evo ipak sam sad instalirao supermoto i fix pa cemo vidjet sta ce bit
htio sma mpx land al je file ostecen pa ga nemogu odzipat
Printable View
evo ipak sam sad instalirao supermoto i fix pa cemo vidjet sta ce bit
htio sma mpx land al je file ostecen pa ga nemogu odzipat
koja je uopće razlika između ova dva? po čemu ti je bolji?= Citat =:
Izvorno postao phill
i pet mi se cini da nesto nevalja..nakon 2 i pol sata na standbyu se spustila baterija za 11 %
hmm...izgleda da cu vratit 2002
e sad neznam stvarno ko je ovdje lud i ko tu koga je**
sad sam instalirao 2002 i malo prco po mobu da si slozi postavke jel sam resetiro i odma se spustila baterija za 10 % ..svasta .
nisam mogo izdrzat vise sa 2003 jel sam mob ostavio upaljen preko noci i probudio se ujutro a kad ono , baterija prazna totalno
Znači da je problem u mobitelu i bateriji,"možda".
Kako meni radi baterija,i to dobro?
Učini nešto sa tim problemom
evo skuzio sam da sad sa 2002 baterija radi normalno ko i prije . drzi se stalno na 95 % a prcko sam cjeli posljepodne po njemu . sad je ok
neznam koji je problem sa 2003
na mom mobu razlike su samo u bugovima, podjednako ih ima u oba samo su razliciti.= Citat =:
Izvorno postao jay
imao sam vise probleme sa mpxlandom i supermotom pa sam vratio na supermoto2.
valjda zavisi od samog uređaja i img filea s kojim se flasha.
nekom vise odgovara mpxland, nekom supermoto 1 ili 2, a neko se mora vratiti na 2002 (meni je 2002 bio katastrofa, baterija trajala 12h dok sa 2003 traje 2 dana).
u cemu je problem nego u samom uređaju, baterija sigurno nije kad ipak traje i duze od 6h ili u mom slucaju 12h.
Kod mene je bio problem kad je bio uključen IR baterija se trošila rapidno,kod isključenja istog stanje se vratilo u normalu 100%
OK, kako se isključuje IC na WM2003? Ja ga nikad nisam koristio pa ne bih znao.
Skužio...sry na pitanju.
Dakle baterija mi je trajala 1 razgovor od 5 minuta + 15 min stanby. Onda sam iskljucio IRDu i sad radi ok, traje dan dva. IRDA se ne iskljucuje sama a i nema nikakvog indikatora na desktopu da je ukljucena. Ako se baterija brzo prazni, 95% je razlog upaljena irda. Btw ima zamjenskih baterija za naruciti preko ebaya,
10ak $ plus troskovi.
a di se onda iskljucuje ?
u task manageru ?
start-settings-beam!!!!!!!!!!!!!
ljudi moji, ja cu poludit od ove baterije. mob mi je pod garancijom (mpx200) , neznam da li da furam na servis aparat ili kaj vec? baterija mi radi uz onak umjereno koristenje aparata cca 1 dan. aparat je zakon ali ovo mi kida zivce, surfo sam po webu i jedni vele sm2002 drugi vele sm2003! skinuo sam "BEN6-0630-012.img"(smartphone2002) i nemam blage veze kako da to cudo flasham. kaj trebam neki pomocni software? da li netko od vas rulje ima zivaca i vremena da mi step by step objasni kako da sflasham aparat jer sam vec na rubu pameti !
PUNO HVALA !!!!!!!!!!!!!!!!!
zasto u tri teme imas indentican post
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=13670
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=8482
napuni bateriju do kraja i napravi hard reset to bi trebalo da upali.
muchas gracias !
sad je i meni pocela srat baterija
koristim wm2002 vec preko mjesec dana i sa baterijom je sve ok bilo , trajala je normalno i to sve
sve do prije 4-5 dana , odtada je pocela srat . traje cirka 10 sati stime da je jos preko noci gasim . neznam sta da radim , nrapavio sam par puta hard reset ali nista , opet po starom , probao sam i sa drugim windowsima ali opet sve isto .
na servis mi se vise nejde jel su mi vec jedanput mjenjali bateriju
Ugasi mobitel pa napuni bateriju 3 sati,pa vidi kako će ići.Meni baterija traje 2 do 3 dana,ovisi o prckanju.
isporbao sam vec to
ne pali
da onda kupiš novu bateriju?original baterija kosta 450 kuna
nemam para matere mu
a i neznam sta bi dobio stime
opet da mi par mjeseci radi pa da se desi sto i sa ovom sad
Prodaj mobitel...mpx200 je očajno loš!!! Šalim se. Isprobaj sve što ti padne na pamet.