ali to neće pomoći u situaciji da na moru pogledaš u ralje psu....= Citat =:
Izvorno postao HelloMoto
mada je to možda kod nas modrulj ili slični bezazleni, koji ti onjuši noge, vidi otkud si i bok.
Printable View
ali to neće pomoći u situaciji da na moru pogledaš u ralje psu....= Citat =:
Izvorno postao HelloMoto
mada je to možda kod nas modrulj ili slični bezazleni, koji ti onjuši noge, vidi otkud si i bok.
Kak znaš da Irena grize žive kokoši i onda ih pljune jer joj nisu dovoljno masne? ;D
Trebalo bi za ove naše peseke imati lopticu ili štap. Kada dođe i počeška te po tabanima baciš mu lopticu da donese i bris van.
A ono šta smo mi njima napravili. Hm, jeo sam jako dobro pripremljenog morskog psa. Možda nije bila velika bijela psina, ali obitelj je obitelj.
Potpisujem, vodeni kerovi su mrak na roštilju :)
A sad su se došli osvetiti - a tko nebi da mu netko pojede mamu ili seku?
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Oko za oko, nogu za seku.
Tako bi to nekako zvučalo u ovom slučaju.
da samo što oni ne peču na roštilju nego meso omekšaju u vodi i malo ga posole! ;D ;D
Ma lako za nogu - ak mi samo jednu popapa, imam ja na čemu stajat ;D= Citat =:
Izvorno postao HelloMoto
Nego kaj ak mi popapa obadve ruke i noge? Onda mi samo crvić ostane: zapikne me netko na plaži u pijesak i cijeli život glumim oznaku parkinga :retard:
Parking na pijesku? Hm... I'll pass!
Dajte smirite se...što ako netko tko ima sličan hendikep čita kako se vi ovdje zahebavate s tim...što ako netko nema jednu nogu?Da pliva po vašim uputama u krug?Postovi su vam na razini 5 godišnjek djeteta sa amputacijom mozga...= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Ako ćemo tom logikom ići, vrlo malo tema će nam ostat za razgovarat, osim striktno o mobitelima.
Mislim da se nitko ne bi trebao naći uvrijeđen čitajući. Vjerujem da to nikome nije ni bila namjera. Takve stvari su sastavni dio života, pa se o tome može i otvoreno razgovarati. Naravno da suosjećamo sa svakim tko ima bilo kakav hendikep, ali ne znači da moramo šutjeti o tome.
Slažem se, ako netko ima hendikep, vjerujem da se i on prije nesreće ili slično isto šalio kao i mi ovdje, ali to ne znači da mi mislimo nešto loše ili želimo nekoga uvrijediti!:thumbup:
:) Sve ovisi kako gledaš na"hendikep"-treba se znat nosit s tim.Malo je OFF,ali moram to reči iz primjera .Moj sused i frend ima staklaste kosti-ono potrgal ih je 100 X.Uglavnom cijeli život ga znam na štakama ,vozi auto,završio je informatiku,radio je na 101 (zafrkant 100 na sat) oženio se i mislim da se nebi našao uvrijeđen na ova naša trkeljanja.Primjer 2 je moj nečak kojemu je mina raznjela obje noge i ima proteze ,sad je u NY zavšava colege (računarstvo)i trči maratone i "razmišlja pozitivno".Well :comp:
Ja molim da više ne spominjete torte jerbo sam diabetičar i bed mi je čitati o slatkom ;D
Jos malo pa ce ova tema biti o hendikepu ;D
To je ja mislim ona predivna iskonska strah 8)kod nas ih bude kad dođu za velikim brodovima ali to su pučinske ribetine..a ko se lud ide kupat na pučinu??? mislim...
STRAH JE VRAG!! :fried: :satan:
Ja sam jednom kad sam bio u Dalmaciji kupao sam se i odjednom ugledao peraju nekih 50 metara od obale. Nisam jedini ja to vidio, i drugi su vidjeli, pa sad ne idem dalje od kojih 50 metara.
a si se uzro,mi sa pedalinom nagarimo kojih 400 m od obale pa tamo skačemo,je da se malo uzereš ali kad se vratiš na obalu bi opet htio tamo! :thumbup:
mmmmmmmmmmm torta,kolaci...kremsnite,madjarica...mmmmmm...coko loada,milka milka ..ii onda je svizac........:)))))) ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao gog
erika... & ostali slatkisi ;)
Nikak mi nije jasna veza između tih vlažnih pasa (mora da smrdeeeeeeee) i čokse. Al eto, puno toga meni nije jasno...
A glede čokse, ne zna jel' tko imao prilike probati crni Toblerone? Ja inače volim crne čokolade, ono 70% min, a ona 99% mi je specijalno dobr za cuclat uz kavu il tak. Uglavnom, sam vrh mi je taj crni Toblerone, pa onda crna čokolada s koricom naranče, i naravno crna sa feferonima :licklips:
Ako netko zna gdje u Zg ima crni Toblerone, molim lijepo da mi to javi, jer ih ne mogu nikako naći.
A morski peseki, koliko god su pučinske zvijeri, moraju stati usput i prezalogajit nekaj. A ja kad sam na Mljetu, napr, pa se kupam, a on gladan prolazi... dođem mu ko McDrive, k vragu... Samo mrvicu skrene, veli NJAM, i nastavi svojim putem.
@Bluedevil kad si na Mljetu zadržavaj se pretežno u konobama, pa ćeš smanjiti statističku mogućnost da postaneš dio "McShark" menia. ;D
Tako sam i ja vidio..kad sam bio sa starim na pučini riobo male tune sa panulom....vidilo smo peraju i boga mi ja bi reko da je cucak..ali mi je staRI REKAO DA JE TO JEDNA DRUGA PUČINSKA RIBETINA ALI SAM ZABORAVIO JOJ IME..BEZOPASNA JE.... i to što sam ja recimo vidio nije bila leđna peraja već normalna peraja......fakat ne znam kako se zovve ta plosnata ogromna pučinska ribetina...Bucanj ili tako nekako ja mislim..baš ću ga pitat ;D= Citat =:
Izvorno postao Bronth
Tuna? Kit?