Izvorno postao Silent Bob
RAM3 from HELL,
U 7mj. o.g. od firme dobio novi službeni L6.
Napunio bateriju uključio mob, u slušalici krčanje..., a sugovornik me čuje kao da imam ruku preko usta.
U firmi rekli idi u RAM3.
Znači mob je kod mene bio cijelih 24 h.
Čovjek u servisu, ljubazan, zaprimi uređaj, detaljno opiše kvar, i kaže dobit će te ga najkasnije za 10 dana (naime predao sam ga u Rijeci).
I fakat 10 dana "docnije" zovu, dođite po uređaj.
Preuzmem, piše; promijenjen "mikrofon", O.K. dođem doma, napunim bateriju,
u slušalici krčanje..., a sugovornik me čuje kao da imam ruku preko usta.
Odmah ujutro ponovo u servis.
Čovjek opet ljubazan,(ja malo manje), ne zna što se dogodilo, zaprimi uređaj,
ponovo isti opis kvara, dođite za 10dana.
Niti 15 dana kasnije, preuzimam uređaj, piše promijenjen mikrofon i zvučnik.
Uključim, U slušalici krčanje..., a sugovornik me čuje kao da imam ruku preko usta.
Znači, od 30 dana što je kod mene u servisu je bio 29.
Totalno lud zovem "ljubaznog" u servisu, koji me uvjerava da je normalno da
malo "šuška u slušalici" a što se tiče zvuka, trebao bi (pazi sad ovo) pripaziti na kojem uhu držim telefon jer možda sa licem pokrivam mikrofon...!?
Zovem u firmu, oni kažu nemaš beda zvat ćemo t-mobile.
Ujutro zove "key account" iz HT-a, "što ja Vas loše čujem!" čudi se.
Ja sav sretan što ne moram čovjeku puno dokazivat; "ništa se ne brinite,
šaljemo kurira po Vaš mob."
Oduševljen predajem mob. kuriru HT-a, i mislim si, jebite se vi u RAM3 sad ćete vidjeti ko je gazda,...HI,HI,HI!!!
Prođe 3(tri) tjedna, zovu iz moje firme u ZGB-u, mobitel je popravljen, i odmah ga šalju meni u Rijeku.
Hitam na poštu, uzbuđen, preuzimam pošiljku, otvaram, kad ono novi novcati uređaj, jebote bit će nešto, punim, uklučujem, zovem, nema krčanja sugovornik me čuje normalno, sav sretan idem ženi poslat sms s dobrim vijestima, kad ono,......NE RADI JEBENA TIPKOVNICA!!!!
Zovem u firmu, oni zovu HT.
Službeni odgovor HT je da oni nemaju ništa sa popravcima i upućuju me na RAM3...
KO JE OVDJE LUD, JEBOTE...!!!?