavnom prosjecno 1000kn mjesecno ja dobijem svojih...
I kad se nesto uzima, onda roditelji uzimaju na kredit, a ja njima otplacujem... :) :)
UFFFF 1000kn mjesecno, pa neces novi gsxr1000 kupovat:) (inace rata kredita za njega na 7 godina je oko 1700kn:retard: ) mos nac super motora za toliko love:thumbup:
kakav crni motor da si auto kupio i ne zelim cut uopce vise diskusije oko toga!
inace ce bit :closed:
na tom sranju bi e samo ubil.
ima da uzmes pilu na 4 kotača
sta cetverokolicu ;D ? jel se to uopce smije vozit po nasim cestama ?
ja planiram kupit trike odn trokolicu, to je najatraktivnije vozilo na cesti bar meni
neku s vilicom od dva metra?:thumbup:
pa da, one su tako gradjene
ma jesu, al nemaju sve brutalno dugu vilicu :)
plastika ne da nije ista,nije u novima a kamolim u starima...sjedne u golf +,ajd esve ok..odem u alteu sport ,izvana mrak,a iznutra kao za prosjaka,završna obrada 0= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
raveillusion nažalost lijepo piše u postu da trebam auto... i ovo što kupujem ne kupujem na rate... imama keš.
Ono za rate sam ja opčenito naveo...
ma znam samo malo offtopicarim ;)
a da pogledas za kakav ford focus, cjene im se krecu tak oko 6,7 eura.
moj evo ima 140 000km i skoro kao nov je
Da, i to mi je uslo u izbor, al jos neznam... znam samo da mi se kod Fordova najviše svidjela unutrašnjost....
pa ako se nađe neštu, al da je malo voženo... ulazi u plan...
http://img367.imageshack.us/img367/4...ntlg1za.th.jpgford mustang.....mmmmmm= Citat =:
Izvorno postao Krompirko