sašto Amateri ne kužim. i zašto čuvaš 5,96 kad oni vide tvoju potrošnju.
Printable View
sašto Amateri ne kužim. i zašto čuvaš 5,96 kad oni vide tvoju potrošnju.
Pa što ću napisati?Amateri za ufurati novu 3G ponudu,ali Profesionalci za pokrasti.Evo,prošlo je više od 24h,meni lova nije vraćena.Još!
Kune sam morao potrošiti,jutros navalili svi s porukama,morao sam odgovoriti.
Ostali,jeste li i vi prevareni/pokradeni?
pa što su ti odgovorili kada si ih zvao? dali su ti obešali da će ti oni vratiti lovu ili će se vratiti iznos sam nakon 24 sata?
Evo meni došla lova nazad. Nakon 5 dana.
Jučer su me pitali neke stvari i kazali da će me vjerojatno tijrkom dana ili sutra nazvati.
I,fakat-da,oko 16.00 zove ti mene teta iz Tehničke potpore i pokornim glasom Marije Magdalene mi priopći kako je jučer zbog tehničkih smetnji došlo do problema,bla,bla...Vratili mi 84 kune.
Ej,ovo što ne mogu staviti smajlije me fakat nervira!!!!!!!!!!!
jebeni su ti lopovi i prevaranti kad vračaju tako olako lovu :)
idem ih ja zvat možda i meni nekaj daju.
Ej,ja sam bio opljačkan! Fakt! To kaj su vratili,mogli su i ne vratiti.
Kakav Nered,znaš neke stvari koje bi samo vrsni poznavatelj znao-broj kuna na računu,koja se pjesma skida s WAPa...
Pun si informacija.
Ja sam ih zvao danas (sada već jučer ;D ) oko 12h i rekli su mi također da će me nazvati.
po čemu si zaključio da znam koliko je kuna na računu i koja se pjesma skida.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
malo si zabrijo. J asamo prtpostavljam i pitam vas tako da mogu usporediti neke stvari jer otprilike znam kako funkcionira VFL.
A to kaj nisu mogli vratiti baš i ne stoji.
jel pisalo tamo da je sadržaj bepaltan. i ti si se nakačio na to i nakon toga ti je račun umanjen za XX kuna. ti si ih nazvao i rekao što se dogodilo i oni su ti rekli bal bla bla bla i da če ti iznos biti vračen.
ne kužim zašto ti nebi bio vračen ?
naplačeno ti je nešto što nisi uopće koristio ili ono što si koristio pod njihovim uvjetima i cijenama a krivo je obračunato. Nije to ništa čudno i nije situacija da se diže panika. kad god misliš da ti je nešto krivo obračunato onda ih nazoveš. a to što te traže krvnu grupu i tako to nemora ti biti teško. vjrojatno su te te pizdarije pitali prd kraj razgovora tako da imaju materijala za poslati na drugi odjel. a sad se jepo sjeti što su te pitali i pokušaj razmisliti dali su te pitali bez razloga.
Recimo;
tip telefona, tarifni model, zanji bon i do kada je trajanje računa i di si i tako to.
vjerujem ako i sam malo razmisliš da dolaziš do zaklučka da to njima može pomoć.
Ma,brale,VIPme sam korisnik.To njih ne bi trebalo zanimati.
Pazi,po pravnoj terminologiji,oni meni JESU uzeli nešto kaj ja nisam potrošio.Ovo govorim čisto po činjenicama.Oni JESU vratili i svi smo zadovoljni i veseli.I to je činjenica.Ali,zabunom oduzeta lova (činjenica 1) se zbila prije činjenice 2(što je i logično:).I,ajde ti meni kaži,koliko je "2+2"?
Ne znam,ali se meni čini kako ti držiš VIPovu stranu.Tvoje pravo,ali kažem,ne kužim zašto.Tko će braniti ovu sitnu raju?
Malo sam zabrijao.
Dobro,uglavnom me je žena koja me nazvala,savjetovala da ne koristim VL! jučer kao cijeli dan jer je moguće da se ponovi ista stvar.Pošteno s njihove strane.
I ovo je još jedan dokaz da su amateri. Koji qurac stavljaju na net ono što ne bi smjeli. Ovo im se jednostavno nije smjelo dogodit. Da smo u normalnoj državi, bilo bi barem packi od agencije za telekomunikacije.
Ja danas dobio poruku od njih i vratili mi 76kn :D
sad je 3G vidljiv samo na SE V800 i na Motoroli E1000. Nokijice ga više ne vide.
A RTL-se može gledati na njima? (pretpostavljam da ne)
može evo upravo gledam Aliena.
meni je nestala ikona 3g,ali nisam našao ni televiziju.
što ovi iz vipa misle... pa većina ljudi ima neku 3g nokiju...
nadam se da če uskoro riješit probleme jel ovo je več pomalo bezobrazno da ja sa svojim telefonom nemogu pristupit usluzi zbog koje sam u jednu ruku i uzeo ovaj telefon.
Slažem se s tobom. Amateri!!!
nebi se baš izrazio amateri jel inače je vip vrlo profesionalan i sa te strane imaju moje krajnje poštovanje,vrlo su suvremeni,drže do kvalitete usluge koju pružaju ali do sada je ovo jedina zamjerka s moje strane
Ej, ekipa. Vidio sam na www.vodafone.de da imaju na njihovom vodaone live-u tv streaming, ali pošto sam slab a njemačkim nisam uspio naći tarife. Zna li tko što više o tome?
pa jesu vam rekli ako se ne varam da je 3G portal u testnoj fazi. već se nekoliko puta pojavljivao i opet nestajao. Sada je dostupan samo za dva telefona. kada se dovede u red trebao bi biti vidljiv i dostupan svima.
A,nadajmo se.Na kraju i nema druge osim nade.
Testna faza... pa ne za SE i Motorolu...
Da, u testnoj je fazi. otvoren je za te mobitele jer su ih oni podjelili ljudima (200 ljudi a i ja među njima) da testira vodafone live!
Tako da je sad u tijeku testiranje tih ovih usluga i naravno da ima grešaka.
Mi sa testiranjem završavamo 1.9. pa ćemo im onda reći kaj ne valja, kaj je nelogično, kakva je 3g pokrivenost i sl. pa će onda oni to malo bolje uredit i pustit u komercijalnu upotrebu.
Inače, meni je ovo mrak. visim na netu i skidam sa vlive!-a kolko hoću, pričam, šaljem mms, sms, videopozivi sve besplatno, a dali su mi v800 koji stvarno može puno stvari, pa se zabavljam.
:-)
E je ti upala sikira u med
mislim da to što visiš na netu i nije baš besplatno, osim ako si na VFL a to je wap= Citat =:
Izvorno postao ihaladin