dali se može pribilježit za pass,
Printable View
dali se može pribilježit za pass,
= Citat =:
Izvorno postao slavko35
može se problježit, ali nepisano je pravilo da se pwd dijeli samo onima koji su aktivno na forumu, pomažu zajednici i imaju bar neki valjan staž.
razlzo za to su jasno, a mislim da bi se toga trebalo i držat. uz to ne bi škodila periodična izmjena passworda, recimo odredit nekih 10ak varijacija koje će biti poznate onima koji su ih i dobilii onda ih mjenjat, za slučaj da se nekome jedan od passworda omakne i dođe do nekog neozbiljnog
slazem se da password treba davati onima koji imaju vise od 100 postova,= Citat =:
Izvorno postao Inovator
i password bi se trebo mijenjat jer uvijek se nade neko tko zeli unistit neciji trud.
Ok . Password ce se mjenjat jedanput mjesecno . Pri promjeni ce svi dobiti pass na PM .
Pozdrav
PS. gogi koliko igara imas za Mpx - mozda vec ovaj mjesec otvorim acc za njega !
Budite aktivniji na forumu i ubrzo ce i password !!!!= Citat =:
Izvorno postao cook22
PS. Molim bez poruka u vezi passworda na PM
oko 100-150= Citat =:
Izvorno postao cook22
Koliko su teske (mb) .... imam jos ovaj mjesec za utrositi cca 100mb na dsl-u !
400mb mogu i ja nest poslat(ostalo mi je oko 200Mb) al netreba ih sve slat jel pola njih je sranje ili su trial verzije.
Otvoren je i drugi g-mail acc za motorole MPX serije !
motompx2xx@gmail.com
Trenutno na njemu nema nista . Biti ce uskoro .
Pozdrav
Ok
Mozes mi poslat onda dio na cd-u pa da ih i ja dignem dio gore ?
Pass za acc ti odma saljem na PM .
Pozdrav
@cook javi na PM ako ti treba jedan CD za motorole(igre,programi,ima i za mpx nešto)
@zeus
Javim ti se sljedeci mjesec jer ovaj mjesec imam jos malo za potrositi (cca 100+- koji megabajt ) A sljdedeci dizem quot-u na 10gb . PA ce biti povise novih stvari na oba acc-a
Upravo sam htio i ja tražiti pass kad vidjeh da treba imati 100 postova... :(( Ah ništa onda
Zainteresiran za pw
može se problježit, ali nepisano je pravilo da se pwd dijeli samo onima koji su aktivno na forumu, pomažu zajednici i imaju bar neki valjan staž.
-----------------------------------------------------------------------------------
kužim,ali šta da radim da lupetam bezveze da skupim 100 postova,ili da mudro šutim i nesmetam nikome
Pa dao bi ti on ali nema povjerenja kao u nas redovne članove foruma
može i meni pass
= Citat =:
Izvorno postao slavko35
Mudro lupetaj...:thumbup:
I ja bi ti bija zahvalan kad bi mi posla password:jump:
Evo da se pribiljezim za pass pošto stari mogu bacitiu reciklažu.
hebeš budalu koja je to sve pobrisala
@cook javi mi se na PM,nešt te trebam u vezi toga
Mogu li i ja dobiti pass? Nemam 100 postova kad se bas i ne kuzim previse u te mobove,ali trudim se :)
ovaj thread može bit closed cook i ja ćemo nešta drugo napraviti,ovo je neka budala pobrisala
EJ COOK!!Mogu li ja dobiti password za mpx-ice???Zanima me to jako!!!!
Hvala!
Super !
Nevjerovatno !
Opet je neko pobrisao skoro pa sve stvari !
Slobodno zatvorite ovaj topic !!!!
Razocaravajuce u svakom slucaju !!!!
Stvarno nemam lijepe rjeci za osobu koja je to napravila .