Što se kamere tiče odlična usporedba napravljena je gotovo u najsitnije detalje između Nokie N90 i SEW800
svakako podgledajte
N90 vs W800 :comp:
Printable View
Što se kamere tiče odlična usporedba napravljena je gotovo u najsitnije detalje između Nokie N90 i SEW800
svakako podgledajte
N90 vs W800 :comp:
W800 won...nije loše...kažu da je to mob uz k750 sa najboljom kamerom(do sad)
I uz D750i, prosit ću lepo.
http://i6.photobucket.com/albums/y223/frishki/yay.gif
E sad, zamisli još bolju kvalitetu slika od k750 - to su slike na w800. Autofokus, jako bolji blic, kvalitetniji makro snimci, općenito oštrije i kvalitetnije slike.= Citat =:
Izvorno postao tschieb1
Kao primjer kvalitete slika W800 možeš pogledati:
http://www.gsmarena.com/review.php3?...ew=47&idPage=2
Za usporedbu slika Nokije N90 i SE W800 pogledaj:
http://www.gsmarena.com/nokia_n90_vs...-review-46.php
Pa koliko sam ja skontao kamere su iste na sva tri mobitela! Sva tri imaju blic, autofokus i makro! U nijednom revju nisam procitao da su kamere razlicite kvalitete!
Jedino pisu da je razlka u slusalicama da su kod w800 najbolje a kod d750 najlosije i razlika u memoriji koja dolazi u paketu!
Ne znam što mach1 tvrdi i na temelju čega, ali su kamere na sva tri uređaja (K750i, D750i i W800) potpuno iste. Ista pikselaža, jednaki blic, jednak autofokus, jednaki efekti...
potpuno iste kamere i vrlo slicni softveri.
ma to je ista stvar, k750 i taj D. samo sto je to t-mobile stvar,
a w800 je ista stvar samo + plejer.
Imaju oba player,odnosno mogu svirati mp3-ce, samo što sa W800 dolazi 512 MB na kartici, a sa ova dva "svega" 64.
Zar nema W800 i onaj "flight mode", a ostali da to nemaju?
To jest. K750i i D750i nemaju. To bi bila jedina važnija razlika.
kaj je ista kvaliteta zvuka dok slusas na w800 i k750
Trebala bi biti, ukoliko imaš iste slušalice naravno...
Mislim da sam negdje čitao da je na W800 nešto bolja. Ono što ja čujem na mojem D750i mi je i više nego dovoljno dobro.
sta je flight mode
Spominjalo se prije i u drugim threadovima, pogledaj malo.
Ukratko, ugasis mobitel i koristis ga samo kao player/walkman. Zove se "flight mode" jer je korisno kad putujes avionom, tamo moras ugasiti mobitel, a ovako jos uvijek mozes slusati muziku.
Nekako sumnjam u to, ti telefoni se rade na istoj platformi, mislim da bi im izrada 2 različita telefona bila preskupa... Sjetite se samo ericssona t10 i t19...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Pa, ni meni nema neke logike, a u to bih se jadino ja osobno mogao uvjeriti sa usporedbom. Velim, pročitao sam...
Ma na w800 su samo bolje slusalice, samim tim nesto bolji zvuk!
t19 je imao Active Flip, a T10 ne, morao si ga otvoriti i stisnuti YES da bi odgovorio na poziv :)= Citat =:
Izvorno postao gog
t18(ne t19!)je imao glasovno biranje a t10 ne...ali si t10 mogao nadograditi na t18...takav sam ja imao...= Citat =:
Izvorno postao Dr.Tom
jel po vama w800 moze zamjenit mp3,ne gledajuci memoriju
da,meni već je...= Citat =:
Izvorno postao wert
Meni osobno ne bi mogao, jer imam player od 20 giga i da se sad spuštam na gigu ili dvije... Znam kako sad to zvuči, ali volim imati što veći izbor sa sobom i ne razmišljati da li mi je neka stvar 'na njemu'.
ma zašto ne pa netreba ti 1000 pjesama nego je i ovo kaj= Citat =:
Izvorno postao wert
nudi w800 i više nego dovoljno!