Moraš preko nekog explorera,uzmi feexplorer ili fileman!= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
Printable View
Moraš preko nekog explorera,uzmi feexplorer ili fileman!= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
...pa imaš u PC suitu explorer te u njemu kopiraš mp3-cu na karticu....
Jednostavno pitanje za znalce: koje sve memory cards idu u Njoku 6600-tipovi(MMC),veličine(MB)-(isprobane od vaše strane) koje naponske snage itd... šta se sve sjetite u vezi memory card.
i koje baterije i gdje kupiti meni ova drži max. dva dana kad stalno nešto kopam
@vuki idu samo mmc (multimedia card),znači tu pašu i rs mmc i dv rs mmc ako te volja;D ,kapaciteta do 1gb
@vuxs, to je smartphone nemoj očekivat čudo, postoji jača baterija koja bi išla u 6600 no za to nije predviđena jel je malo deblja,pitanje je kolko je to potrebno jel autonomija nebi bila ništa značajno veča
SHIT, SHIT & Shit
Upravo sam preko BT ubacio Aplikaciju sa DotSIS-a >> MobileSpeak_v1.1_S60_CRACKED_SMPDA << i gle čuda poslije instalacije program se odmah pokrene i počne gasiti mob. Tri puta logo nokije se pojavi i kao da se razgradi i mob crkne.
:cry: :cry: pokušam ga upaliti a on opet tri puta blicne nokia i krepa ! sjetim se izvaditi karticu jer sam program instalirao na nju (srečom) i logički da se s nje i diže.
I mobitel proradi ali bez kartice u njemu !
E sada je moje pitanje dali sam pokupio virus i dali moram kupiti novu karticu ili ima neke pomoći! Dali mogu napraviti nekaka hard reset ili slično bez paljenja moba ili ili ... shit
http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/95/357.png
:lol. ja sam imao sličan problem na n-gage-u.Instalirao sam Smartlauncher i nije prihvatio i nije se mob htio upalit....Kad sam izvadio karticu mob je radio.Formatirao sam karticu (na printeru jer ima umetak za mmc kartice ) i radilo je....PA pokušaj....
To mi je isto odmah palo na pamet ali nema doma > mmc slot da bi mogao formatirati karticu.= Citat =:
Izvorno postao n-gage
Morati ću potražiti kod nekoga tko ima i smijati se ludoj sreći što nisam instalirao aplikacuju u memoriju mobitela UFF! Na greškama se ući!
dali postoji još kakav trik način možda dok je mob u off stanju da se kartica ne podiže do formatiranja??????? ili neki program koji ne dozvoljava očitavanje kartice dok to se ne dozvoli???
KAk ti kažeš.A jer si probao u frendov mob stavit mmc jer radi????
Ma NO upravo se događaj zbio par minuta prije moga posta jer sam pregledavao postove o symbianima i sa DotSIS-a skidao-isprobavao neke aplikacije i ono bum mobitel crko.A ja ostao paf (a tek sam ga kupio pomisli)= Citat =:
Izvorno postao n-gage
LOL !!
Dobro je da imamo ovaj naš forum pa se brzo i efikasno informiramo ;D
Ok....Kad sprobaš javi..........Valjda sam pomogo.....:wave:
Nastavak agonije s gore navedenom aplikacijom
-iako sada mi mobitel radi bez prisustva kartice (jer ga navedena gasi)
po startanju moba javlja mi >sistem eror<
i nisam ništa čudno primjetio dok nisam počeo pisati sms
NEMA SLOVA SAMO BROJEVI!!
Dali postoji nekakav hard reset na N6600 ili mora u servis HELP ME:cry: :confused:
-------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------
*#7370# POMOGAO i slova se vratila u sms-(malo sam tražio po forumu a u panici sam ispucao ovaj post)Symbian nije lako imat ;)
pa kaj ne postoj neki antivirus za mob?
Ima, ali ovo nema veze sa virusom.
Cisto, lose crackana aplikacija. Nisi prvi kojem se to dogodilo.
Symbian je lako imati, ako ga znas koristit.
Ma aplikacija je ok ali tek na kraju posta se ispostavilo da autor cracka nije naglasio da se prije ubaci jedan pa onda drugi dio aplikacije(iz dva djela je) jer ako se učini obrnuto mobitel se automacki resetira i gasi na DotSISu možete vidjeti kritike koje su mu uputili.:spin: E tu je sva mudrost.= Citat =:
Izvorno postao Cykke
a symbian je lako koristiti ako ti netko objasni i pokaže prstom;D:king:
opet ja sa mutavim pitanjem kada mi netko šalje neki filmić ili nešto veće kako da stavim da mi sprema na karticu a ne na mob
Koliko ja sam do sada naučio sve ti poruke>podaci>aplikacije itd.. bilo BT bilo IR bilo SMS ili MMS i Email stižu u inbox a od tamo pomoču tipke opcije ti ih šalješ gdje želiš ili nakon reprodukcije na nekom od playera uđeš u opcije i opet izabereš.u nekim aplikacijama moba kao recimo fotić imaš predefinirano gdje će ti slike otići prije nego si okinuo(ako me kužiš). Meni se to čini čist jednostavno.= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
Pa tako sto u porukama namjestis da ti se spremaju na karticu a ne u mob.= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
da imaš u poruke-pa postavke i na dnu negdje ti je za spremati poruke na mmc-samo pazi jer će ti se sve poruke izbrisati u memoriji telefona ako to napraviš!!! :thumbup: :thumbup:
Nece vec ce ga pitat dal ih zeli kopirat iz memorije telefona na MMC.
Za hebenih 63kn kupio čitač i riješio problem kartice(formatirao i sve ok).
Evo i koja slikica novoga "alata"
http://img181.imageshack.us/img181/4...can27cv.th.jpghttp://img302.imageshack.us/img302/4...can30ra.th.jpg
ma da samo sam mu htio napomenut da kad bude brzo nešta stisko da nešta ne syebe!!!= Citat =:
Izvorno postao Šile
ovak: preko noći bila mi je slaba baterija i ugasio se.ujutro stavim ga na punjač oko 9ujutro i oko 15sati ga iskopčam i upalim sve normalno i odem se umit i dođem do moba kad on ne radi upalim ga i rdi par minuta i odjedanput se pojavi bijeli ekran i dosta dugo je tak i onda se ugasi.izvadio sam karticu -isto,uspio sam sve programe izbrisati koje sam instalirao ali opet ništa sad se sve brže pojavljiva taj bijeli ekran tako da jedva uspijem pročitati poruku,zadnje sam instalirao dss screensavere,ŠTA DA RADIM?
hard reset
A probao si i ukucati *#7370# za vračanje moba na tvorničku postavu? to ti izbriše sve instalacije na mobu.= Citat =:
Izvorno postao Vuxs