malo manje posjecuj erotske stranice i neces imat problema.= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Printable View
malo manje posjecuj erotske stranice i neces imat problema.= Citat =:
Izvorno postao Eminem
a jel ima sanse da mi opet dodje neki veliki racun ali da nije povezano s mudjunarodnim pozivima???? znam da sam dosadan al me zanima.
...da, ako nabiješ puno običnog razgovora i interneta... inače, više ne...= Citat =:
Izvorno postao danijel_13
:) ja sam se malo zaigrala i bez međunarodnih imam 800kn.Stvarno sam pretjerala. :rolleyes:
e hvala ljudi. srusio sam sistem i ponovno sve slozio. u ponedjeljak idem u t-com. ova tema kaj se mene tice je zatvorena. hvala kaj ste mi pomogli.***PoZdRaV***
ccccc pa ljudi redovito skenirajte kompjutere sa antivirusom, ad awareom i stavite firewall pa vam se to nece dogadjat :)
..stavila sam zabranu na međunarodne, i kao za svaki slučaj t-comov antidajler.Komp mi poludio nisam imala internet,outlook i Bt.Sad sam stavila Ad-aware.:rolleyes:
Ili jednostavno koristite alternativni browser i ne otvarajte sumnjive attachmente u mailu. Dođe na isto.= Citat =:
Izvorno postao raveillusion
sta jos postoji ljudi koji koriste IE?!?
85% ljudi na netu . Tu negdje. ;)
ja sam stavio onaj t-comov anti-dialer i prosli mjesec nisam dobio medjunarodnog. sad cu vidjet sto ce bit ovaj mjesec. javit cu kad dobim racun.
:eek: nije kompjuter za svakoga, definitivno.= Citat =:
Izvorno postao niten
:spin:... kaj si stime htjela reči?= Citat =:
Malo se sirovije izrazila, ali stvarno... grozim se IE. Ima toliko nadomjestaka, bržih, besplatnih, boljih, stabilinijih, lakših... jesam li spomenuo i besplatnih? http://i6.photobucket.com/albums/y22...hki/dollar.gif
...jesi...;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
pa nisu se svi vratili olovci i papiru ko ti ;)= Citat =:
naravno da koriste :)
ja koristim ie i boli me briga kaj ko kaze.
nije mi nikad diealer napravio sranje jer ih nikad nisan ni ima.
imam komp 5 godina i 5 godina koristim ie.da nebi ja sad experimentiro...
Ovaj je gospodin dobio sotonističkog dialera, apzi se njih, kad Vas napadne neki što ostavlja 666 kn n računa samo Vjerovanje jedno i riješena stvar.= Citat =:
Izvorno postao n-gage
Kažu ne zna đavo pjevati, evo neki kažu da zna, al nisam znao da priča preko telefona, zar on ne bi trebo biti ne vidljiv na zrcalima i skroz odovojen od tehnologije ??? :angel: :rotfl:
Evo nekomu će biti možda od koristi u vezi dialera. dakle nije sve tako crno kao što izgleda. Nije nužno platiti račun koji je nabio dialer.
Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o telekomunikacijama objavljen je u
"Narodnim novinama" br. 70 od 8. lipnja 2005., a stupio je na snagu 16. lipnja 2005.
1. Posebne odredbe davatelja javnih telekomunikacijskih usluga (TK)
2. Podnošenje i rješavanje prigovora i traženje naknade
3. Rješavanje sporova uz posredovanje Vijeća korisnika telekomunikacijskih usluga (VKTKU)
ad 1/ Zaštita od zlouporaba (članak 42. Zakona)
* Davatelji javnih telekomunikacijskih usluga - a to su sve kompanije TK, a ne samo HT - dužni su korisnicima svojih usluga osigurati primjerenu zaštitu od zlouporaba i prijevara, a korisnici nisu dužni namiriti troškove koje je prouzročila treća strana.
* Pretpostavljam da se pod takvom zlouporabom, odnosno prijevarom mogu smatrati i tzv. 'dialeri'.
U tom smislu trebat će tražiti objašnjenje od Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka
ad 2/ Podnošenje prigovora (članak 49. Zakona)
* Prigovore na iznose računa za pružane TK usluge usluge podnose se (kao i do sada) u roku od 30 dana od dana izdavanja (a ne od dana primitka) računa.
* Međutim, prigovore na kakvoću TK usluge podnose se u roku od 30 dana od dana
obavljene TK usluge.
* Ako se pak prigovor odnosi na određene pozivne brojeve, odnosno na određenu vrstu odlaznih poziva (vidljivih u podrobnom ispisu računa) korisnik - ali i pretplatnik - može zahtijevati,a davatelj usluga je dužan omogućiti zabranu tih odlaznih poziva bez naknade, ali samo do rješenja prigovora.
* No, potrebno je podsjetiti da u članku 46. Zakona postoji odredba koja glasi:
"Operater i davatelj osnovnih TK usluga,....mora pretplatnicima (ali ne i korisnicima, op.AM) na njihov zahtjev omogućiti jednostavnu i besplatnu zabranu određenih vrsta odlaznih poziva, odnosno poziva na određene brojeve ili skupine brojeva".
* Pretplatnici i korisnici TK usluga koji nisu zadovoljni odgovorom na prigovor, trebaju se - kao i do sada - žalbom u pisanom obliku obratiti Povjerenstvu za reklamacije koje djeluje (ili bi trebalo djelovati) pri davatelju TK usluga.
Ako to stoji na snazi već više od pola godine, zašto se još nitko nije pozvao na taj Zakon i dobio parnicu? Ja bar nisam nigdje čuo ili pročitao da je tako.
vjerojatno jer ljudi ne znaju da taj zakon uopće postoji. zato sam ga stavio. konačno nešto di te operater nemože okinuti bez prava na žalbu za koju već znaš da nemaš šanse.
mozda ne moze,ali to i dalje rade.moja susjeda je dobila 1700kn racun(inace dobiva oko 150kn),zalila se i nista!
ovisi kada je to bilo i dali se pozvala na taj zakon. Još postoji prigovor Agenciji za telekomunikaciji
Zar nije fora u tome da se možeš žaliti, ali da svejedno moraš platiti račun? Nebuloza je, ali ništa čudno u nas...
sve piše ovdje, esada to meni zvući da nisu dužni platiti u bilo kojem smislu.= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD