uipši *#7370#
Printable View
uipši *#7370#
jesam, i sve ostaje isto c: nije reformatiran svi fajlovi od prijašnje instaliranih programa na memoriju mobitela (c:) su tu
Kad ukljucujes telefon drzi zajedno zelenu slusalicu,zvezdicu i broj 3.= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
Da li je istina da postoje problemi u radu na 3G mrezama na N6630 koje su bile zakljucane od strane operatera, a potom otkljucane i nalaze se u nekoj drugoj mrezi?
kolko ja znam zakljucane n6630/6680 se nedaju još odključat ali ako misliš npr na timovu n6630,nema problema sa mrežom(ja ju koristim) jedino što je negdje 3g signal slab pa če se prebacivat na gsm
cemu sluzi ona dioda kod slusalice. kad se uopce pali i gasi? danas kad sam bio u zg i ulovio sam 3g mrezu, kaj dobijem s tim osim videopoziva, ak imam onu dodatnu kameru (ovo mi je prvi 3g telefon tak da nemam pojima)
dioda kod slušalice nije dioda več senzor za svjetlo,pokušaj ga prekrit prstom dok je mobitel upaljen i vidjet češ da se tipkovnica pali.sa videopozivima dobiješ videopoziv i veču cjenu razgovora po minuti:retard:
videopozivi su u VIp mrezi besplatni do 1.10 tak da te to ne bi trebalo previse brinuti.
da,ako si na pretplati.
i kaj jos osim toga. ima neki 3g prijenos paketa nesto kao gprs samo vece brzine. jel to u funkciji kod nas
Nisam mislio na taj slucaj nego bas na otkljucane N6630. Moguce je ih je otkljucati ali ta usluga kosta "tricavih" 80 EUR. Pitanje se odnoslilo na takve telefone.= Citat =:
Izvorno postao sodom
Koliko mi se cini TIM ne zakljucava uopste N6630? Jeli ovo tacno?
TIM ne zakljucavat telefone zbog velikog profita. to je opcepoznato...
PS. 6630/ 6680 se ne mogu otkljucati
ali 6680 / 6630 se mogu otkljucati kaod nekih operatera za 80€, i to ide tako da platis operateru, oni nazovu NOKIU, onda oni tamo naprave kod, kome jos nije poznato kako ga naprave i stvar radi...
jel moguce kak skinut zastitu koja onemuogucuje slanje nekih datoteka preko bluetootha (npr. .mid, .sis, .jar)
sis datoteke niti nemožeš slat btom bez da promjeniš ekstenziju
bas shit. a na n-gage sve si mogo poslat
da,tada toga još nije bilo.
kak znaju zeznut mob s sitnicama. kaj su si mislili kaj ce mi bluetooth, da spojim onu njihovu glupu tipkovnicu :-/ ;D
uzmi MMSIT mozes slat sta god hoces.. čak i .sis
misli čovjek na slanje preko bt-a ne na mms,pa nije neki problem promjenit ekstentiju npr. sis i onda dodas -a:) i pošalješ
preporučio bi da isprobaš program instant sis,svidjet če ti se
aha..pa preko profiexplorera, mos slat sta god hoces.. to bar nije problem..
PS. a sta taj instant sis radi?
pomoču instant sisa možeš poslat nekome preko bt-a instalaciju od programa koje ti imaš na telefonu bez da posebno uz program spremaš instalaciju,vrlo korisno.
uu sad si me zainteresiro..to je ono sto trazim vec dugo... imas taj program?
imam,potraži na dotsisu,uploado bi ti ali trenutno nemam instaliran nikakav ftp client
ma kakv klijent poslaji mi na k.hideg@vip.hr
jel se moras reg za dotsisi? nes tu mi cudna slova, nist ne mogu procitati.. ko arapsaka
nema beda skonto sam...
poslano...