S kojim programom kopiras?= Citat =:
Izvorno postao turboCRO
Printable View
S kojim programom kopiras?= Citat =:
Izvorno postao turboCRO
Evo, ne može lakše!
Molim, nesto ti fali?= Citat =:
Izvorno postao GoGs
kopiram u obicnom windows exploreru, jednostavno kad spojis mob kabelom stvori ti se drive dodatni u koji samo skopiras jar fajlove....
I to ti je puno lakše nego se zahebavati preko midwaya, ne?
Nema izvjesca o poslanim porukama, niti se moze ukljuciti preko seemova
Kako ne možeš?
Jednostavno ne mogu uploadati seem. Downloadam seem, ukljucim izvjesce i onda ne mogu uploadati seem= Citat =:
Izvorno postao GoGs
S kojim programom radiš? Probaj neki drugi program, da nije takva neka stvar?
p2kman, p2kseem,xvi32.
Sta preporucas?
Bezol p2ktools ne radi, ne moze prepoznati mob, stalno stoji not connected
A jesi gasi/pali mob probao? Da nešto niej zapelo? Meni se zna desit da moram i PC i mob restartat, pogotovo nakon MPT-a, jer zna jednostavno ne radit nikakav transfer.
Nisam jos to probao, budem
Restart pc-a mora pomoći
I? Kakav je E398 u snimanju video materijala? Kako radi novi firmware? Dajte neki utisak, neki link za recenziju, bilo sta....
btw: Sta je iTunes :(
Pozdrav ekipi...i novo pridoshlim ljubiteljima Motorole...
Nisam odavno posecivao forum i kada se nakachih videh da pishete o nekoj caki za video snimanje na E398... Ja E398 ne menjam od decembra proshle god...pardoh zamenio za crnu... Dugo nisam pratio temu, pa bih zamolio nekoga da mi u kratko da link ili putokaz kako da nabacim VIDEI SNIMANJE...
Unapred hvala...
Pozdrav...
Inače ovdje je link za videorecording.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Bluedevil, zašto link ne radi??:rolleyes:
...Brljao sam nocas i brljao po Howard-u i pronadjoh neshto interesantno... Pogledajte ovaj link www.e398essentials.wikispaces.org , mozda ce vam biti interesantna...= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Pitanje za turboCRO: Mogu li od tebe dobiti tutorial za ovo fleshovanje, jer je link za to na Howardu mrtav...?
Pa imas gore tutorial pod sticky. Samo naravno, drugi flash! Programi su isti.
...Ma ima neka finta pri ovol flashovanju, nadjoh na Howardu, ali ne mogu sve da provalim... A i linkovi za skidanje nekih stvari za ovo F/F su neaktivni...
Ako je neko uradio ovo, neka mi pomogne...ako zeli, naravno...
Zavrseno...!!!! Chak je i video snimak solidnog kvaliteta...
Flash:R373_G_0E.30.1ER
Flex:i398 Monster pack by Shoey
DSP S/W:6235A500
Langlist:002E
Mislim da se malo kvalitet fotografija poboljshao, odlichna opcija pretrazivanja imenika ispisivanjem celog imena ili dela imena, ITuning josh nisam isprobao, jer nisam skinuo program, nova opcija snimanja tona...i josh po neshto...
Pitanje: kojim programom izbrisati originalne melodije i slike, jer P2K ne radi na ovom fonu...?
Probaj sa motokitom! Kako to da p2k ne radi??
Zaista ne znam...Povezem mob otvorim P2K. pishe connect, ochita ga kao E398 (/a?/c?/b)...idem na update list, program ochita rute (mobile, audio, system i ostale) ali ni jedan od ovih foldera ne ochitava, kao da nema ni jedam file u njima... Seem mogu da downloadujem...
Pokushao sa Motokit v1.06... U opshte mi ne prikazuje sve fajlove, npr u folderu AUDIO na mobu,imam 20-ak originalnih melodija (koje bih izbrisao) ali Motokit ochitava samo 2 mp3 fajla...
Dajte neku korisnu sugestiju...
Skinuo sam i iTunes, anstalirao ga, ali nikako mi program ne ochitava mobilni...
Da li je neko od vas radio sa iTunes...? Dajte neko upustvo, imam neko na rukom jeziku, ali ga ne razumeme...
...Ovde izgleda u zadnje vreme samo ja piskaram...
Sredio i stvari sa iTunes, ubacio pesme na mob... Ali...vraga...!!!!!!!! Sada mi iTunes u mobu u opste ne radi... KAKO SADA DA CHUJEM TU MUZIKU...!!?!
Da pokusham da otvorim novu temu...?
...Sve je dovedeno na svoje mesto...i video snimanje, preslushavanje muzike preko iTunes...ubacivanje muzike...itd...
Ako nekome za neshto mogu pomoci, bice mi drago...