Ma lako za uči u bios, ja sam se namučio dok nisam skužio koja kombinacija tipaka mi nakon ulaska u bios prikazuje skirveni meni u kojem su opcije za "clockanje"...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Printable View
Ma lako za uči u bios, ja sam se namučio dok nisam skužio koja kombinacija tipaka mi nakon ulaska u bios prikazuje skirveni meni u kojem su opcije za "clockanje"...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Ja sam sebi još odmah pri kupnji kompa prije god digao i proc. i grafičku...proc je dignut sa 2.8 na 3.2(radi se o Ahtlonu Xp),hladnajak je neki malo bolji...grafička se nesječam koliko je dignuta ali sam na nju stavio onaj mali ventilator od 30kn...sve radi ok...Far Cry igram na high detaljima...na 1024*768...San Andreas na još većoj rezoluciji ide na Very high details
Da ali koji od onih tamo updatea za bios skinut
Par zar nemaš to u biosu?Najbolje sve zaboravi jer ćeš sve zbrljat ako se nimalo ne razumiješ
Nemam to u biosu
Mogu li to riješiti updateom biosa
I ako napraviš update, opet moraš naći gdje su ti opcije za overclock.
Update ti ga neće overclockirat sam po sebi!
Ima li itko takvu ili sličnu matičnu pa da mi kaže gdje je za overclockiranje
SEGA je dobro rekao nemoj overclockirat tijekom lita ja svoj P4 2.4 gh clockao sam na 2.7 (2.66) preko zime je bio ko bog ali je onda postajao sve vrućt a u krajem 6. mijeseca se počeo sasit tako da sam naštelio na 2.5 a za grafičku neznam
Po slikama izgleda da je Burn-In mode dio koji ti treba za overclocking. Preporuka ti je da ni ne pokusavas ako ne znas sto radis.
I ja sam to mislio ali isto mi je kad ono upalim i izgasim
Je li moguće da ova verzija biosa ne podržaje over clock
...a koju matičnu imaš...= Citat =:
Izvorno postao gog
Je li ja, ja imam Intel Avalon D915GAV= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Evo u ono advanced/memory šta imam: http://img300.imageshack.us/img300/2...ture9nz.th.jpg
Molim vas samo mi recite koji od biosa sa ovog linka: http://www.intel.com/design/motherbd/av/av_bios.htm trebam skinuti.
ja imam program easytune 4... s njim mogu pratit temperaturu systema, cpu-a, mogu pratit kolko se brzo okreću fanovi i mogu vidjet voltažu... i imam ono za povećavanje takta procesora, grafičke i ddr-a... al se baš i ne snalazim u tom programu... za sad sam skužil kak se povećavaju takti procesora, al ne kužim kak da povećam grafičke i ddr... ima ispod piše za to, al se ne bi baš štel igrat... i još jedno pitanjce... dal je normalno da je cpu na oko 60 stupnjeva celzijevih?
Meni je P4 530J koji nije overclockiran sa zatvorenim kućištem dostiže temperaturu od 60 stupnjeva
Ne preporucujem overclocking ako ti sad proc ima temperaturu 60°C. Pricekaj zimu. Il nabavi bolji cooler i ubaci par ventilatora u kuciste.= Citat =:
Izvorno postao Big**Smoke**
Kupit ću novi cooler ali ga ne želim bez veze kupovat pa vas molim ako netko zna kako ući u overclock prozor ja sam sve pokušavao ali ne ide i izvršio sam update biosa ali ne ide. Molim vas pomozite mi
Evo na forum.ocklub.net su mi rekli da mi matična ne podržaje overclock
kad ga ugasis drzi ins ili 0 i ona ga upali i bios ce ti se dignut na originalu
Ja imam graficku ati radeo 9800pro. Sto mislite kada bi stavio ovaj pasivni hladnjak da li bi mi smanjio temperaturu graficke. Bi li je mogao vise clockati.
http://katalog.hgspot.hr/Katalog/8065.JPG
malo ti je offtopic..
meni je na procesoru temp bila 70C, jer mi hladnjak nije bio dobro pričvršćen..
probaj malo provjeriti hladnjak i pastu jer ti ne može biti 60C na procesoru, a imaš Intela..
btw, ja imam AMD koji je puno vrući od tvog Intela..