jedina nokia koja mi trenutačno ima dobar dizajn je 8800,a preklopni su im za moj ukus malo preglomazni,al o ukusima....
Printable View
jedina nokia koja mi trenutačno ima dobar dizajn je 8800,a preklopni su im za moj ukus malo preglomazni,al o ukusima....
8800 je luksuz i jednostavno vapi za pogledima :D samo da je malo manji onaj sivi dio.. Meni su se uvijek sviđali jednostavni i 'normalni' modeli tipa 3100/3120, 6230(i), 8210/8310 i s normalnim i kolko-tolko velikim tipkama, nikakve inovacije tipa SX1 ili Ngage.. Ajd dobro priznajem, D500 me oborio s nogu ;D
Simple 'n' easy + funkcionalno :D
Kompaniju koja je izdala legendarnu 'bananu', 7650, 6630, 7710, 7280 itd., mislim da nitko ne moze nazvati 'monotonom'.
Ma kakvi monotono, pa pogledajmo samo N90 i N92, pa 7360, 7370, 7380, a da ne zaboravimo 3250 i 2652! Stvarno prava dizajnerska čuda, davno je nokia prestala bit monotona, a to što sad neki zovu monotono u nokiji jednostavno je ono što je tako dugo drži na broju jedan!
Nokia ima fantastični dizajn mobitela. http://ypcommando.com/images/nokia_gun.jpg
Ili mozda neko ima dobar Photoshop i zna raditi u njemu ;)= Citat =:
Izvorno postao Aragorn
općenito gledano njoke mi izgledaju dobro a poneke i predobro a to uglavnom znam po cijeni -čim se meni više svidi znam da je cijena bolesna ,tako da npr. N92 i N 71 koje ljudi bar po dostupnim slikama vole ili ne ja obožavam(svaku iz svojih razloga) a dosta ljudi i ne dijeli moj sud :thumbup:
dizajn nokie mi se svidja
Koga briga dali je napravljeno u Photoshopu,piše Nokia i ostalo nije važno!:)
To mi je egendarni fon.....:spin:
Evo, cova prvi put na forumu i odmah kaze da je to 5210.= Citat =:
Izvorno postao Aragorn
A da nam nije vazno da li je photoshop ili ne, onda bi ti, a i mnogi drugi mislili da takav telefon zapravo postoji.
Pa odeš na štand, kupiš pištoljče, uzmeš pilicu i šilo i VOILA :jump:
Nokia 5210 - Beretta.
Takav mobac sigurno ima Sledge Hammer!:headbang:
Tema je stara, ali nisam izrazio svoje mišljenje. U nikojem slučaju Nokia nije monotona. Dizajn je decentan, a uvijek vrhunski.
Pa šta je samsung ako je Nokia monotona? u Samsunga je svaki model isti.
Nije istina da svatko hvali svoj mobitel, bio on dobar ili loš. Pa ne bi čovjek kupio baš taj mobitel da mu se ne sviđa. Hvali ga zato jer se njemu sviđa.
Ma nije to baš tako. Ja npr. ne gledam na izgled telefona. Pa kome se n-gage može sviđati, a ja ga imam godinu i po.
oni i nemaju dizajn....
meni se nokijin dizajn skroz svidja... jest da vise nisu mastoviti kao nekad al stvarno je ok.
a neki mobiteli, prvenstveno 6170, su im dizajnerska remekdjela
Ja nemam riječi da opišem vrhunski, profinjeni, elegantni Nokijin dizajn.
Samo slijepa osoba može se ne složiti sa mnom.
slažem se a posebno mi jeludilo nokia 3250 koju sam uzea ali uopče nisam zna da je tako fina...gleda sam sto slika ali tako mi i nije izgledala:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao points
3250 je itekako dizajnerska poslastica, čestitam na izboru :thumbup:
Ne znam sad dali je poslastica, ali monotona sigurno nije.= Citat =:
Izvorno postao points
Možda malo zadnja strana, ništa više.= Citat =:
Izvorno postao SEGA
Ja bih se isto slozio s tim da su im mobovi postali malo preglomazni, a dizajnerski nisu više tako avantgardni kao sto su nekad bili. Naravno da imaju i dalje genijalne telefone, koje stvarno super izgledaju, ali nije to više to; mozda se trziste vec naviklo na svakojake mobove, pa nas vise nista ne moze tako iznenaditi. :)
Meni se Nokia telefoni uopće ne sviđaju. OK, ima i fora modela, ali u globalu su neugledni. Njihovu kvalitetu, pak ne sporim.
Posebnu pozornost pak ima GLOMAZNOST novih Nokia.
Ljudi moji, od kad su cigle opet u modi!?
Što je u glavama Nokia dizajnera kada naprave npr. klizni model 6270 koji je težak 130g, a velik kao kuća?
Još i mogu razumijeti ove N-Series Symbiane donekle, iako su i oni sve sličniji Duncallu
A imaš upravo model 6270 ;D= Citat =:
Izvorno postao andrija
Mada je on meni odličan.
Zapravo nadam se da ću uskoro naći jedan.